Amın canım bende bugun beyfendıye yazı tahtası sipariş ettimYatar inşallah..Bu ay 700 TL sınav ücreti aldım.Guya o paraların bir kısmıyla 1 Gr daha alacaktım,bir mümkün olamadı gitti..eksik çıkıyor sürekli ve para bitiyor..Eksiye düşmeden ek ders gelse bari..yarın pazar var biraz sebze alayım..tam heh tamam eksik kalmadı olanlar epey gider diyorum yine çıkıyor bir sürü ihtiyaç.. Allah bugünlerimixi aratmasin
Biraz geç kalmadin miAmın canım bende bugun beyfendıye yazı tahtası sipariş ettim
Evet çok şükür Allah beterinden korusun canımYatar inşallah..Bu ay 700 TL sınav ücreti aldım.Guya o paraların bir kısmıyla 1 Gr daha alacaktım,bir mümkün olamadı gitti..eksik çıkıyor sürekli ve para bitiyor..Eksiye düşmeden ek ders gelse bari..yarın pazar var biraz sebze alayım..tam heh tamam eksik kalmadı olanlar epey gider diyorum yine çıkıyor bir sürü ihtiyaç.. Allah bugünlerimixi aratmasin
Aminnn..kaç aydır -500 ile karşılıyorum ek dersi ve maaşı..bu ek derse düz girersem ekşi hesabı kapaticam insEvet çok şükür Allah beterinden korusun canım
Allah bereket versin kazançlarımıza
İnşallah canım. Borçsuz olmak gibisi var mı?Aminnn..kaç aydır -500 ile karşılıyorum ek dersi ve maaşı..bu ek derse düz girersem ekşi hesabı kapaticam ins
Merhaba canımVaryemez merhaba,
Diyet yaparken dikkat ettiğin noktaları paylaşabilir misin? Ben de iki öğüne geçtim ve kilo vermeye çalışıyorum. Özellikle şeker, un, makarna, pilav gibi yiyecekleri komple sıfırladın mı?
Çok teşekkür ederimMerhaba canım
Çayı şekersiz içiyorum
Yıllar önce yani 10 yıl önce şekerli de tüketiyorum herşeyden yiyip içiyordum ama az az
Şimdi ise
Çayı şekersiz makarna pilav gibi ürünleri en fazla 3 yk yiyiyorum
Haydi gözün aydın canım hayırlı olsun ablacok sukur yaptık şimdi sınav 21 hazıranda. inşallah guzel bır puan alırım Rabbıme bin şükür
Aynen ekrana bakmaktan çoğu kişi şikayetçiBugün yüz yüze eğitime başladık yine,benim için şimdilik böylesi daha iyi,gözlerim yorulmuştu artık ekrana bakmaktan..Nöbet ücreti de alırız bu arada artık Allah bereket versin.
Ek ders bakalım bu hafta yatar mıVaryemez
Tesekur ederim canHaydi gözün aydın canım hayırlı olsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?