• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

O tür şerbetli tatlılarla çok aram yok Allahtan 😅
Benim de tercihim sütlü tatlılardan yana ama şerbetli olursa kaymak ya da dondurma yanına maden suyu ile tadını hafifletiyorum

Gel sana san sebastian cheesecake ,supangle ,süt helvası, kazandibi ,fırın sütlaç, güllaç, Magnolya, muhallebili kadayıf ,yaş pasta, profiterol yaparım 🤣🤣🤣🤣

Benim de tercihim sütlü tatlılardan yana ama şerbetli olursa kaymak ya da dondurma yanına maden suyu ile tadını hafifletiyorum

Gel sana san sebastian cheesecake ,supangle ,süt helvası, kazandibi ,fırın sütlaç, güllaç, Magnolya, muhallebili kadayıf ,yaş pasta, profiterol yaparım 🤣🤣🤣🤣
😍😍😍 chesecake frambuazlı olsun lütfen , magnolya da çilekli 😅

Ahhh ah… bi 5 Kg veremiyorum yaaa.. yani veriyorum da geri alıyorum, hacivat yatmaz misali, giden geri geliyor 😬

Şimdi de canım tatlı istiyor, oysaki sabahtan beri ne kadar Alman çikolatası, hurma vs yedim 😭
Reglin mi yakın canım

Profiterol kırmızı çizgimdir🤣🤣

Çamaşırlar serildi
Önlükler ütülendi

Totoyu devirdim dinlenmeye geçtim ezan vaktine kadar nasipse 😊
Aynen, namaza kadar…

Kafamda tilkiler dolanıyor ne yapsam dşye, bakalım tatlı mı tuzlu mu galip gelecek 😅

İlla bir şeyler yapacam, bu gece böyle geçmez 😅

Aynen, namaza kadar…

Kafamda tilkiler dolanıyor ne yapsam dşye, bakalım tatlı mı tuzlu mu galip gelecek 😅

İlla bir şeyler yapacam, bu gece böyle geçmez 😅
Aslında ben de yapsam iyi olacak şöyle okula götürmek için ama okula çekirdek götüreyim en iyisi 😊

Aslında ben de yapsam iyi olacak şöyle okula götürmek için ama okula çekirdek götüreyim en iyisi 😊
Şimdi güzel bir kahve yapıp yanına da en sevdiğim çikolatalardan(hepsi en sevdiğim🤣🤣) birini yerim
Çünkü neden olmasın🤣

Back
X