- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi aysesendil
-
onunla alınca kıl kökleri görünmüyor mu?Arkadaşlar haklıda burun kıllarıda bayanda berbat görünüyor yaaa. Kökünden almak daha zararlıymış. Bendede var o jilet gibi olanlardan. Kullanıyorum arada vallahi ne yapayım
Maalesef alttan ve yanlardan dikkatli bakınca görünüyorÇok abartılı bir durum yoksa alma ben almıyorum belli birşey olmadığı için ama kişiden kişiye değişir tabi bu durum
olmuyormuşEpilasyon olmuyor mu ya
sir ağdayı nasıl sürüyorsunSir agdayla aliyorum ben iyice icine disina surup cekiyorum ne kil ne siyah nokta vala burnum kuculuyo alnca deneyin dermm
Makasla kesmeye çalıştım . Burun deliklerinden uzananlar neyse de yanlardakiler kesilmiyorBurun kıllarının kesinlikle alınmaması gerekiyor.
Konu sahibesi makasla kesebilirsiniz.
Maalesef alttan ve yanlardan dikkatli bakınca görünüyor
sert çıkmıyor mu , çıkarken rahatsız etmiyor mu ?
Makasla kesmeye çalıştım . Burun deliklerinden uzananlar neyse de yanlardakiler kesilmiyor
evet ben de ne yapacağımı bilmiyorum . ilk defa rezil oldum . erkek arkadaşım alsana dediBir yol bulmak gerek ama jilet ve jilet benzerlerinden uzak dur bence
dedim ya köşedekileri almayı beceremedim . oysa makas da gayet ince uçluyduince uclu minik makaslarla kesseniz gorunmeye devam eder mi ki
benim arada bikac tane gorunur gibi oluyor,makasla aliveriyorum 1 ay goturuyor beni
zararlı diyorlar haniBen lazere gittigimde yapan kadin gorunen yerleride lazerle aliyor.
Burun ameliyatından sonra içi görünür olduBurun ameliyatından sonramı artt?
Ben zaten aliyordum sinir olup. Hicbir zararini gormedim. Burun killarinin bana ne faydasi var onuda bilmiyorum acikcasi. Kadin ustten burnumu sIkIyor, yanda gorunenleri aliyor. Neredeyse bir yildir bu sekilde yaptiriyorum, simdilik bir zararini gormedim.zararlı diyorlar hani
evet ben de ne yapacağımı bilmiyorum . ilk defa rezil oldum . erkek arkadaşım alsana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?