Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz evde yokuz bakalım boş eve ne kadar gelecekDoğalgaz faturası 148 tl gelmiş
Kaç metre küp tüketim varsa en az 11 ya da 12 tl ile çarp canımBiz evde yokuz bakalım boş eve ne kadar gelecek
Bu ay hiç yokuz vergi vs gelir yine. Tamam canım carparim. Bu zamlı halı miKaç metre küp tüketim varsa en az 11 ya da 12 tl ile çarp canım
Benim 13 metreküplük kullanıma 148 tl gelmiş
Evet zamlı haliBu ay hiç yokuz vergi vs gelir yine. Tamam canım carparim. Bu zamlı halı mi
Dur bakalım :) yarın belli olurEvet zamlı hali
Evde olmayan insana fatura düzenlemesinler![]()
Ben de düzgün uyuyamadım. Birazdan borçlara gidecek maaş. Sonra yeni masraflarGece çok geç yattım o ara baktım maaşlar yatırılmış hesaplara hemen kredi kartı borcumu ödedim
Allah bol bereket versin kazançlarımıza![]()
elinden geldiğince giderlerini gelirinin altında tutmaya çalışBen de düzgün uyuyamadım. Birazdan borçlara gidecek maaş. Sonra yeni masraflar
Bu ay düğünümüz var yeğenimin. Yarım altın takılacak iki farklı kıyafet alınacak yol ücreti olacak bir de esas şehrimize uçak bileti alınacak. Telefon internet faturalari olacak Bunlar olacak olan masraflar. Koydeyim yeme içmeye vs gitmez pek. . Şuan 1000 TL kaldı hesapta.elinden geldiğince giderlerini gelirinin altında tutmaya çalış
Ve giderlerini tek tek yaz hesap ekstrelerini tek tek incele istek mı ihtiyaç mi diye