- 6 Ağustos 2010
- 42.103
- 77.421
- 1.123
Aynen canımDirek sitesini mi buldun ben öyle yapıyorum sitesinde daha uygun oluyor çoğu ürün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımDirek sitesini mi buldun ben öyle yapıyorum sitesinde daha uygun oluyor çoğu ürün.
Ben sonuncusunu begendimBen de şu iki çantadan birini almayı düşünüyorum![]()
Allah acil şifalar versin canımEgzamalarim pik yapti ne yaptiysam gecmiyor carsiya inemiyorum vaktim olmuyor netten dut kurudu soyledim 150tl
Cok aci cekiyorum Rabbim sifa versin ins.
Amin ablacimAllah acil şifalar versin canım![]()
Cok geçmiş olsun. Bende de ayakta mantar var emzirmeyi sonlandirinca gideceğim doktora.Egzamalarim pik yapti ne yaptiysam gecmiyor carsiya inemiyorum vaktim olmuyor netten dut kurudu soyledim 150tl
Cok aci cekiyorum Rabbim sifa versin ins.
Allah şifalar versin canımCok geçmiş olsun. Bende de ayakta mantar var emzirmeyi sonlandirinca gideceğim doktora.
Tesekkur ederim size de gecmis olsunCok geçmiş olsun. Bende de ayakta mantar var emzirmeyi sonlandirinca gideceğim doktora.
Bereketli olsun alışverişlerin, sağlıkla tüketmek nasip olsun. Hindi incikten ne yapılıyor? çorba mı?Okulda öğretmen arkadaşlardan bir tanesinin annesi keçi peyniri yapıyormuş kilosu 400 tl ye
2 kilo sipariş ettim
Bir tavukçu arkadaşa hindi incik sipariş etmiştim gelmiş kilosu 400 tl imiş öğleden sonra gidip bakayım 2.5 3 kilo almak istiyorum
Allah bol bereket versin kazançlarımıza, amin![]()
Hindi inciği kuşbaşı şeklinde doğrayarak derin dondurucuya koyarımBereketli olsun alışverişlerin, sağlıkla tüketmek nasip olsun. Hindi incikten ne yapılıyor? çorba mı?
hımm ben başka bişeyle karıştırdım galiba incik neresi oluyordu? boyun gibi bi bölge sandım.Hindi inciği kuşbaşı şeklinde doğrayarak derin dondurucuya koyarım
sote yaparım sade ya da çeşitli sebzeler eşliğinde örneğin mantarlı kırmızı biberli soğanlı havuçlu
Bezelyeli patatesli havuçlu gibi
Tantuni yapabilirim
Aynı tavuk incik gibihımm ben başka bişeyle karıştırdım galiba incik neresi oluyordu? boyun gibi bi bölge sandım.