- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.830
- 798
- 35
- Konu Sahibi Less-is-More
Aynı mesajımı 3 üye alıntılamıs. Cevap vermek için yanlış alıntılamıs olabilirim. Kusura bakmayın.Siz beni anladiniz da neyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı mesajımı 3 üye alıntılamıs. Cevap vermek için yanlış alıntılamıs olabilirim. Kusura bakmayın.Siz beni anladiniz da neyse
Emin degilim malesef. Eger konu açılırsa ya da onlar kapiya gelirse mutlaka konusacagim zaten. Amacim tartismak degil. Ben eIimden geldigince durumu idare ettigimi dusunuyorum.Arada bir gelen matkap sesiyle her gün aksatmadan gelen yürüteç sesini aynı değerlendiremedim kusura bakmayın. Kendileri her şeye dikkat eden, sese gürültüye alışkın olmayan çocuksuz bir aile için sizin alışkın olduğunuz sesler çok fazla gelebilir , kafayı yedirecek kadar . Şu konuda haklısınız herkes birbirine karşı anlayışlı olmak zorunda . Ama sese de dayanmıyorsa taşınsın vs. çok yersiz çünkü kimsenin daha fazla gürültü yapmaya başkasını huzursuz etmeye sonra da o zaman taşınsın diye adeta evinden kovmaya hakkı yok . Yani haklisiniz belki siz aşırı gürültü yapmıyorsunuz ama komşunuzu da tamamen haksız göremem, çünkü siz de biz de bilmiyoruz aşağıya ne kadar ne derecede ses gidiyor. Tek sorun güzelce konuşma yolu seçilmemiş. Eminseniz sizin için vurulduğuna gidip sorabilirsiniz. Ama tekrar söylüyorum yan taraf veya alt taraf için de vurmuş olabilirler .
Pek denk gelmiyor esim. Daha once sikayete geldiklerinde evdeydi. Anlam veremedik, bizden olduguna emin misiniz falan dedik. Onlarin da bizimkiyle ayni yasta bir cocuklari var, sesten uyuyamiyormusEşiniz jandarma ve buna rağmen yapıyorlarla şunu demek istedim, yaptıkları taciz, doğru bir şey değil. Rahatsız olan insan 'normal bir insan' çıkıp söyler. Ben üstümü sevmesem de çıktım, söyledim. Gerçekten sizin çocuğunuz için yapıyorlarsa manyaklar demek ki. Peki eşiniz evdeyken de bu duvara vurma olayı oluyor mu? Sizin durumunuza benzer başka bir üye daha vardı şimdi hatırladım. Onun eşi de doğuda görevdeymiş. Çocuğumu kısıtlıyorum, ona rağmen aşağıdan gürültü var diye geliyorlar demişti.
Ne yazık ki, toplumuzda sessiz sakin insanları ezenler kendilerini bir şey sanıyor. Çok sinir oluyorum.
Olabilir, emin degilim. Sizin durum da baya trajikomikmisBelki size vurmamışlardır. Hatta belki sizden gelmeyen bir sesi sizden geldi sanıp vurmuşlardır. Sizinki de öyle mi bilmiyorum ama bizim apartmanın duvarları kağıt helvadan yapıldığı için bir sesin nerden geldiği asla belli olmuyor. Bizim mesela geceleri uyutmayan, ilk birisi ağlıyor zannettiğimiz canhıraş sevişme seslerinin üst kattaki yeni evli çiftten değil de yan dairedeki 50 yaşlarındaki amcayla teyzeden geldiğini anlamamız uzun sürmüştü.
O yüzden çok rahatsız oluyorsanız duvara vurmalarından gidin sorun. Açıklamanızı yaparsınız en azından.
Hala misafirlige giden insanlar var yaniDaha dün gece komşumun çocukları bile değil, misafir çocukları vs toplasip 12 ye kadar içeri dışarı yapıp, bağırış ağlama gürültü yaptılar..
Asla ses etmedim, benim de bebegim doğunca biri ağlar, öbürü de kalkar da durmaz, karşılıklı anlayış lazım.
Yapacağınız bişey yok, sağlıkla büyüsünler.
Evet bir arkadas da yazdi. Kisa sure durmasinda da sakinca var mi ki? Baska nerede egleyebilirim bilmiyorum. Yurutec disinda mama sandalyesine koyuyorum ama onda da abiyi yedirdigim icin baska bir alternatifim kalmiyor. Yere koysam done done kafasini carpiyor saga sola. Anakucaginda hic durmuyor, kendini yere atiyor.valla çoluk çocuk iki aydır evdeyiz ses oluyor elbet ne kadar dikkat edilse de.
sizin bahsettiğiniz de öyle çok ses yok anladığım kadarıyla.
yalnız söylendi mi okuyamadım hepsini yürüteç kullanmayın lütfen.
Evet bir arkadas da yazdi. Kisa sure durmasinda da sakinca var mi ki? Baska nerede egleyebilirim bilmiyorum. Yurutec disinda mama sandalyesine koyuyorum ama onda da abiyi yedirdigim icin baska bir alternatifim kalmiyor. Yere koysam done done kafasini carpiyor saga sola. Anakucaginda hic durmuyor, kendini yere atiyor.
Herkes üst katlar demiş ama alt kat ve yan dairelerin de sesi çok çok rahatsız edici oluyor üst kattan geliyor gibi.sesin sizden geldiğini düşünmüş olabilir.dört yıldır bezdim yan dairenin sesinden.gece uyku düzenimiz kalmadı.bir çocuk düşünün gece saat iki buçukta hala gece uykusuna yatmamış çığlık atıp bağırıp duvarları yumrukluyor ve bu hergece tekrar tekrar yaşanıyor..şu süreçte Allaha şükür gittiler biryere yoklar tam huzur buldum derken bu seferde alt katın torunları geldi onların sesi aynı üst kattan geliyor gibi koşma sesleri çığlıklar ama Allahtan onlar oniki gibi yatıyorlar en azından gece çok rahatsız etmiyorlar.evimi çok seviyorum ama bezdim artık inanın huzur yok bu evde.makul saatlerde çocuktur tamam diyorum ama akşam onbirden sonra zabdetsin herkes çocuğunu bir zahmet..bende çocuk büyüttüm muhakkak ses olmuştur ama kimseyi de uykusundan etmedim çocuk bu diyerek..Öyle insanlar var ki alt katım yaşlı bi adam oturuyordu sanırım hastaydı sürekli öksürüyordu bide bagirisma sesleri çok oluyordu benim çocuğum yok iki kişi yaşadığımız için evde gürültü de olmuyordu bi gün cam acikk3n onların altında oturan Kapıcı ya diyordu üst kat çok gürültü yapıyor özellikle çocukları falan aldırış etmedik üstüme alınmadım neticede çocuğum yok üstünden iki gün geçti ev süpürecektim saat 12 buçukta başladım temizliğe 1 buçukta kapımı çaldı neymiş sabahtan beri gürültü yapıp rahatsız etmişim ev süpürürken tabi ki de Parkeden ses çıkacak şikayet edecem demişti bende gel beraber gidelim sonuçta erken saatte başlamadım.temizlige diyince soylene soylene gitti velhasıl allah herkese anlayışlı güzel komşular versin büyüklerimiz doğru söylemiş ev alma komşu al diye
Ya cok agliyor tek basina. Hic oyalanmiyor. Alissin diye almiyorum bir sure ama abiyi yedirene kadar mumkun degil sabredemiyorumYere battaniye vs serip kızımı üzerine bırakıyordum ben, kendisi geziyordu emekleyerek ya da oynuyorduk beraber. Yürüteç sağlık açısından da zararlı gerçekten bütün doktorlar söylüyor.
O saatlerde gurultu yapmaya haklari yok. Arada cocuk hasta olur gece uyuyamaz anlarim ama her gece o saatte cekilmezHerkes üst katlar demiş ama alt kat ve yan dairelerin de sesi çok çok rahatsız edici oluyor üst kattan geliyor gibi.sesin sizden geldiğini düşünmüş olabilir.dört yıldır bezdim yan dairenin sesinden.gece uyku düzenimiz kalmadı.bir çocuk düşünün gece saat iki buçukta hala gece uykusuna yatmamış çığlık atıp bağırıp duvarları yumrukluyor ve bu hergece tekrar tekrar yaşanıyor..şu süreçte Allaha şükür gittiler biryere yoklar tam huzur buldum derken bu seferde alt katın torunları geldi onların sesi aynı üst kattan geliyor gibi koşma sesleri çığlıklar ama Allahtan onlar oniki gibi yatıyorlar en azından gece çok rahatsız etmiyorlar.evimi çok seviyorum ama bezdim artık inanın huzur yok bu evde.makul saatlerde çocuktur tamam diyorum ama akşam onbirden sonra zabdetsin herkes çocuğunu bir zahmet..bende çocuk büyüttüm muhakkak ses olmuştur ama kimseyi de uykusundan etmedim çocuk bu diyerek..
Denemedim aslinda bakabilirim. Bu sayilar falan var ustunde, ondan dimi?Yer matı olmaz mı? Lego şeklinde oyun matları var. Buradaki anneler önermişti başkasına.
Evet bir arkadas da yazdi. Kisa sure durmasinda da sakinca var mi ki? Baska nerede egleyebilirim bilmiyorum. Yurutec disinda mama sandalyesine koyuyorum ama onda da abiyi yedirdigim icin baska bir alternatifim kalmiyor. Yere koysam done done kafasini carpiyor saga sola. Anakucaginda hic durmuyor, kendini yere atiyor.