• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Iyi o zaman haftaya Istanbul'a geleyim karşıla beni kızzzz🤣🤣🤣🤣
Aa aşkolsun başım gözüm üstüne 🤗

De İstanbul da tatil mi olur, şöyle bir Abant, yerigöller vs yapalım da tatil gibi tatil olsun ☺️

Hem niye imkansız olsun sen ve dolar bekar zaten bi sorun bende, ben de eşimi hallederim bir şekilde 😂 cennetin de işi zor benim gibi 🫢

Aa aşkolsun başım gözüm üstüne 🤗

De İstanbul da tatil mi olur, şöyle bir Abant, yerigöller vs yapalım da tatil gibi tatil olsun ☺️

Hem niye imkansız olsun sen ve dolar bekar zaten bi sorun bende, ben de eşimi hallederim bir şekilde 😂 cennetin de işi zor benim gibi 🫢
Canııımmmmmmm 😘😘😘😘🤗🤗🤗

Günaydın ekonominin sultanları 🤑
Çok yoğun geçiyor günler,uzun kalamiyorum buralarda ama aklım sizde 🙂
Herkes iyidir inşallah,ben de oğlus da hastayız, boğazlar kötü sesler kısık 🙄Hafta içi kırıklıktan her şey o kadar zor geldi ki...
Hafta sonuna çok şükür ulaştık,ilaçlar da şifa versin inşallah.
Yarın en sevdiğim gün fakat ödemeler pazartesiye kalacak hafta sonunda olduğumuz için 🤷🏻‍♀️
Hepimize bol bereketli maaşlar diliyorum 🤲💓

Herkes iyidir inşallah,ben de oğlus da hastayız, boğazlar kötü sesler kısık 🙄Hafta içi kırıklıktan her şey o kadar zor geldi ki...
Yarın en sevdiğim gün fakat ödemeler pazartesiye kalacak hafta sonunda olduğumuz için 🤷🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun canım benim dinlenmeye çalışın değilse geçmiyor

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin 😘

Maaş bordroları açıklandı Allah bereket versin kazançlarımıza 🤲

Back
X