Kücük bir kiz ve intihar düsünceleri?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakin , bu Adam benim hayatimi domine ediyor beni mutsuz ediyor, gücümü caliyor, bundan besleniyor, narsist bir kisiligi var, Türkiyede is bulamama diye bir durum Onun icin alt konusu degil, Evet belki Ben zorlanirim ama o Elektronik doktorasi yapti ve Oxford bitirdi, bunlari yaparken beni hep oyaladi kullandi, Bense yillarca, bagimli kisiligim yüzünden aci cektim, bir iyi bir kötü Hali yüzünden ve tek basima yapamiyacagim sandigimdan ayrilmadim, ama potansiyelimin cok Alti islerde calistim cünkü Maddi siddet uyguladi, burada issizim su an ve büyük ihtimalle de işsiz evde kalıcağım, bir gün ise gitme diyorum Ben is ariyim Iraqi degil, hele hamileyken esya kirmalar polis eve geldi, dogum sonrasi ise aylarca ariyp sormadi yalniz birakti, Ben yine bagimliligim yüzünden geri geldim , ama saygisizlillarina devam etti, ölsen umurumda degilsin, sen sokaklarda ac kalicaksin acimayacagim, insallah kizna muhtac olursun ,seni deliver hastanesine tiktiracag vs..

ailenin bir süre yanına gelme ihtimali yok mu?
onlar gelse, sen iş bulsan, düzenini kursan.
türkiye ye şu an gelsen bile kalacağını sanmıyorum.
babanız istemiyor, abiniz istemiyor.🤷🏻‍♀️
yine geriye döneceksiniz. onun yerine
alıştığınız düzende, kızınızın düzenini bozmadan. ayrılın eşinizden

Hangi ülkedesiniz bilmiyorum.
Bende yurtdışındayım.
Çok zorlandım dönmek istediğim çok oldu.
Ama şimdi dönme ihtimali bile beni üzmeye yetiyor.

Eşinizle anlaşmıyor olmanız çok daha zor olmalı.
Anlamak istiyorum elbet ama,
Şu bağımlılığınız için ciddi tedavi görün.
İşe yaramıyor diye bişey yok.
İyi araştırın iyi doktorlarla ilerleyin.
Şuan kesinlikle farkında değilsiniz.
Bi 5-10 yıl sonra evladınız ile,
Çok farklı çok daha güçlü çok daha güzel zamanlarınız olacak.
Yada tam tersi..

Herşey geçip gittiğinde elinizde kalan,
Doğurduğunuz emek verdiğiniz evladınız kalacak.
Eşinizle olmuyor mu?
Elbet kurtulursunuz mutlaka bir yol çizersiniz.
Yurtdışında veya Türkiye’de.
Ama önce sıkı bir tedavi.

Umarım evladınız ve kendiniz için mücadeleyi bırakmazsınız.

Küçük bir şeyi aşırı büyütmüşsünüz. Ölsem de kurtulsam diyebilir insan bazen ama bunu oturup uzunca düşünüp konu açmak farklı bir şey.

Asıl kızdığım git çocuk yap sonra ee ben annemi babamı özledim bebeği istemiyorum?? Yuvaya mi versem? Bu ne şımarıklık ! Kocandan da ayrı değilsin? Sevmiyorsan o adamı bırakacaksın ama her haltı yiyen paşa kocana geri dön. Sonra hırsını el kadar bebekten çıkar. Sana neler söylerim şurada. Ama dua et mune var.

Küçük bir şeyi aşırı büyütmüşsünüz. Ölsem de kurtulsam diyebilir insan bazen ama bunu oturup uzunca düşünüp konu açmak farklı bir şey.

Asıl kızdığım git çocuk yap sonra ee ben annemi babamı özledim bebeği istemiyorum?? Yuvaya mi versem? Bu ne şımarıklık ! Kocandan da ayrı değilsin? Sevmiyorsan o adamı bırakacaksın ama her haltı yiyen paşa kocana geri dön. Sonra hırsını el kadar bebekten çıkar. Sana neler söylerim şurada. Ama dua et mune var.
Yuva dedigim kres, sizde benim yasadiklarimi yasamazsiniz umarim

Cok mutsuzum bu adamla cocuk yaptigima hanimefendi , kabullenemedigim cocuk degil, Esimin bana yasattiklari, narsist bir kisiligi var kizi sahipleniyor sürekli kendisine benzetiyor
boşanmayi deneseniz?
yorumlari okumadim kusura bakmayin belkide bunun icinde aciklama yapmissinizdir
kizi sahiplenmesi sizin icin bisey degistirmez hukuki olarak cocuk sizde kalir cunku

Kötü anne falan değilsiniz sadece söylenildiği gibi bi desteğe ihtiyacınız var .. Kötü anne olsaydınız bunları düşünmezdiniz .. Kendinize gelin neler neler yaşayan insanlar var çocukları için savaşan onları düşünerek hareket edin Rabbim yardımcınız olsun

Gidiyorum bir ise yaramiyor

O zaman mutlaka değiş doktorunu . Ne teşhis koydu peki doktorunuz ? Ilaç verdi mi ?

Doktorla birlikte seninde direnmen gerekiyor, 19 aylik bir bebeğin size muhtacligini düşünün, emek verip buyuteceginizi , size annem diye sarilacagi günleri düşünün.

Bencillik yapmaya hakkınız yok. Ruhunuzu tedavi etmek için çabalamak zorundasınız , başka yolu yok.

Birde merak ediyorum, intihar edip öldükten sonra herseyin biteceğini mi düşünüyorsunuz , yani sonrası ne olacak , hiç geniş açılı düşündünüz mu ?
Yani bıraktığınız dünya değilde , gittikten sonra ki kısmı merak ediyorum , düşünceniz nasıl ?

Kizim var daha 19 aylik, ne yapicagimi bilemiyorum intihar düsüncelerim var,sikisip kaldim dogumdan sonra kötü seyler yasadim bosanmaya kalktim beceremedim, ailemin yninda hastaneye yatirmislar zorla 1-2 haftayi hic hatirlamiyorum, o psikolojiyle esime döndüm yaptigi birsey yok arda saygisizliklarindn baska, kiziyla ilgili Ben bu arada isimi kaybettim sefim calismak istemedi, Ben psikolojime guvenemedim birde is ariyorum, mutsuzum aci cekiyorum kizim büyüyor onu iyi yetistiremmedigimi düsünüyorum bu psikoloji ile , ne yoicagim bilmiyorum yurtdisindayim birde büyüdükce beni neler bekliyor?
Son konuma bakarsan canım bende iyi günler geçirmiyorum ama ne olursa olsun evladımdan vazgeçmem. onun bana bir bakışı bir gülüşü benim düzelmeme sebep oluyor evet sevdiğim adamdan bir kızım var ama sevmediğim birinden olsaydı da içimdeki sevgisi aynı olurdu düşünsene sen taşımışsın onu evladını annesiz bıraktığını bir düşünsene hele ki öyle bir adamla ömür boyu kıyabilir misin?...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X