Merhaba kuzucumHelloooo
Amanda aman
Sorunu hala çözemedik okulda
stresten gözüm seyriyor.
Akşama yemek yapmamıştım kaynananin misafirleri varmış artanlardan yedik ohh miss
Bu hafta 500gr vermişim aslında ne güzel gidiyordu
Yok kuzum bankanın genel müdürlüğü bile cozemediilçeden müdahale edemezler mi cano ne olacak bu şekilde
O nasıl genel müdür ya alıyorum görevdenYok kuzum bankanın genel müdürlüğü bile cozemedi
Bizde anlamadikO nasıl genel müdür ya alıyorum görevden
Günaydın ablacım hayırlı cumalarGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...
Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun
Günaydınnnnnnnn balımmmmm günaydınGünaydın ablacım hayırlı cumalar
Aminnnn geçmişi okuya okuya gelince böyle geride kalanlara da yazayim..Ev işi iptal oldu çok şükür Allah beni içeriğini tam bilmediğim bir sıkıntılı durumdan başlamadan çekip aldı diyelim
Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinize derman şifa sekinet selamet versin
Imtihanında Rabbim her daim kolaylık versin canımAminnnn geçmişi okuya okuya gelince böyle geride kalanlara da yazayim..
Hastalara acil şifalar dilerim bereketli bir aralık geçmiştir inşallah.son 2 haftada yaşadıklarımı yazsam kirmizi oda sezon finaline dek bölüm olur o yüzden şimdilik bosveriyorum..17 gün sonra vize ve finallerim.olacak .çocuk hasta influenza.ben ev yerleştirme derdindeyim..
Aralık ayı için kendimize. Bulaşık makinesi ve kurutma makinesi aldık Aralık günü bendeydi birde kartımda yer açıp thermomix alınca benim için 2025 kredi kartı ödemeyle geçecek bir yıl olmuş olacak...
Allah senden de razı olsun canım benimAllah razı olsun basogretmenlikde hayırlı uğurlu ola şimdiden Allah güzel kazanclar vere
Allah imtihanını kolaylaştırsınAminnnn geçmişi okuya okuya gelince böyle geride kalanlara da yazayim..
Hastalara acil şifalar dilerim bereketli bir aralık geçmiştir inşallah.son 2 haftada yaşadıklarımı yazsam kirmizi oda sezon finaline dek bölüm olur o yüzden şimdilik bosveriyorum..17 gün sonra vize ve finallerim.olacak .çocuk hasta influenza.ben ev yerleştirme derdindeyim..
Aralık ayı için kendimize. Bulaşık makinesi ve kurutma makinesi aldık Aralık günü bendeydi birde kartımda yer açıp thermomix alınca benim için 2025 kredi kartı ödemeyle geçecek bir yıl olmuş olacak...
Bi çırpıda biter inşallahGünaydınnnnnnnn balımmmmm günaydın
Sabah 05.00 te kalktım
Videoları izlemeye başladım bakalım
Videolar ortalama 13 15 dk lık
Çabuk biter diye düşünüyorum hayırlısı
Haydi gözün aydın canımGünaydiiiiiiiiiin
Hayırlı cumalar efem
Sorunu çözdük 2 saattir bankadaydik hallettiler heseyi sıfırlayın baştan yaptılar oldu çok şükür
Bugün rahat huzurlu bir uyku uyuyabilirim inşallah
Akşam sınav görevim var 7de
8de biter çıkınca avmye geçip bir saatliğine yanliz vakit geçirmek istiyorum çok ihtiyacım var
Kendimle date
Kurifasulye ıslattı sabah
Öğlen pisiririm
Yanına pilav turşu tamam
Bu hafta 1 kilo vermişim çok şükür
2 kilo daha veririm sanırım 2 haftam var
Sonra 1 hafta yumurta diyeti yapar 3 kilo daha veririm diye planlıyorum bakalım sabote eden birileri çıkmazsa insallah
Bereketli olsun balımmmEkders yatmış bu ay iki kere Ekders aldık diye sağlam bi kesinti yapmışlar haram zıkkım olsun
Neredeyse %30 kesinti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?