Küçük bebegimle yeniden hamileymisim.

Bak canim Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin oncelikle ne quzel ikinci kez anneliqi tadacaksin sen ne sekilde korunursan korun o bebeqin dunyaya qeleceqi varmis onu Allah bilir hayirli evlat olsun insaAllah... :):) annemde ben 6 aylikken emiyoken kardesime hamile kalmis ayyy cokta kotu bi kaynanasi varmis annemi ewden kovmus falan iste yinede aldirmamis ne quzel birlikte buyuduk birlikte duqunumuz oldu simdide birlikte bebeklerimizi bekliyoruz bence cok quzel bisey zaman su qibi qeciyo buyur qider :):)

Canım hayırlısı olsun Kv takma kafana.. her bebiş kısmetiyle gelir

Ozaman canim acitigm konuyu tekrar okumalisin. Ben kimseye isin dini boyutunu sormadim yada planlayin diyede sizden yardm istemedim. sadece iki cocukla basabilcekmiyim diye dusuncelerimi belirttim. Konuyu saptirmadan yorum yapn lutfen. Konumn sonundada kirici yorumlar yapmayin ddm neden burdasiniz?

Canim planli bir hamilelik degildi bu diyorum okumadiniz sanirim. E ozamn madem oyle aldirayim baride oglumu 2 yil emzirebileyim. Eeee peki allah bebek aldirmaninda gunah oldugunu soylemedimi???

Planlı değildi diyorsunuz ama korunuyordum ya da şu yöntemle korunuyordum gibi net bir ifade de yok nedense

Eşiniz askerliği niye bu kadar erteliyor onu anlamadım ben. Normali evlenmeden önce yapmaktır, hadi öyle olmadı, çocuktan önce gitseydi bari. Onu da yapmamış, şimdi 2 çocukla nasıl bırakıp gideceğim diyor

Bir de uzun dönem yapacak, çocuklarının en güzel zamanlarını kaçıracak, çocuklar ona hasret kalacak. Belki yüzünü unutacaklar onca zaman geçince

Luften haddinizi asip terbiyesizlesmeyin ayip ya.

E korunmayalim mi o zaman hiçbiri nasılsa yüzde yüz değil diye, Allah bilir süt korur dediler emzirmek bebeği zehirler diye düşündüğüne göre süt korur gibi hurafelere de inanıyo

Eş daha askere gitmemiş bedelli "cikarsa" bi şekilde ödenecek ki hali hazırda da durumumuz iyi değil diyo, adam okulunu okuyup 6 ayda gidip geleyim diye düşünmüyo hala

Planli degil de Allah nasip etti de sonra dini yukumlulukler gelince kivir. Oldu cok guzel. Cocuga bakabilir misin? Evet bir sekilde bakarsin ama annelik yukumluluklerin konusunda bilinclenmen lazim once yas 20 daha.

Kesinlikle aldirma taraftari degilseniz neyi soruyorsunuz anlamadim.Ikisine de yeteri kadar ilgi gosterme ihtimaliniz ilk cocuk henuz cok kucuk oldugu icin pek mumkun görünmüyor zira.Size en cok ihtiyaci olan zamanda ona yazık olur diye düşünüyorum

Bir şekilde başarırsın hayat tarzı olarak sen de eşin de belli ki rahatsınız öyle böyle büyür kaynar arada

Süt zehirlemez yanlış bilgi. Hamile kaldığınızı ogrenene kadar zaten emiyor cocuk. Niye o zamana kadar zehirlemiyor da gebeliği öğrenince zehirliyor hayret. Bedenen güçlü bir yapınız varsa emzirebilirsiniz hiçbir sakıncası yok.

Allah kolaylık versin..

İmreniyorum şu rahatlığa, ben 2.olsa ona da 2 sene ücretsiz alamazsam hak geçer diye 2.yıldır erteliyorum hep ankara büyükşehir 2 sene tek maaş zor olur diyorum millette daha askerlik yok hali hazırda kör topal geçiniliyo Allah verdi

Nasıl korunuyodunuz, geri çekilme ya da süt koruması mı, eşine beni hamile bırak demedim dediğine göre geri çekilme olduğunu varsayıyorum

Korunanlaf bile hamile kaliyom allah bana nasip ettiyse bisekilde olur.

bu sorulari onceden dusunup ona gore korunsaydiniz? korunmaniza ragmen olduysa birsey diyemem.

Süt anne öneriniz çok yanlış. Anne sütünden çocuğa geçen türlü türlü hastalık var. Eskiden mama yok bir şey yok annenin sütü olmazsa süt anneden başka seçenek yok ama günümüzde şartlar çok daha iyi. Sutu gelmeyen hicbir kadin vah basima gelenler emrolundugu gibi cocugumu emziremeyecegim bana sut anne diye ortalara atlamiyor. Gidip mama alip cocugunu buyutuyor.

Kaldı ki hamile bir kadın çocuğunu emzirebilir. Bazen çocuk değişen hormonlardan ötürü sütun tadını beğenmeyip memeyi bırakabilir. Bazen de birakmayabilir bayıla bayıla içmeye devam edebilir. Bebegin doğmasına yakın büyük çocuk tek memeden beslenir. Bebek de dogunca diğer memeden kolostrum alır. Tabi bu emzirme işleri kolay işler değil. Doğuma yakın bir emzirme uzmanı ile görüşmekte fayda var.

Hayor aldirmak gibi bi niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…