Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ne işle meşgulsün?

Bereketli olsun birikimin minikpanda
Ben de çocukların babasının gerçek yüzünü ilk zamandan anlar anlamaz paramı biriktirmeye başlamıştım
Iyiki de öyle yapmışım çünkü dünyanın bin türlü hali var

Gerçekten öyle, ben de çok kısa sürede gerçek yüzünü görünce elimde kalan paralarla dolar almıştım. Hayatımda ilk defa dolarım oldu bu sayede :)

hayırlı akşamlar kizlar ben kiralik ev arıyorum .2+1 kirasi 1000 lira olmuş.oturdugum ev 600 ama 2katlik daire ve sorunlari bitmiyor.hatta ev sahibide siz geldikten sonra basladi diyor.bide gelen gideniniz Çökmüş sizin diyor.gelende ailem ve kardeslerim lafa bak ya cok sinirliyim özel hayatiniz beni ilgilendirmez diyor gelde agzini bozma bu tip insanlara .hicmi tek BASINA yasiyamiyacagiz .illa erkeklere ihriyacmi duymak lazim

Yaşadığın yer küçük mü canım, ne zaman değişecek kadınlara bakış açısı merak ediyorum. Hadsiz ona mı kalmış sana gelen giden ona neymiş sinirlendim gece gece.

sinirlendigim sadecevev sahibi değil kafayi yemis komşularda muhtar bugün gelip beni sormus ugrasin diye ikametkahla alakali .komsuda benim gebetimi vermis eline .adam herseyi biliyor maşallah kimin esi ne yaptigimi bende duydum.sinirlendim.ya sen kimsin anlatiyorsun .gelde sinirlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…