- 22 Kasım 2023
- 44
- -5
- 1
- 26
- Konu Sahibi kahvesevenannee
Selamın aleyküm arkadaşlar ben25 eşim yani lafta eşim diyorum inanın ki oda 37 yaşındayız ıkımızınde ikinci evliliği benim bir kızım daha var 6 yaşında benimle değil bir yıldır da şuan ki eşimle evliyiz bir ayda evlendik. Ortak arkadaş tanıştırdı ama ne kavgamız bitti ne başka şeylerimiz çünkü tanımadan evlendik açıkcası maddiyatsızlıktan istedim sonra beğendim sevdim ama büyük hayatmış geçen günü eve sarhoş geldi alkolden nefret ediyorum evlenirken içmicez dedik neyse o gece benım ateşim 39 çok kötüyüm hala aradım saatlerce bana bağırdı ya dedi nasıl gelım işteyim öğrendim ki değilmiş zil zurna sarhoş kimleydın dedim kadın yoktu dedi sabah oldu ispatla dedim sen kimsin ki ispatlim dedi gttm onum yegennde kaldım bu arada 4 aylık kızımız var onlarda istemedi hâlbuki kendılerı ısrar kıyamet gel dediler benim aılem yok bi ablam var oda hayır ıstemem küçük bebekle senı dedı çok kızmazdym dün gece bogazıma sarıldı bende ona vurdum bebeğim böyle ortamda büyüsün istemiyorum bana bi akıl ne olur uzun oldu özür dilerim.. Umarım anlaşılır olmuştur