Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Çok geç mi tanıdım seni :/ önce borcumu bitirmeliyim altınlar zor gün için var çok da değil .
Niye geç olsun canım 12 senelik memur olduğuna göre tahminim anca 35 yaşındasın öyle değil mi ?

Bence bugünden başlayarak kendine kısa orta uzun vadeli hedefler koyabilirsin

Önceliğin borçlarını bitirmek olsun zira bizim gibi ekonomisi kırılgan ülkelerde yarının ne getireceği belli olmaz aynı şekilde de dünyada da öyle

Niye geç olsun canım 12 senelik memur olduğuna göre tahminim anca 35 yaşındasın öyle değil mi ?

Bence bugünden başlayarak kendine kısa orta uzun vadeli hedefler koyabilirsin

Önceliğin borçlarını bitirmek olsun zira bizim gibi ekonomisi kırılgan ülkelerde yarının ne getireceği belli olmaz aynı şekilde de dünyada da öyle
İşte şuan diğer aydaki maaştan yemeye başladım ve yaz dönemi. Nasıl olacak bilmiyorum kısa orta uzun nasıl mesela. Sadece ayda 3bin TL bireysel emeklilik var 3ayri hesap bin TL şeklinde. Evet 35

Merhaba kızlar 😊

Dün akşam okuldan bir arkadaşım kahve içmeye geleceğini söyledi hiçbir şey yapma abla diye de tembih etti

sabah erkenden kalktım balkonu yıkadım,bisküvili cevizli magnolya yaptım
Beyazları katlayıp yerlerine yerleştirdim kahvaltımı yaptım ,çarşıya çıktım, bankadan maaşımı çektim yanımda dursun diye düşündüm

Marketten alıveriş yaptım

Eve geldim süpürge tuttum
Mantı yaptım sosunu hazırladım yoğurdunu ayarladım arkadaşımı bekliyorum

Arkadaşa ikram edeceklerim

Mantı
Portakallı gazoz
magnolya
Kahve
Karpuz

Selamlar
10 gün kadar annemlerin yanına gittim. Eş dost akraba ziyareti, bir yandan da dinlenip kışın yorgunluğunu attım. Annemlerde olunca pek masrafım da olmadı. Git gel orada gez 1 depo yakıt yakmadım, biraz kızların ihtiyaçları vardı onları aldım. Bugün döndük. Şimdi evi düzene sokma zamanı. Yokluğumda biraz raydan çıkmış :)

Merhaba kızlar hayırlı huzurlu cumalar olsun

Bugün küçük oğlanla il merkezine gezmeye gittik alış veriş yaptık öğlen vakti oğlanla yemek yedik öğleden sonra da bir abla vardı onu ziyarete gittim ev görmeye

Bugün toplamda 4865 tl harcadım

Ablaya aldığım kahve fincan takımı hariç ( fincan takımı fiyatı 600 tl idi)

4865 tl nin içerisinde olanlar

Kendime ayakkabı (venüs ayakkabı 2500 tl den 1250 tl ye düşmüş şansıma tek numara kalmış😊)
Oğlana deri cüzdan hediye ettim 500 tl

Kendime ev içinde giymek için alt pijama 135 tl

Otopark ücretleri toplamda 95 tl
Kırtasiyeden beyaz zarf ve şeffaf dosya 170 tl
Benzin 700 tl
Yemek yöresel bir mekanda kuzu güveç 800 tl
Çikolata evinde dondurma ,maden suyu ,su ,waffle ve eve çikolata çeşitleri 1135 tl
Memleketimin meşhur bir yerinden Antep fıstıklı tahin helvası ,susam ezmesi ve tahin 640 tl

Eve geldim hemen namazımı kılıp, oğlanlara akşam yemeği hazırlığına geçtim

Bugünkü menüm

Mercimek çorbası
Çıtır tavuk
Sarma
Süzme yoğurt
Acı biber turşusu
Karpuz
Soğuk çay

Bu ay online indirimlerden temizlik malzemelerimi stokladım. Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, bulaşık makinesi tableti, sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Hep aldığım ürünler olduğu için gerçekten indirime girenleri aldım. Benim açımdan iyi bir alışveriş oldu. Sadece beyaz çamaşırlar için kullandığım toz deterjanım henüz inmedi. Onu da alırsam uzun bir süre rahat edeceğim inşallah. Temmuzda bunları alırsak, ağustos da malum okul kıyafeti, küçüğüm 1e başlayacak ona çanta vs alışverişi masraflı olacak zaten.

Bu ay online indirimlerden temizlik malzemelerimi stokladım. Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, bulaşık makinesi tableti, sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Hep aldığım ürünler olduğu için gerçekten indirime girenleri aldım. Benim açımdan iyi bir alışveriş oldu. Sadece beyaz çamaşırlar için kullandığım toz deterjanım henüz inmedi. Onu da alırsam uzun bir süre rahat edeceğim inşallah. Temmuzda bunları alırsak, ağustos da malum okul kıyafeti, küçüğüm 1e başlayacak ona çanta vs alışverişi masraflı olacak zaten.
Aldıkların bereketli olsun canım 😊
Hayırlı olsun küçüğünün öğrenciliği Allah zihin açıklığı versin 🌺

Merhaba kızlar mutlu huzurlu pazarlar 😊🌺
Sabah erkenden uyandım ,kahvaltımı yaptım duşumu aldım ,sınav görevine gittim
Sonrasında anneme uğradım
Biraz oturur eve geçerim inşaallah

Eve gelirken markete uğradım ; peynir , 5 kilo toz şeker, 5 lt ayçiçek yağı, portakallı gazoz,patates ,soğan, soğuk baklava aldım 930 tl ödedim

Ayçiçek yağını ve şekeri stoğa atmak için aldım.

Allah kazançlarımıza bol bereket versin ,amin 🤲😊

Bugün bir kere daha markete gittim; dana sosis ,dana salam ve tavuk incik aldım 275 tl ödedim uygulama 35 tl geri iade etti 😀

Back
X