- 6 Ağustos 2010
- 40.952
- 73.594
- 1.123
Allah çok mutlu etsin canımEvettt Mayıs sonunda evlendik, şükür artık düğün hazırlıklarından enerjimizi çektik.
Tekrar işlerimle ilgilenebildiğim için çok mutluyum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah çok mutlu etsin canımEvettt Mayıs sonunda evlendik, şükür artık düğün hazırlıklarından enerjimizi çektik.
Tekrar işlerimle ilgilenebildiğim için çok mutluyum :)))
Amiiiinn çok teşekkür ederim :)Allah çok mutlu etsin canım![]()
Ben de 2018de arkadaşıma gram bedeli 250 TL atmıştım ben de öğretmenim neden her ay bir cegrek almamışım diyorumtaa eski yazılanları okudum. Gramın 200-300 olduğu zamanları. Çok pişmanım neden daha önceden başlamadım diye ama bi yerden sonra telafı etmek istiyorum
250 tlBen de 2018de arkadaşıma gram bedeli 250 TL atmıştım ben de öğretmenim neden her ay bir cegrek almamışım diyorum
Merhaba canım hoş geldin hemen ekliyorum seni de listeyeMerhaba hanımlar bende artık birikim yapmaya karar verdim. 34 yaşında 11 yıllık öğretmenim.bu zamana kadar sadece bi ev borcu ödedim onun dışında sıfır birikimim var. Arabamızı da geçen ay eşimin dükkanı taşıma sebebiyle sattık.simdiki hedefim araba için birikim yapmak (tabi Ödemiş olduğum kredilerde var )bakalım inşallah nasip olur![]()
Varyemez beni de listeye ekler misiniz?:)
Çok teşekkür ederimMerhaba canım hoş geldin hemen ekliyorum seni de listeye
Ev almışsın araba almışsın ihtiyaç olmuş satmışsın nasipse yine alırsınız
Daha ne olsun yaşınız genç
Allah nasip ederse önünüzde uzun yıllarınız var
Hayatta hiçbir şey için geç değil bundan sonraki kazancın için planlı birikim yapmaya bak derim![]()
Evet ya inşallah bundan sonrası bereketli bir birikim olur250 tlah ah ben deli gibi pişmanım. Niye bu kadar körmüşüm diye çok kızıyorum kendime ama daha olan oldu. Önemli olan bundan sonrası için
Evet öğretmenim canımÇok teşekkür ederimsizde öğretmensiniz değil mi aklımda öyle kalmış. Nickinizi de cok beğendim
Evet şu an pişmanlığın faydası yok dediğiniz gibi bundan sonraki zamanlar için birikim yapma zamanı kendime söz verdim bakalım
Bereketli olsunBugün arkadaşım borcunu verdi iki çeyrek bi tane gram aldım. Açılışı böyle yapayımnormalde bu parayı hemen markette mağazalarda harcardım ama bu sefer dur deidm kuyumcu da soluğu aldım
![]()
Memnun oldumEvet öğretmenim canım![]()
Ben de memnun oldumMemnun olduminşallah hep beraber bol birim yaparız