HaaaaaHayır bizi de bulup kasalarımızı patlatmasınlar diye
Söyle bakalım kaç kilo istiyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaaaaaHayır bizi de bulup kasalarımızı patlatmasınlar diye
Söyle bakalım kaç kilo istiyorsun![]()
Ayyy, şeyyy, yaniii, öhöm öhömSiz nerde çalışıyorsunuz hanımefendi, ev hanımlığı dışında![]()
Çokça merak ettim heAyyy, şeyyy, yaniii, öhöm öhöm![]()
Yoksam ifşalanmaktan mı korkuyorsun Nil ankaaaÇokça merak ettim he
Şeyyy kocam , ama dur bekardım ben,koca da yok yani , ailem ailem sağolsun, onlar kazanıyor, ben harcıyorumÇokça merak ettim he
Senden şüpheleniyorum gadınnnn yoksam sen benim arkadaşım mısınnnnnŞeyyy kocam , ama dur bekardım ben,koca da yok yani , ailem ailem sağolsun, onlar kazanıyor, ben harcıyorum![]()
Senden şüpheleniyorum gadınnnn yoksam sen benim arkadaşım mısınnnnn
Kimmmmsin söyle![]()
Benim inadım küreselcileri kabız ederAhahahah küreselcilerşn oyununa gelme ablammm![]()
koç burcuyuz olsun o kadarBenim inadım küreselcileri kabız eder![]()
Burcum koç yükselenim aslankoç burcuyuz olsun o kadar![]()
Dab datlu rüyalar canımmeyranın da kim olduğunu öğrendiğime göre uyuyabilirim rahatça
Hepinize sağlıklı huzurlu hayırlı uykular bacımsular![]()
Rüyamda temizlik yapıyordum bi tane süpürge almışım ışıklı falanDab datlu rüyalar canım
Rüyanda çarşıları, mağazaları gez gönlünce para harca serbestsin![]()
takı dükkanım var ama işlerim çok iyi diyemem. ben yine de kenara atmayı hedefliyorum. 1 sene içerisinde almayı hedefliyorum 1 milyon max alacağım araç ama tabi seneye fiyatlar daha da yükselir muhtemelen. daha uygun da olabilir, 700 de olur araba olsun yeter ama benim istediğim araba önceliğim :)Ne işle meşgulsün?
Ne kadar sürede ne kadarlık bir araç almayı hedefliyorsun ?
Birikmiş paran da vardır sanırımtakı dükkanım var ama işlerim çok iyi diyemem. ben yine de kenara atmayı hedefliyorum. 1 sene içerisinde almayı hedefliyorum 1 milyon max alacağım araç ama tabi seneye fiyatlar daha da yükselir muhtemelen. daha uygun da olabilir, 700 de olur araba olsun yeter ama benim istediğim araba önceliğim :)