Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Dün hiç dışarı çıkmadım
Bugün yemek hazırlamayacağım için dışarı çıktım hem alışveriş yapmaya hem de annemin varsa ihtiyaçlarını alıvermeye
Biraz da atm den para çekeyim dedim 2000 tl den başka para vermiyor şaşılacak şey

Marketten 2 tavuk 1 tabak taşlık süzme yoğurt 1 koli yumurta 4 litre süt aldım , hepsi de indirimde idi hafta sonu olduğundan 636 tl tuttu
Bu aralar pek alışveriş ihtiyacım olmuyor

Son düzenleme:
Dünden kalan
Mercimek çorbası Dana yaprak ciğer salça soslu makarna var
Yanına yoğurt Komposto tamamdır
Evdeki tatlıyı anneme götürdüm canım tatlı isterse tahin helva yerim fikrim değişirse puding Magnolya gibi birşeyler yaparım

Yapmasam iyi ama

Aldıkların bereketli olsun baalll ablacım

İlk defa Kedidili kullandım sanırım tam ıslatamadım sütle biraz sert kalmış normali bu mu bilemiyorum ama ben her halükarda iki tabak yedim üçüncü için içimde verdiğim bi savaş var şu an

İlk defa Kedidili kullandım sanırım tam ıslatamadım sütle biraz sert kalmış normali bu mu bilemiyorum ama ben her halükarda iki tabak yedim üçüncü için içimde verdiğim bi savaş var şu an
Tatlım bir tabağa sütü koyup kedidili bisküvileri arkalı önlü içine sütü çektiriyoruz en azından 3 ya da 5 sn ıslanıyor
Afiyet şifa olsun canım benim

Tatlım bir tabağa sütü koyup kedidili bisküvileri arkalı önlü içine sütü çektiriyoruz en azından 3 ya da 5 sn ıslanıyor
Afiyet şifa olsun canım benim
Ben de öyle yaptım ama çok şişer diye kısa tuttum sütte, neyse ilkkin günahı olmaz
Teşekkür ederim bal ablacımmmm

Kedidili pasta yapcam akşama bilir kişi olara size sorayım Varyemez ablacım ve Cennetmeyvesii kankitom
Üstüne çikolata sosu yerine puding kullansam olur mu pudingin süt ölçüsünü artırarak

Cano eline sağlık
Ben görene kadar yemişsin bile
Kedi dilini arkalı önlü ıslatıyorum hiç sert kalmadı
Ben puding çok sevmediğim için çikolata sosu yada garaj tercih ediyorum rafine zevklerimden biri

İyi geceler bacılarım
Tekmil verip yatıyorum
Dün sabah çarşıya indim lcwdan oğlanın pantolonunu aldım robotu tamire verdim para çektim pazara uğradım muz cilek domates salatalık aldım eve geçip temizlik yaptım saat 4te pert olmuştum Allahtan kardeşime iftara davetliydikte biraz dinlenebildim.
Bugünde kalkar kalkmaz hamur yogurdum biraz ekmek yapıp dipfrize attım bayrama kadar yeter sanırım. Mutfağı toplayıp kızı derse götürdüm. Onu beklerken. Lcwya uğradım oğlusun pantolonu küçük oldu onu iade ettim internetten bir büyüğünü söyledim. Cigkofte aldim 210 ordan bime gittim içecek çikolata falan aldım 240ta oraya verdim
Çarşı okadar kalabalıktı ki gezmek istemedim kızı alıp eve geçtim. Pilav üstü tavuk ve cesmi Nigar çorbası yaptim salata tursu yedik.
Keşke ramazanda 10 gibi gitsek ise
Ben uykumu alamayıp akşama kadar sallanıyorum çok zor oluyor. Birde hava çok sıcaktı 2 gündür aşırı susadım
Neysem.iyi geceler

Kızlar ben bugün buralara hiç uğramamışım yaaa

Nasılsınız canlar ?

Allah kazançlarımıza bol bereketler versin

Bugün kredi kartı borcunu ödedim, büyük oğlana harçlık gönderdim promosyon parasını sağa sola dağıttığım için 12 mart günü etkinliğinde kullanmış olduğumuz ses sisteminin ücretini ben ödeyeyim demiştim geçen hafta onu ödedim.
Bir ayı daha mali açıdan geride bıraktık

Yine dayı torununa düğünde takılacak 2 çeyrek altın aldım onları da promosyon parası ile aldım anneme demiştim senin takacağın altını da ben alırım diye

Kendime de bu ay zekat ayı malum 6 gr altın aldım Allah bereket versin
Birazcık da harçlık ayırdım kendime oğlanların bayram harçlığını da ayırdım

Bugün yemeklerim vardı ama annem mantı yapmış verdi
Ona bir arkadaşı hediye ekmekler göndermiş onlardan ve de peksimet verdi kesesine bereket

Cano eline sağlık
Ben görene kadar yemişsin bile
Kedi dilini arkalı önlü ıslatıyorum hiç sert kalmadı
Ben puding çok sevmediğim için çikolata sosu yada garaj tercih ediyorum rafine zevklerimden biri
Teşekkür ederim kanka ben de ganaj tercih ederim ama canım özellikle fındıklı ouding istedi
Rafine zevklerimiz ile maaşımız da uyumlu olsa keşke djdjjdjdjdjd

Yime okurken yoruldum ya maşallah sana
Elin gevurunun dini tatil gününü kullanıyoruz da çoğunluğu Müslüman olan ülkede bu ramazanda en azından saatleri revize edemiyoruz çok acı
11 gibi gitsek okula mis gibi olurdu gerçekten

Hoş geldin ponçik ablacım
Bursa çok rüzgar vardı biraz baş ağrım var onun dışında çok şükür iyiyim sen nasılsın güzelim

Allah hayrını kabul etsin

Yatırımın da durduğu yerde çoğalsın inşallah bereketli olsun

Kaçtan aldın gramı ben de yarın alabilirim duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…