Ne işle meşgulsün?Evet kesinlikle katılıyorum ben de zaten bu gezme tozma işlerini belli düzene oturtur ya da bir süre gezme işinden bıkarsam ya biriktiririm direk ya da 1 gr da olsa her ay alırım. Ama çok sevdiğim bu gezip görme eğlenme yeni yerler keşfetme tutkumdan tamamen vazgeçmem mümkün değil. Karşılığında hiç birikimim olmasa bile vazgeçmem. Şuan ahval iyi ama ilerde ne olur bilmem. Ben de fikrimi değiştirip birikime başlarım belki.
Bereketli olsun birikimin minikpandaBu sıralar biraz duygusal boşluktan alışveriş yapıyor gibiyim. Ama 30 yaşımdan sonra paranın kıymetini anladım. Kısa bir evliliğim oldu, ondan sonra akıllandım. Önceden iki kredi kartı, eksi hesaplara girip maaşta zor çıkmalar, borcu borçla kapatmalar... 12 yıllık öğretmenim ilk defa kenarda 12 bin lira param oldu. Sizi uzaktan da olsa takip etmenin faydasını çok gördüm.
Kirada oturuyorum, arabam var. İlk defa kışlık stok yaptım. Deterjanın, wc kağının, pedin bitmediğini görmek mutlu ediyor. Önümüzdeki günlerde mutfak stoğuna ağırlık verebilirim. Kışın ailemi yanıma getirmeyi düşünüyorum. Hem ben benzin parasından tasarruf ederim hem onlar doğalgaz vs. den tasarruf ederler diye düşünüyorum.
Psikoloji 2018 ve öğretmenlik 2014 mezunuyum. Şuan çalışmıyorum.Ne işle meşgulsün?
Branşın ne ?Psikoloji 2018 ve öğretmenlik 2014 mezunuyum. Şuan çalışmıyorum.
Sosyal bilgiler öğretmenliğiBranşın ne ?
Aynı branştanızSosyal bilgiler öğretmenliği
Gerçekten öyle, ben de çok kısa sürede gerçek yüzünü görünce elimde kalan paralarla dolar almıştım. Hayatımda ilk defa dolarım oldu bu sayede :)Bereketli olsun birikimin minikpanda
Ben de çocukların babasının gerçek yüzünü ilk zamandan anlar anlamaz paramı biriktirmeye başlamıştım
Iyiki de öyle yapmışım çünkü dünyanın bin türlü hali var
Aaa Gazi Üniv mezunuyum benAynı branştanız
Aaa Gazi Üniv mezunuyum benSiz kaç mezunusunuz ?
Vay anası ben 99 da ilkokul 2 deydimSamsun 19 mayıs üniversitesi 1999 yılı coğrafya öğretmenliği mezunuyum
Yaşadığın yer küçük mü canım, ne zaman değişecek kadınlara bakış açısı merak ediyorum. Hadsiz ona mı kalmış sana gelen giden ona neymiş sinirlendim gece gece.hayırlı akşamlar kizlar ben kiralik ev arıyorum .2+1 kirasi 1000 lira olmuş.oturdugum ev 600 ama 2katlik daire ve sorunlari bitmiyor.hatta ev sahibide siz geldikten sonra basladi diyor.bide gelen gideniniz Çökmüş sizin diyor.gelende ailem ve kardeslerim lafa bak ya cok sinirliyim özel hayatiniz beni ilgilendirmez diyor gelde agzini bozma bu tip insanlara .hicmi tek BASINA yasiyamiyacagiz .illa erkeklere ihriyacmi duymak lazim
erzincan merkezdeyim .gelde bana sor sinirden ellerim titriyorYaşadığın yer küçük mü canım, ne zaman değişecek kadınlara bakış açısı merak ediyorum. Hadsiz ona mı kalmış sana gelen giden ona neymiş sinirlendim gece gece.
Boşver canım sen o insaları keyfine bak bİr şey dediklerinde de ver ağızlarının payını bir daha konuşamasınlarerzincan merkezdeyim .gelde bana sor sinirden ellerim titriyor
Canım malum deprem ülkesiyiz önceliğin evin büyüklüğü değil sağlamlığı olsun benim sana tavsiyemkizlar 2tane ev buldum. biri 2+1 biri 3+1 kiralar ucmus tabi sizce hangisi makbul bana evde 3kisiyiz .20 aylik oglum ben ve 16 yasinda erkek kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?