- 1 Mart 2014
- 240
- 103
- 18
- Konu Sahibi aysesendil
-
O makinalar erkeklere yonelik daha cok o yuzden azaltna inceltme pek olmuyor tavsiye etmem bir arkadas ala ala igrenc gale getirdi onlarla
Son anda almaktan vazgçetim iyi ki de almamışım .Ama bir çözüm bulmam lazım .
Arkadaşlar haklıda burun kıllarıda bayanda berbat görünüyor yaaa. Kökünden almak daha zararlıymış. Bendede var o jilet gibi olanlardan. Kullanıyorum arada vallahi ne yapayım
Aslında yeni aldım 1 defa kullandım. Çok ciddi bir problemim yok ama doğumdan sonra nedense kendime taktım. Sıkıntıdan kendimi inceler oldum. Kendini beğenmeme gibi değilde daha bakımlı olmak isteği gibi benimki.Sende haklısın kökünden almakta çözüm değil keşke uygun bir yolu olsa ama sen genede çok kullanma o makinayı
Aslında yeni aldım 1 defa kullandım. Çok ciddi bir problemim yok ama doğumdan sonra nedense kendime taktım. Sıkıntıdan kendimi inceler oldum. Kendini beğenmeme gibi değilde daha bakımlı olmak isteği gibi benimki.
Aslında yeni aldım 1 defa kullandım. Çok ciddi bir problemim yok ama doğumdan sonra nedense kendime taktım. Sıkıntıdan kendimi inceler oldum. Kendini beğenmeme gibi değilde daha bakımlı olmak isteği gibi benimki.
benim eşimde kızmaya başladıYa o bende de vardı neden oldu bilmem çocuk belli yaşa gelene kadar da sürdü... Sürekli kendimi inceler oldum bir hata eksiklik arar olmuştum vs vs sonradan geçti gitti hatta eşim deli diyordu o derece yani
tamamSen genede bence kullanma
Epilasyon olmuyor mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?