Nisanlina danışarak bi karara varmalisin bence.. Veya kayinvalideye.. Boylece herhangi bi yanlis anlaşılma durumu olsa bile aciklama yaparlar diye dusunuyorum.. Bir de ne kadar hassas dusundugunu de gormus olurlar..ay bu kadar kötü bir fikir mi( teşekkür ederim yorumlarınız için ben nasıl algılanacağını anlayamadım tek başıma
Ne kadar ince bi kizsın.. aferin sana.. bana kalırsa aile modern geniş bi aile ise ver bence.. Bazı kayinpederler babadan daha yakın oluyolar .. sevecen oluyorlar bazıları ise kaynananin doldurusuna gelip asabilesebiliyolar.. Eğer seninki ton ton sevecen Babacan bi adamsa sorun yapmaz ver derim ben... tekrar seni tebrik ediyorum kibarligin ve inceligin için. . Aferin valla. . Yanında olsam yanağını sıkar bi öperdim seni..her düşünceye tabiki saygım var mesela bu hediyeyi bana verselerdi asla asla aklıma böyle şeyler gelmezdi mutlu olurdum, burda konu açma amacım herkes benim gibi düşünecek değil acaba kp nasıl düşünür sizin fikrinizi almaktı.
ama aklıma gelen en kötü şey "acaba ailecek izlerlerse bu betimlemelere mahçup olurlar mı" en fazlası bu olabilir yani, bunun ötesini sağlıklı bulamayacağım malesef, hani ayıplarlar filan tamam ama sizin yazdıklarınız çok çok sapkın bir düşünce olmuş, ben onun artık kızı sayılırım çok şükür böyle enseste uzanan düşünceler barındıracak insanlar değiller.
yine de vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?