küçük bir hediye ama müstehcen mi bilemedim

bence bunu nişanlınıza da danışın ben ikilemde kaldım
son kararı nişanlınız versin

Siz çok garip ve alıngan bir insansınız bence.
Engelli insanlar engellerini kabullenerek ve aşmaya çalışarak hayatlarını sürdürüyorlar.
Keyifli birkaç saat geçirmesini sağlayacak çok ince düşünülmüş bir hediye bu.
Engelini işaret etmiyor, aksine engelini aşmasını sağlıyor.

Bakış açısına göre hayatımız şekilleniyor.
Sizinki olumsuz, umutsuz, mutsuz.
Buradaki iyi niyeti görebilmek gerek.

Ay bence ver gtsın nlcak ya zaten sevısmrie sahnesı olmayan fılm yok bu fılmı cok meth edyrlardı falan dersın sankı sen ızlememıssın gıbı :)

Demek istedigimi anlamamissiniz. Engeli asmak baska bi sey. Gelininden hediye baska bi sey.

Ayrica cevap tarziniz cok kaba.

çok ince düşünülmüş bir hediye. bence ver. ve daha önce izlemediğini söyle. yani sen öyle birşey bilmiyormuşsun...

Bence kesin vermelisin. Ne güzel o kadar araştırmışsın bulmuşsun, ben olsam nasıl da mutlu olurdum. Sonuçta her yerde bulunabilen bir şey değil. Bence o da çok mutlu olur.

Demek istedigimi anlamamissiniz. Engeli asmak baska bi sey. Gelininden hediye baska bi sey.

Ayrica cevap tarziniz cok kaba.
Tam olarak neresi kaba?
Sizin ilk cümlenizi tekrarladım girişte.
Geri kalanında nereyi kaba buldunuz?

Demek istediğinizi anladım.
Sizin anlatabildiğiniz ölçüde.
Siz bu hediyeyi engelini yüzüne vurmak, hatırlatmak olarak değerlendiriyorsunuz.
Bu çok negatif bir açıdan yazılmış bir yorum.
Oysa ki konu sahibi bir hoşluk yapmış.
Neyse uzatacak bir şey yok.

senin izledigini tahmin etmezler zaten.gormemistir derler bence ver

Kesebilirsiniz o sahneleri. Ayrıca çok güzel düşünmüşsünüz :)

Fikir harika ama ben de emin olamadım.
Bence nişanlına danışmalısın bu durumu.

Bence de önce bir nişanlınıza sorun da öyle verin derim. Ben de ikilemde kaldım ama nişanlınız ikilemde kalmadan yanıt verecektir size diye tahmin ediyorum.

Bir de littlemother siz alınabilir demişsiniz ama bence de aksine çok ince bir hediye. Bir engelli, engeli var diye neden diğer insanların alabildiği hediyelerden mahrum kalsın ki, öyle düşünüp mahrum bırakmak daha incitici olabilir...

Engelliler zaten -durumları çok yeni değilse- bu hassasiyetleri aşmış oluyorlar inanın. Bence onlara engelli diye üzülenlere, normal hayat süremeyecekmiş gibi bakanlara ya da normal hayat sürmesini engelleyici koşullar yaratanlara daha çok alınıp üzülüyorlar. Bu engelleri kaldırmaya çalışanlar onlar için aksine olumludur. Eğer bu hediye engellilerin alınıp üzüleceği bir şey olsaydı bu ürün olarak üretildiğinde de engelliler karşı çıkardı, yahut hiç üretilmezdi. Aksine onları ve engellerini görmezden gelmemek adına atılmış, hatta çok da geç kalınmış adımlar bunlar. Engelleri tabuymuş gibi konuşmamak ya da yokmuş gibi davranmak daha incitici olabilir. Acımak ile destek olmak arasında da elbette çok ince bir çizgi var ancak bana kalırsa bu davranış destek olmaktır. Bu ürün herkesçe destekleniyorsa, bir engelin aşılmasına yarıyorsa, kullanımına ön ayak olmak için de hediye edeni de desteklemek gerek bence.

Çok tutucu bir aile değil diyorsun o nedenle ben vermende sakinca görmedim . Sonuçta burda önemli olan neyi düşündüğün filmi sen cekmiyorsun. Hiç izlememis de olabilirdin. Öyle düşün bence.

O kısmını Video kesme programı ile kesebilir misiniz ? Eğer Movie Maker ile açiliyorsa o sahne kesilebilir ☺☺

Birisi yazmış geride kaldı alıntılayamadım Filmi verirken izlemedim inşallah güzel bir filmdir gibi söyle diye yorum yapmış
Bu mantıklı bence. Hediyen çok güzel. Ama ne olur ne olmaz diye bu şekilde izlemediğini belirtirsen korktuğun şekilde düşünmemiş olurlar.

ben olsam nişanlımla istişare ederdim. en iyi tepkiyi o bilir.

Çok güzel bir hediye fikri. Ayrıca adam sadece görme engelli yani her filmde olan şeyleri oda bilebilir

Verme bence İnternetten bulabilirsin bu tür filmlerden yenisini al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…