- 28 Mart 2020
- 6.375
- 24.775
- 348
Sagol canim ilaç içtim çok ilerlemesi bakalimTüh ya geçmiş olsun cano bol sıvı C vitamini al bugün
Sagol canim galiba ondan olduGeçmiş olsun üst üste misafir olunca dinlenemedin tabi . Menünde güzelmiş ellerine sağlık
Bereketli olsun cano22 gram altın aldım 3485 tl den
İki aylık birikim bir de bi yerden param geldi
Bereketli olsun canım ,listeye ekledimBiri karttan 10bin geçti nakit 10 bin verdi bana. üzerine biraz koyup 3gr altın aldımVaryemez ablacim mart ayına eklersin daha fazla alamayacağım zekat vermem lazım bu ay bitmeden
Allah razı olsun ablacimBereketli olsun canım ,listeye ekledim
Allah ahiretlik yatırımlarını da kabul eylesin
Biri karttan 10bin geçti nakit 10 bin verdi bana. üzerine biraz koyup 3gr altın aldımVaryemez ablacim mart ayına eklersin daha fazla alamayacağım zekat vermem lazım bu ay bitmeden
Teşekkür ederim cano amin ecmain inşallahSagol canim ilaç içtim çok ilerlemesi bakalim
Sagol canim galiba ondan oldu
Bereketli olsun cano
Bereketli olsun kankaBiri karttan 10bin geçti nakit 10 bin verdi bana. üzerine biraz koyup 3gr altın aldımVaryemez ablacim mart ayına eklersin daha fazla alamayacağım zekat vermem lazım bu ay bitmeden
Amin inşallah ablacım Allah hepimize çokça versin aminmaşallah maşallah bereketli olsun altınların darısı başımıza
Amin ecmain canımBereketli olsun maşallah
Ay ben bu ajdayı sevmedim ne bu böyle =)) bizim eltininki böyle durmuyordu daha şık sofistikeydi benimki bir garip
Bereketli olsun canımBugün ekderslerimiz yatmış Allah bereket versin
Allah kabul etsin balımmmBereketli olsun kanka
Zekatı ben ay ay veriyorum çok şükür yormadan fazlalıklardan kurtuluyorum
Sagolasin canimaltının bereketli olsun canım
Sagolasin canoBereketli olsun kanka
Zekatı ben ay ay veriyorum çok şükür yormadan fazlalıklardan kurtuluyorum
Amiiiiiin çok aminnnn ablacımAllah kabul etsin balımmm
Allah yapmaya çalıştığımız ibadetlerimizi kabul etsin
Bizleri de razı olduğu kullar zümresine dahil etsin
Çok amin
Allah kabul etsin canoSagolasin canim
Sagolasin cano
Maasimin zekatını ay ay veriyorum ama altininkini her yıl ramazana denk getirmeye çalışıyorum Allah kabul ederse.
Allah bereketini artırsın hayrını kabul etsin ablacımBu ayki toplam harcama 18745 tl
Dağılımı şu şekilde
Kredi kartı borcu 8196 tl
Nakit harcama 10549 tl
Zekat sadaka fitre vs olarak verilen paralar bu hesaplamaya dahil değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?