Günaydın mutlu hafta sonları herkese..
Yemek hassas noktam gelirim öğretmenim...
Dolar milyoneri denerim tavuk kanat daha doğrusu kök kanadı seviyorum bende airfryda yapılan en güzel şey sanki o gibi geliyor...
Dily çok çok geçmiş olsun.ciddi birşey değildir inşallah diyecem ama ameliyat deyince sustum ...
Thewitcher afiyet olsun seni kızı seviyom yaa eve de neler var.sanki gratisde yine kampanya var diyorlardı gerçi gratisede gitmeyeli epey oldu.
Alacağım her ürün boykot listesinde bende almayarak bir başka boyuta geçtim.
Yarın 10 günlüğüne bir tatil yapacaz oglusla bakalım benimde içimden büyük baş diyesim geliyor

bizim hanzo ödedi güya otel i ama.artik orda mucizevi bir harcama şeyi çıkartmaz oğlan inşallah
Oğlana sebep yazın bile yaz okulunda dişinden ötürü bir hafta gitmedi okadar gidip gelirim sonra özel dersleri başlar haftada 3 ders haftada 2 fiziktedavi ve belki haftada 1 de sevdiği bir aktivite yaptırıyoririm ama.getir götür al giydir çıkart aslında benim tempo başlıyor sonrada okullar acilor yine başa sararim poaca börek sezonunu ...
Hala 200 gram vermiş haldeyim tam 3 aydır dikkat edip veremeyen bir ben.. gelince Ağustos bütçesinden diyetisyene bir meblağ ayirririm belki. Okul masrafları okul harcamaları ya Ağustos maasini gelmeden harcadım yazarken bakalım