• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

O var zaten
Devlet okulu dersin ama inanamazsın o havalı ayakkabılar,cantalar havada ucusuyor
Kadınlar bile takıyolar burgu bilezikleri ajdları kapıda cocık bekliyo sangır sangır
O kadar avamki 3 tane özel okul degistirdik bak böyle avamlıklar görmedim
Yani kimse takıp takıstırmazdı
Aileler sakindi evet marka alınırdı ama bukadr herhafta degisik ayakkabı canta görmedim yani neyi kanıtlıyoasun yani?
Tmm var paran anladık diyesim geliyor
Gercekten delirmelij
Ayy ayy ayy bizim anaokulunda bir veli vardı. Allahım okulun kapısında konuşmalarda sanki dünyalar zengini gibi kendini yansıtırdı. İşte ben evde pek yemek yapmam. Dışardan söylüyoruz. Eve temizlikçi geliyor. Vs vs. Ama insanın görünüşü az çok belli eder zenginliğini 😅
Alakası yoktu.
Eee bir de sonra küçük çocuğunu o okula göndermek için uğraşıyordu. O yıllarda 80 bin isteseler veririm dedi. İyi de o kadar paran var niye koleje göndermiyorsun.
İlkokulda da veli toplanmasında yok ben lcw giydirmem çocuğuma naylon onun ürünleri derken. Aaa bir de baktım ne göreyim lcw mağazalarında geziyor 😆
Ben hangisi yakışırsa hangisi hoşuma giderse onu giydiririm.
Lcw de aldım gap da aldım. Önemli olan beğenmem ve yakışması.
Elbette çok kalitesiz gördüğüm ürünü almam ama bir ürün için bir markayı komple giydirmiyorum da demem.
Şu sözü de çok severim. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
İnsanlarıanlamak zor. Ama böyle insanlar genelde komplekslidir.

Eşim emekli olduğundan beri bizde koştur koştur her yere yetişmeye çalışıyoruz ben Aralık ayı birikimim ile 2 gram aldım toplamda 11 gram ve 5 adet yarım altın ile şahsi birikimimi yaptım Allah yeni yılda da tekrarını nasip etsin. Eşim traktör almakla kalmadı aparatları da aldı peşin aldık ikinci el ama olsun altınların birazını bozdurduk biraz da döviz bozduk çok şükür yarın üstümüze alıcaz. Benim arkadaş grubundan arkadaşım var ama eli çok sıkı emsandan ikili fincan takımı almış buluştuğumuzda verdi hiç adetim değil hemen açmak ama açtım ben şok o kadar çirkin ki yeşilli birşey almış diğer arkadaşım da açmaya başladı veren arkadaş rengi attı ikinize aynısını almamış olabilirim dedi ben ikinci şok oldum neyse o da rahat bir nefes aldı aynısıymış birde çoktan aldım demez mi artık ne zaman aldıysa bu arkadaşımız hep böyle ekonomik olduğunu düşünür en kötü hediyeleri alır birde genelde tam ayrılıcamız da verirdi açamazdık Cuma günü hemen buluştuğumuz gibi verdi. Daha yeni yıla var ama kafası başka çalışıyor ben artık bu yıl biraz uzaklaşacağım sonra da tamamen gruptan çıkarım niyetim bu ben de english homedan geyikli battaniye aldım ikisine de son hediyem olur belki çünkü kendime sözüm olsun artık görüşmek istemiyorum. Nasıl canımı sıktıysa hafta sonumu da kafamda hep kavgalıydım kendisi ile neyse mesafa en güzeli.
Mesafa hem de okadar güzel ki bir defa alışınca artık yakınlık kurmak istemiyorsun zaten.
Seni önemsizleştiren kimseyi etrafında tutma

Bu gün hava çok soğuk balkondan çamaşırları topladım bir süre katlayamadım oda ısısına gelince katlayıp kaldırdım. Bazen hemen yapmak istemediğim işler oluyor evde pantolanların düğmelerini dikmek gibi kendime aldığım bir pantolanın paçalarını kıvırmak gibi bu gün o işleri hallettim içim rahatladı evi dün misledim bu gün elektrikliye tuttum mutfak düzenini bozmak istemiyorum elim hep orada eşim için 4 kavanoz lahana turşusu yaptım. Bu sene yaptığım turşuları ev halkı beğeniyor. Yemeğim vardı bu gün rahattım kargolarım geliyor onları aldım iadeleri de eşim halletti bugün traktörüde eşim üzerine aldı. Köyde bir de arsa baktık ama çok yüksek fiyatlar aldıklarımızı koymak için şimdilik arkadaşının bahçesinde kalıcak. Buraya yazıyorum manifestliyorum o arsayı kolaylıkla olsun diye nasip. Erken rezervasyon tatillere baktım hesaplı geldi geçtiğimiz yıldan daha bakarız bir yüzük beğendim yarın onu almak istiyorum. Yeni yıl geliyor sadece sağlık sıhhat huzur ve çok güzel günler haftalar aylar yıllar diliyorum beklentim çocuklarımla eşimle annem babam ve sevdiğim insanlarla arada birlikte olmak inşallah güzel günlere hepimiz. İnternet alışverişi yapmak gerçekten çok mükemmel bir lüks oturduğun yerden çeşit çeşit ürünler almak babamın doğum günü geliyor ona hediyeler aldım birde pastasını ben yapıcam hep hazır alıyordum bu sefer ben yapayım istedim malzelerimi aldım internetten önce denemelik kendimize yapıcam. O arkadaşımın iyice terazisi şaşmış kızlar bazı davranışları ve sosyal medyada paylaşımlarına baktım tanıdığım gibi kalmadı 2008 yılından bu yana tanıyorum ama hiç bu kadar yanıtmamıştı. Neyse yeni yıldan sonra sessizce bitireceğim buluşmalarımızı canımı fazladan sıkmadan en iyisi uzaklaşmak.
Benimde bala paçaya gidecek pant. Geldi şuan aklıma gitmek istiyorum ama hala paçasını yaptırmaya veremediğimden kaldılar
Nolcak şu üşengeçlik aslında değilim üşengeç ama bazı şeylerde malesef öteliyorum hep

Selammm hellooo
Arkadaşım geldi dün ayyy çok iyi geldi bana bi güldük bi ağladık sarıldık 🙏🏻
Sonra kızı aldım elma kostümünün kalanını bitirdim akşam bitti çok şükür the end yani artık yeto

Dün arkadaş bendeyken geldi koşu bandı bi tur çıktık üzerine😂
Sardı şimdilik akşam eşim yarım saat yürüdü terletti baya
Bende şuan öyle bir istikrar yok 10dk açılışı yaptım
Yaw üzerindeyken kızım yürü git bir tur evi süpür gel geliyo aklıma hep nolcaz biz nolcazzzz
Ben spor yaparkende aklım temizlikde evi temizleyip yaparım artık yoksa odaklanamıyorum

Yemek yok günüsü hamsi buglucam
Bi salata eşime yeter
Kızcağzıma yaparım ama az bişi erişte seviyo yanına köfte çıkarırım
Evi süpürdüm bulaşık falanda yok
Bi toz alsam bugün yeter

Diğer kartın kesimini bekliyorum bu kartı daha çok costurmim ödeme bu ay olacak çünkü diğer kartınki ocağa yansır haftaya kalanları alıp bitiricem darlanduuummm

Ben duramadım
Daha doğrusu benim ara ara yemek hamur işi yaptığım bi amca var
Arkadaşımın babası (teyzenin eşi teyze vefat etmişti ya) ona yapıyorum
Dedim bugün açma, kek yapim
Pişiyor fırını bekliyorum okula çıkarken arkadaşıma bırakıcam o götürüyor.
İşimde yoktu iyi oldu

20dk cıktım koşu bandına
Zamanın gerisi mutfakta geçti zaten
Kızcağzımı alıp markete giricem
Kurabiş adamlar glazür lazım süslicez 🤗
Onları alayım yarının yemeğini akşamdan yapmam lazım yarına işim olmasın 20 kup tatlı yapılcak 20 kurabiye adam
Ya bismillah diyip başlıcam artık yarın

Altınların bereketli olsun canım.
Benim de Elanın 6 yaş doğum gününde arkadaşı kocaman fil getirmişti. Hatta şaşırdım. Çünkü para konusunda oldukça eli sıkıydı. Okul için yapılan şeylere de asla para ödemiyordu.
Neyse zaman geçti. Arkadaşı Elaya söylemiş o fil benim oyuncağımdı sana hediye ettik diye😂😂😂
Çocuktan al haberi.
Bir de aşırı insanları küçümseme vardı.
Okuldaki velilerden sitenin dışında ve aşağı mahallede oturanları sürekli küçümsüyordu.küçümsemeyi hiç sevmem. Hepimiz insanız.
Aynı sitede oturuyoruz hem de hemşeriyiz ama görüşmüyorum.anaokulu bitince de iyice koptuk.
O ne ki🤣
Bir arkadaşım ve iş yerinden
O zaman o yönetici ben yönetici yardımcısı birlikte çalışıyoruz
O zaman ben bir küpe almıştım ona doğum günü mü? Neydi
Aradan 6 ay geçti yılbaşında bana hediye paketi yapmış aynı küpeyi getirdi
Tabi ben durur muyum?
Yapıştırdım aaaa bu benim sana aldığım hediye
Yönetici ayağına evden kullanmadığı hediyeyi bana verecek
Benim aldığımı hiç mi? Açmadın 🤣🤣
Aaaa nasıl yaaa dedi
Geri aldı
Başka bir şey getirdi