Merhaba ablacım sitede bakım çalışması vardı ben de giremedimMerhaba kızlar kadınlar kulübüne sabahtan beri giremedim
Nasılsınız inşaallah herkesin keyfi yerindedir
Bugün hafta sonu tatiline girmiş bulunmaktayım
Yarın nasipse online eğitimler başlıyor
Akşam yemeğimi de şimdiden yedim
Kuzum 80 saat Allah'ın izniyle ben onu 4 5 günde bitiririm inşaallahMerhaba ablacım sitede bakım çalışması vardı ben de giremedim
Elhamdülillah iyiyim sen nasılsın
Başörtmeniiiimmmm 80 saatlik video nedir yaAllah kolaylık versin
Ben de obm egitimindeyim çok yoğun ve yorucu bir eğitim iki haftaya yayılması gerekir bunun bir haftada alıyoruz neyse ki yarın son gün
ahKuzum 80 saat Allah'ın izniyle ben onu 4 5 günde bitiririm inşaallah
Nasılsa bekar insanım ayağıma takılan çocuk yok koca hiç yok
Yatıp kalkıp video seyredeceğim
Ne kadar erken biterse o kadar iyi ocak maaşına yetiştirmeye çalışacağım inşaallah
Maaşlar 8 ile 10 civarı yapılıyor ben videoları 1 ya da 2 ocak gibi bitirmek istiyorumAllah’ın izniyle kolaylıkla bitirirsin inşallah ablacımeğitimleri bitirince direkt maaşa yansıyor mu çok iyi
Heee bekarlık sultanlık tabi avantajlarını kullanmak lazım
ah
Ay inşallah inşallah bir iki gram fazladan alma fikriMaaşlar 8 ile 10 civarı yapılıyor ben videoları 1 ya da 2 ocak gibi bitirmek istiyorum
Ben yapayım da
Sanırım yansıtılacak hayırlısı artık
Darısı vakti gelince sağlık ve huzurla başına olsun balllll kuzucummmmAy inşallah inşallah bir iki gram fazladan alma fikri
Daha çok var ablacım ama aminDarısı vakti gelince sağlık ve huzurla başına olsun balllll kuzucummmm
Senin kaçıncı yılın şu anda ?Daha çok var ablacım ama amin
13. ÇalışıyorumSenin kaçıncı yılın şu anda ?
Yıllar çabucak geçiyor nasıl geçtiğini anlamazsın bile13. Çalışıyorum
Orası öyle tabi ablacım yıllar güzel geçsin inşallah hem dünyamız için hem ahiretimiz içinYıllar çabucak geçiyor nasıl geçtiğini anlamazsın bile
Amin canım amin en önemlisi oOrası öyle tabi ablacım yıllar güzel geçsin inşallah hem dünyamız için hem ahiretimiz için
Yarın yatar muhtemelen ablacım bizim yarın yatacakmışEkdersler daha yatırılmadı bir an önce yatırılır inşaallah
Güzel, bizimkiler de yatırılırsa yarın altın alsam bari nasipseYarın yatar muhtemelen ablacım bizim yarın yatacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?