Aynen canım, istemek dünyadaki en zor şeylerden biri… biri benden bir şey istiyorsa, empati yapar , demekki ne kadar zor durumda kalmış da, istemek zorunda kalmış diye düşünürüm…Borç mevzusunda eğer güveniyorsam ben veririm ya
Çünkü istemek öyle kolay bişey değil bi insan benden istiyorsa hem kendine yakın görmüştür hem de Rabbim bunun sevabına beni layık görmüştür diye düşünürüm.
Eskiden çok tl borç verdim gelen de oldu gelmeyen de ama bu da biraz nasip bence para bi şekilde çıkacaksa böyle çıksın diyorum
Kesinlikle… nasipten çıkmışsa yapacak bir şey yok… bir şekilde çıkacak…Borç mevzusunda eğer güveniyorsam ben veririm ya
Çünkü istemek öyle kolay bişey değil bi insan benden istiyorsa hem kendine yakın görmüştür hem de Rabbim bunun sevabına beni layık görmüştür diye düşünürüm.
Eskiden çok tl borç verdim gelen de oldu gelmeyen de ama bu da biraz nasip bence para bi şekilde çıkacaksa böyle çıksın diyorum
Portakallı kek miiiiiPortakallı kek pişti,katmer yapmak için hamur yoğurdum
Şimdi bir namaz molası
Sonra nasipse katmerleri pişirip anneme giderim
Bana telefon etti tavuk ile keşke yapıyorum yemek yapmadıysan yapma erkenden haber veriyorum diye
Tamam dedim
Yaptıklarımdan bir de vişne kompostosu ve acı biber turşusu ,lahana karnıbahar kırmızı pancar turşusu götürürüm
Annem telefon etmese planım vardı akşam yemeği içinPortakallı kek miiiiiafiyet şifa olsun…
Benim de hiç yemek yapasım yok…. Hava da güzel… akşam çocuklarla dışarda bir şeyler yeriz…
Bizde harcamasız gün yok maalesefMerhaba kızlar nasılsınız bakalım
Ben çok şükür iyiyim anneme gidip geldim
Bugün de para harcamadım
Tatlım bu ışıltılı hayatı sen seçtinBizde harcamasız gün yok maalesef
Büyük oğlan gelmedi, küçüklerle çıktık, bi yemek yaklaşık 2-000 tl cik tuttu…
Yarın da oğlanların harçlıkları, küçüğümün mezuniyet balosu vs derken
Bi de kredi kartı ödemesi… ben kredi kartı kullanmıyorum sözde, ama eşimin kartı patlatıyorum… bi yerde bana dönmezse iyi
Arabadayım, sesli güldüm, gören deli sanacak…Tatlım bu ışıltılı hayatı sen seçtin
Aynen öyle düşünüyorum ben deKesinlikle… nasipten çıkmışsa yapacak bir şey yok… bir şekilde çıkacak…
böyle çıkınca, sen hakkını helal etsen de, ahlrette alacaklı durumdasın… ebedi hayata zorunlu yatırım gibi bir şey oluyor…
Sen de haklısın ablacımdolar milyoneri canım ben de insanların işini görmeyi severim benim köşemde duracağına karşıdaki insanın işine yarasın
Ama insanlar da kişileri iyilik yapmaktan soğutacak kadar art niyetli olmasınlar lütfen
Bazen öyle şeyler yaşanıyor ki sütten ağız yanıyor yoğurt üfleniyor bu sefer
İç Anadolu’ya doğru gelPortakallı kek ve katmerlerim hazır şimdi anneme doğru yola çıkma vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?