Ilk kizimda esim terfi etti ikinci kizimda olmayacak zamanda ikramiye aldi iyi dogurmusum ikisinideAh canim benim cok tesekker ederim guzel düsüncelerin icin
Ozaman canim acitigm konuyu tekrar okumalisin. Ben kimseye isin dini boyutunu sormadim yada planlayin diyede sizden yardm istemedim. sadece iki cocukla basabilcekmiyim diye dusuncelerimi belirttim. Konuyu saptirmadan yorum yapn lutfen. Konumn sonundada kirici yorumlar yapmayin ddm neden burdasiniz?Bebegi aldirinca katil olursun zaten iki yil emzirmekle emrolundugunun bilincinde olup ona gore planini yapacaktin ya da cocuga iki yasi dolana kadar sut anne bulacaksin. Planli degildi deyince ne oluyor? Planlasaydin. Biz mi ogretelim nasil plan yapilir?
Canim planli bir hamilelik degildi bu diyorum okumadiniz sanirim. E ozamn madem oyle aldirayim baride oglumu 2 yil emzirebileyim. Eeee peki allah bebek aldirmaninda gunah oldugunu soylemedimi???
Luften haddinizi asip terbiyesizlesmeyin ayip ya.vay be. korunma, sonra da allah nasip etti de.
bak sen allahın işine..
bir de eşine uçkurunu tutsaydın diyorsun..
ŞAKA GİBİSİN.
sene 2017.
haberin yok ama doğum kontrol yöntemleri diye bir şey var.
bundan sonrası için kullanırsın..
Yaw birçok korunma yöntemi yüzde yüz korumuyorki neden herkes yükleniyor ben anlamadım... spiral ile kondom ile hamile kalanlarla doöu hastaneler.. daha geçen haberlere çıktı tüplerini bağlatmış ladın milyonda bir ihtimal hamile kalmış...
Kimisi de tedavi olur senelerce olmaz..
Planli degil de Allah nasip etti de sonra dini yukumlulukler gelince kivir. Oldu cok guzel. Cocuga bakabilir misin? Evet bir sekilde bakarsin ama annelik yukumluluklerin konusunda bilinclenmen lazim once yas 20 daha.Ozaman canim acitigm konuyu tekrar okumalisin. Ben kimseye isin dini boyutunu sormadim yada planlayin diyede sizden yardm istemedim. sadece iki cocukla basabilcekmiyim diye dusuncelerimi belirttim. Konuyu saptirmadan yorum yapn lutfen. Konumn sonundada kirici yorumlar yapmayin ddm neden burdasiniz?
Kesinlikle aldirma taraftari degilseniz neyi soruyorsunuz anlamadim.Ikisine de yeteri kadar ilgi gosterme ihtimaliniz ilk cocuk henuz cok kucuk oldugu icin pek mumkun görünmüyor zira.Size en cok ihtiyaci olan zamanda ona yazık olur diye düşünüyorumMerhaba kk hanimlari. Direk konuya geciyorum. Benim 10 bucuk aylik dunyalar tatlisi bir oglum var ve bugun yeniden hamile oldugumi oldugumu ögrendim. Acikcasi biraz tedirginim üzülsemmi sevinsemmi bilemedim 1.sebep. bebegimi emziriyorum ve emmeye cok düskün yeniden hamile kalanlar emzirmeyi birakmali diye duygum cunku bebegi zehirliyomus.
2.sebep. Esim henuz askerligini yapmadi 2018e kadar tecili var eger bedelli cikarsa bi sekilde ödücez gitmicek. Cikmazsada askere giderse ben 2 cocukla nasil askerlik donemini atlaticam bilmiyorum esiminde askerlik oldugu icin 2. Cocukta onunda endiseleri var.
3.sebep sanirim esim ve kayinvalidemin cocugu istemiyolar sanirim bu askerlikten dolayi. Aslinda esim sevindi ama askerlik var nasil olcak diyip duruyo sabah kaynanamla konustuk oda insallah yoktur diyip durdu morelimi bozdu. Bu aralar durumumuz biraz sıkısık maddi konulari aciyo nasil olck nasil bakcaniz diye. Gelen nasibiylr gelirmis bi sekilde bakilir gelene git diyemem dedim sonra konusurz diye kapatti. Kizlar sunuda belirteyim kesinlikle aldirma taraftari degilim evlat bu sonucta bi sekilde bakar buyur sadece ikisinede yeteri kadar ilgiyi gostericekmiyim basarabilcekmiyim 2 cocuklu anne olmayi diye tereddutyeyim. Sadece sizinle burda konusup icimi döktum yorumlariniz lutfen kırıcı olmasin. Iyi aksamlar.
Ozaman canim acitigm konuyu tekrar okumalisin. Ben kimseye isin dini boyutunu sormadim yada planlayin diyede sizden yardm istemedim. sadece iki cocukla basabilcekmiyim diye dusuncelerimi belirttim. Konuyu saptirmadan yorum yapn lutfen. Konumn sonundada kirici yorumlar yapmayin ddm neden burdasiniz?
E korunmayalim mi o zaman hiçbiri nasılsa yüzde yüz değil diye, Allah bilir süt korur dediler emzirmek bebeği zehirler diye düşündüğüne göre süt korur gibi hurafelere de inanıyo
Eş daha askere gitmemiş bedelli "cikarsa" bi şekilde ödenecek ki hali hazırda da durumumuz iyi değil diyo, adam okulunu okuyu
Korunanlaf bile hamile kaliyom allah bana nasip ettiyse bisekilde olur.vay be. korunma, sonra da allah nasip etti de.
bak sen allahın işine..
bir de eşine uçkurunu tutsaydın diyorsun..
ŞAKA GİBİSİN.
sene 2017.
haberin yok ama doğum kontrol yöntemleri diye bir şey var.
bundan sonrası için kullanırsın..
aynen kadın demiş zaten kaza diye iş işten gecmiş gem emzirmeyi istiyordum demiş onunda eikliği var neden üstüne geliyorsunuzCanim zaten isteyelerek olmadi. Ozaman aizde anlamadiysaniz yorum yapmak icin yorum yapmasaydiniz
Bebegi aldirinca katil olursun zaten iki yil emzirmekle emrolundugunun bilincinde olup ona gore planini yapacaktin ya da cocuga iki yasi dolana kadar sut anne bulacaksin. Planli degildi deyince ne oluyor? Planlasaydin. Biz mi ogretelim nasil plan yapilir?
Hayor aldirmak gibi bi niyetim yok.Birincisi, kayınvalidenize ağzının payını verin çünkü 3. Kişilere ne yemek düştüğü herkesce malum.
İkincisi, askere 1 çocuk varken de gidecek 2 çocuk varken de. Ne yani sırf süresi olan bir dönem için cana mı kıyacaksınız. Aldırmak gibi bi düşünceniz var mı bilmiyorum okumadım ama...
Sakın düşünmeyin bile..
Hayırlı olsun
Süt korumaz geri çekilme de yöntem değildir biz ısrarla yazalım 50 seneye aşılacak inşallah bu iki konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?