- 28 Aralık 2023
- 6.783
- 20.131
- 268
Çok şükür ablacım Allah günahlarına kefaret etsin inşallahIşte ben ona ölen mı suçlu öldüren mi diyorum
Bazen gerçekten ölen suçlu oluyor ölmek için adeta karşı tarafı buna zorluyor
Zamanında biri de beni çok zorlamıştı ama delirecek gibi olsam da o kadar o derece benimle uğraştıysa da hep Allah'ım sana havale ettim sen kurtar sen yardım et diye diye
Çok şükür Rabbim öldürdü de kurtuldum kurtulduk
Amin çok çokkkkkk amin bacım Allah razı olsun canım benimÇok şükür ablacım Allah günahlarına kefaret etsin inşallah
Ben de her gün harcıyorum çok şükürKaç gündür çok şükür para harcamadım
Aynı performansı en az 1 gün daha sürdürmek istiyorum
Nerede var gızHe sende dolar varda bizde de külçe külçe altın var canım hıh , di mi özrengin, thewithcer
Allah hepimizden razı olsun bal ablamAmin çok çokkkkkk amin bacım Allah razı olsun canım benim
Ağanın eli tutulmaz ekonomiye verebildiğin kadar kan ver canımBen de her gün harcıyorum çok şükür
Ben iki gündür çok harcadım valla bi dur demem lazımKaç gündür çok şükür para harcamadım
Aynı performansı en az 1 gün daha sürdürmek istiyorum
Ah kalbimden vurdun beni altın demeHe sende dolar varda bizde de külçe külçe altın var canım hıh , di mi özrengin, thewithcer
Ne demek kafana göre takıl tatlımBen iki gündür çok harcadım valla bi dur demem lazım
Ablacım sana gün bitiminde tekmil vermek isterim uygun görürseniz komutanım
Borç istedim diye yok diyon di miNerede var gız
Hayır bizi de bulup kasalarımızı patlatmasınlar diyeBorç istedim diye yok diyon di mi
Yok yok sen beni sıkıştır yazmazsam falanNe demek kafana göre takıl tatlım
Bak ben veriyorum size ortaya kendime
Ben yazdıkça rahatlıyorum
Ahhh ah ben harcamaları yazsam, kalbim dayanmaz görmeyeAylık Kredi Kartı Borcu
Merhaba hanımlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere aylık kredi kartı borcunuz ne kadar geliyor?www.kadinlarkulubu.com
Bu ayki harcamalarım
Ahahahah küreselcilerşn oyununa gelme ablammmBen para harcamayacağım dedikçe çeşitli alışveriş sitelerinden indirim haberleri geliyor
Almıyacağım uleynnn almıyacağım
Siz nerde çalışıyorsunuz hanımefendi, ev hanımlığı dışındaAhhh ah ben harcamaları yazsam, kalbim dayanmaz görmeye
Yaz yazAhhh ah ben harcamaları yazsam, kalbim dayanmaz görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?