- 28 Aralık 2023
- 6.783
- 20.131
- 268
Biraz kabuğuma çekildim herhalde ablacım keyfim tadım yok bu ara
Yanında da yakışıklı bşr hayat arkadaşı
Tam olarak şöyle bi yerde olmak isterdim şu an
Beni anlattın sanki, benim de hiç modum yok…Biraz kabuğuma çekildim herhalde ablacım keyfim tadım yok bu ara
Bi de aile eğitimi yapcam ilk defa yapacağım biraz gerginim sanırım ondan dolayı da
Bi de oruç borcum çok günler kısa tutsam olacak ama şeytan nefsime oynuyor yarın başlayayım diyorum regle kadar biraz tutsam iyi olurdu
Beylerbeyi iyi gelirdi valla
Yeni yatırımınız hayırlı olsun, çok güzel ne aldınız?Beni anlattın sanki, benim de hiç modum yok…
Diyet eh işte gidiyor…
Hafta arası küçük yatırımımızla alakalı tapu işlemleri var ve tabi para ayarlama….
Oruç 2 gün borcum kaldı sadece, malum aradayım, bitince onları da tutacağım inşallah…
2025 1 Ocak ta, bu sefer tamamı fiziki altın olarak birikime kaldığım yerden devam edeceğim inşallah…
1 Ocak milat yani, borçsuz ve kilosuz yeni bir başlangıç inşallah
Varyemez canım, milyoner bana kırgın ve küskün hissediyorum, cevapta bile adımı geçirmedi gördün mü
Bir an önce bitirirsin inşallah canım…Yeni yatırımınız hayırlı olsun, çok güzel ne aldınız?
Küsmez o sana niye küssün
Oruç borcu bende de çok maalesef
Ya da ben…
Tam olarak şöyle bi yerde olmak isterdim şu an
Amin, inşaallah oruç borçlarımı bitirmek ölmeden nasip olur canımBir an önce bitirirsin inşallah canım…
Benim de vardı baya ama 2025 e borçlu girmek istemedim.., Ocak ayında üç aylar başlıyor, bol bol oruç tutarız inşallah…
Küçük bir arsa (tarla) aldık, ilk defa sırf yatırım için toprak almış olduk, ilerde laxım olunca satmak üzere… İstanbul dan.,,
Ay yakışıklı olduğu kadar karakerli de olsun lütfenYanında da yakışıklı bşr hayat arkadaşı
İnşallah canımAmin, inşaallah oruç borçlarımı bitirmek ölmeden nasip olur canım
Yatırım da çok güzel , çok iyi yapmışsınız
Beni anlattın sanki, benim de hiç modum yok…
Diyet eh işte gidiyor…
Ya ne güzel şimdiden hayırlı bereketli olsun yatırımın canım benim durduğu yerde değerlensin inşallahHafta arası küçük yatırımımızla alakalı tapu işlemleri var ve tabi para ayarlama….
Oruç 2 gün borcum kaldı sadece, malum aradayım, bitince onları da tutacağım inşallah…
2025 1 Ocak ta, bu sefer tamamı fiziki altın olarak birikime kaldığım yerden devam edeceğim inşallah…
1 Ocak milat yani, borçsuz ve kilosuz yeni bir başlangıç inşallah
Varyemez canım, milyoner bana kırgın ve küskün hissediyorum, cevapta bile adımı geçirmedi gördün mü
O olmazsa olmaz zaten, üstüne bir de yakışıklı olsun dedik…Ay yakışıklı olduğu kadar karakerli de olsun lütfen
Seni yiyerim meyraO olmazsa olmaz zaten, üstüne bir de yakışıklı olsun dedik…
Ya ne güzel şimdiden hayırlı bereketli olsun yatırımın canım benim durduğu yerde değerlensin inşallah
Senin oruç borcun yok çarpı 80 falan benimki
Yeni yıla istediğinden daha iyi girersin inşallah her anlamda
Küsmedim kırılmadım kız ruh halim ayarlı değil bu ara yoksa kalbimdesin bebeeemmm
Adım adım yavaş ama emin o yalı buraya gelecek uleyyynİnşallah canım, daha güzelleri sizin olsun…
her şey Üsküdar için….
Regl 10 günden fazla sürüyor Allah’tan sonrası özürO kadar borcu ne ara yaptın canım….
Ya diyetteykenn olmuyor işte ben yedikçe mutlu olanlardanımO ruh halini bir an önce düzeltmek lazım, geldik, gidiyoruz, güzel yaşayalım, her anlamda…
Benim mod düşüklüğü sebebim de % 99 diyettenAdım adım yavaş ama emin o yalı buraya gelecek uleyyyn
Regl 10 günden fazla sürüyor Allah’tan sonrası özürve hiç tutmadım ki
Ya diyetteykenn olmuyor işte ben yedikçe mutlu olanlardanım
Avrupa yakası Çatalca taraflarında, 1 küsür dönüm, 3 milyon civarı canım…
Çok çok güzel canım tekrardan hayırlı olsunAvrupa yakası Çatalca taraflarında, 1 küsür dönüm, 3 milyon civarı canım…
Ayyy maşallah en kısa zamanda yakınına sanayi falan gelsin ne bileyim havaalanı yapılsın bişeyler olsun değerlensin katlasın inşallahAvrupa yakası Çatalca taraflarında, 1 küsür dönüm, 3 milyon civarı canım…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?