- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
Yapma yapmaUfff siz kek dediniz ben triliceye benzetttim canım istedi ne alakaysa üstündeki desendenramazanda çok yaptık yedik güya yapmayacaktim ama.yarina hedef trilece yapacak acaip tatlı istedim.simdi
Merhaba nasil bu sekli veriyorsunuz acabaÇok seviyorum bu keki
1 dilim yemiş bulundum
Günaydın ekledim canım
Sizin okul proje mi ablaAtandı ,Temmuz ayında gelecek
Dün atama listesi yayınlandı
Hayır ablacım normal orta okulSizin okul proje mi abla
Proje okullarına atamalar var da bu ara demek normal okullarda da yapmışlarHayır ablacım normal orta okul
Bulunduğu yerde görev süresi dolan bütün idarecilere yapıldıProje okullarına atamalar var da bu ara demek normal okullarda da yapmışlar
Allah er geç haklının mazlumun hakkını veriyor işte ablamDün akşam bilmediğim bir numara aradı wattsap üzerinden ben ilk önce açmadım dolandırıcı şebekesi filan mı acaba diye sonra ardına şu mesajı attı
Mesajı atan benim çocukların babasının halasının kızı
Bizimki açıkta kalmışBulunduğu yerde görev süresi dolan bütün idarecilere yapıldı
Evet haklısın canımAllah er geç haklının mazlumun hakkını veriyor işte ablam
Yedi kat yabancı da olsa sana zulüm fe etse ilahi adalet bi şekilde gerçekleşiyor karşı tarafa belki içten içe belki böyle alenen yaşatıyor o pişmanlığı
Güzel Allah’ım sana şükürler olsun
Dün benimkini herkesin içinde güle güle hiç kavga modunda olmadan itin totosuna koydumBizimki açıkta kalmış
Proje olmayan okullara ilk yönetici atamasından sonra yer kalırsa tercih yapacaklarmış bu açıkta kalanlar
Egosundan okula gelmedi bayram önceki hafta gelince de odasından çıkamadıeccuk narsistik kişilik bozukluğu var da ağğğmiiiirimde
İlk atandığım okulda zümrem tarafından çok çirkin bi iftiraya uğramıştımEvet haklısın canım
Ben numarayı geri aradım 40 dk filan süren konuşmamızda kaç defa özür diledi helallik istedi
Yenge ben sana ettiğimin cezasını çektim yıllarca dedi
Ben de canım sen özrünü kabul ettim seni affetsin dedim
Yalnız yalan yok Allah'a dua etmiştim bana yapılan muameleyi görüyorsun Rabbim nasıl biliyorsan öyle yap, yaşadığımı yaşat demiştim dedim
Allah yardımcısı olsun 20 senedir ot kullanıyormuş bitik perişan
Allah hepimizi böyle durumlardan muhafaza etsin
O Allah'a havale etmelerim sebebiyle bundan önceki okul müdürüm görevden alındı 2016 olaylarından sonraİlk atandığım okulda zümrem tarafından çok çirkin bi iftiraya uğramıştım
Ama canım nasıl yandı anlaatamam
Normalde ben beddua etmeyi doğru bulmam ama insanın canı çok yanınca öyle olmuyormuş
Dedim Allah’ım ben sana havale ettim canımı çok yaktı sen de onun canını yak ben de göreyim dedim
Ortada hiçbir şey yokken bi anda soruşturma gecirdi
Bir hafta içinde sürgün yedi başka yere gitti
Çok şaşırmıştım ve korkmuştum bu kadar hızlı olmasına
O yüzden ilahi adalete gğvenim sonsuz ve hakka girmek en büyük korkum Allah muhafaza eylesin hepimizi
Senin mevzunda da tecelli etmiş yüce Rabbim in adaleti
Çok seviyorum Rabbim seni den de bizi sev, sevdiklerine bizleri sevdir
Duygulandım ya
Bir kepçe Kakaolu bir kepçe sade kek hamuru koyuyorum bitince kurdanla sagi yukari hareketlerle şekil veriyorumMerhaba nasil bu sekli veriyorsunuz acaba
Allah yarına bırakır yanına birakmazmisDün akşam bilmediğim bir numara aradı wattsap üzerinden ben ilk önce açmadım dolandırıcı şebekesi filan mı acaba diye sonra ardına şu mesajı attı
Mesajı atan benim çocukların babasının halasının kızı
O narsistlik ve kişilik bozukluğu bizimkinde de vardı ne oldu 1 ayın içinde zorla emekli ettilerBizimki açıkta kalmış
Proje olmayan okullara ilk yönetici atamasından sonra yer kalırsa tercih yapacaklarmış bu açıkta kalanlar
Egosundan okula gelmedi bayram önceki hafta gelince de odasından çıkamadıeccuk narsistik kişilik bozukluğu var da ağğğmiiiirimde
Tesekkur ederimBir kepçe Kakaolu bir kepçe sade kek hamuru koyuyorum bitince kurdanla sagi yukari hareketlerle şekil veriyorum
Allah yarına bırakır yanına birakmazmis
O narsistlik ve kişilik bozukluğu bizimkinde de vardı ne oldu 1 ayın içinde zorla emekli ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?