Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aiyy arkadaşlarla değilde eşimle akşam gezmesi çok sarıyor beni
(Çocuksuz tabi) müzikli mekan olur, deniz kenar olur sabah a kadar gezebilirim
Çok seviyorum o akşam sakinliğini ya da akşamın ışıltısını
Kesinlikle eşimle gezmesini daha çok seviyorum 🙃
Tatil zamanı gezmekten uyuyamıyoruz

ahhlelele ahh lelasss var benim arka fonda
Kız daha 2. Haftadan adaya veda etti
Hapşuruk, boğaz ağrısı :((
Ama yaaa tamda alışıyo hadi oluyo falan derken resmen böğrüme öküz oturdu
Çok dardayımm 🥲
Bünyesi alışık değil okey hastalık bekliyordum okey ama bukadar çabuk değildi be
Gece 37.5 falandı boğazları geldi bakim ilaç verdim ilerlerse akşam acil yolları görünür bize
Yarında toplantı varmış
Ev revir oldu tabi hemen akşamdan bu yana
Ihlamurlar, meyveler, vitaminler, ilaçlar tüm tuşlara bastım bakalım
4den beri uyumadık gözlerim ateş ediyo yanıyo öyle halsizim uykusuzum

Ama analıque tabiki bi kahve içtim
Hemen corba attım ocağa
Pirinç ıslattım
İzmir köftede yapıcam
Robot geziyo
Peşine vileda atıp hamur yoğurtcam
Kurabiye kek istiyolla benimkiler yine
Hadi oğlan gitmeden son bi yesin bari yemekler hallolsun hamur işine bulaşıcam
Kıza krep yaptım yine 1 tane yedi muzda yedi
Uyusa biraz toparlıcak uyuyamadı hala uğraşıyorum uyusun bakalım toparlar belkim yarına
Okul önemli değil gitmiş gitmemişte tam alışırken kötü oldu bu
Haftaya yine beklicem yıldım valla ya😩

Selam kızlar
Bugün tembellik günüm💃

Akşama etli nohut pilav istediler
Öğleden sonra ocağa atarım zaten nohut haşlandı

Şimdi yatıp Tv izlemek istiyorum
Eşimde sabah çık gez dedi ama evimden rahat başka yer yok
Zaten yorgunum
Yarın işlerim var çıkarım

Magnezyum ve D vitaminine başladım
Oğlumu omge3 veriyorum
Odaklanmaya yarıyor dedi doktor

ahhlelele ahh lelasss var benim arka fonda
Kız daha 2. Haftadan adaya veda etti
Hapşuruk, boğaz ağrısı :((
Ama yaaa tamda alışıyo hadi oluyo falan derken resmen böğrüme öküz oturdu
Çok dardayımm
Bünyesi alışık değil okey hastalık bekliyordum okey ama bukadar çabul değildi
Gece 37.5 falandı boğazları geldi bakim ilaç verdim ilerlerse akşam acil yolları görünür bize
Yarında toplantı varmış
Ev revir oldu tabi hemen akşamdan bu yana
Ihlamurlar, meyveler, vitaminler, ilaçlar tüm tuşlara bastım bakalım
4den beri uyumadık gözlerim ateş ediyo yanıyo öyle halsizim uykusuzum

Ama analıque tabiki bi kahve içtim
Hemen corba attım ocağa
Pirinç ıslattım
İzmir köftede yapıcam
Robot geziyo
Peşine vileda atıp hamur yoğurtcam
Kurabiye kek istiyolla benimkiler yine
Hadi oğlan gitmeden son bi yesin bari yemekler hallolsun hamur işine bulaşıcam
Kıza krep yaptım yine 1 tane yedi muzda yedi
Uyusa biraz toparlıcak uyuyamadı hala uğraşıyorum uyusun bakalım toparlar belkim yarına
Okul önemli değil gitmiş gitmemişte tam alışırken kötü oldu bu
Haftaya yine beklicem yıldım valla ya😩
Çok geçmiş olsun
Hava burada soğudu orada nasıl bilmiyorum
ama ondan da olabilir
Birde okul kalabalık kendileri koruyamıyorlar
Tam alışırken kötü oluyor

Çok geçmiş olsun
Hava burada soğudu orada nasıl bilmiyorum
ama ondan da olabilir
Birde okul kalabalık kendileri koruyamıyorlar
Tam alışırken kötü oluyor
Sağol cnm
Evet bugün serin
İçerisi küçük ve sıcak muhtemel terliyor parkada çıkarıyorlar o ara soğuk aldı teri falan soğudu kesin üzerinde öyle düşünüyorum.
Okul a sorunsuz giren bir çocuk olsaydı hiç sıkıntı değilde napıcam bakim

Buraya uzunca bir süre birikim yazmayacağım
Hani noldu birikimler goy goy a dönmüş diye gelen/gelecek olanlara rica ediyorum gelmeyin!

Biz birikimi zaten yapıyoruz hemde oldukça yüklü meblada
En azından rahat 1 sene ben extra olarak bir birikim yapamıcam elimizdeki avucumuzdakiler zaten birikime gidiyor yani
Sadece 2 bilezik alacağım sene sonuna kadar kendime söz vermiştim onu yapıcam.
Ki şu dar zamanımızda bunu bile yapabilirsem bu bana büyük kocaman bir ödül olacak.

Ayrıca bundan sonrası için büyük hedeflerim, yüklü birikim düşüncelerim vs yok.
En azın ön görebildiğim kadarıyla en az 1 yıl sonrası için konuşuyorum tabiki biraz altın, gerisi gezme tozma olacak bizim için..

Ama aramızda ev , araba , altın alanlar motive amaçlı yazın

Bol bol tasarruf, eldekini değerlendirme, faturaları düşürme, ihtiyaç mı? İstek mi? Alışverişleri ve tabiki indirip takip stok olacak.
Hatta şu olaylar bi bitsin :) (tam düzenli hayata geçtim diyorum malum bozuluyo kendime nazar değdirme hızım 💯) bütçe düzenlemesi yapıcam ay ay..

Buzlukda vişnem varmış ayy nasıl sevindim
Ben onu erik sanıyordum kaynatırım bir ara diyordum granolaya kırmızı meyve ararken dolapta bakim bi dedim (bu sene 300tl idi koyamadım) geçen senenin ganimeti

Turşu kurcam haftaya insallah
Ayın 20sinde kart kesiliyor bakliyatım bu kış yeter detarjana destek yapmam lazım
Liste yapmaya başladım bile
Kahvaltılık ve deterjan önemli şuanlık

Her gün dışarı çıkıyorum bolca market indirimleri gezerim artık.
Gecen haftada hep taneyle aldım çürümesin ziyan olmasın diye her hafta alırım marketlerden taneyle ne lazımsa

Kışlık domates haricî birşey koymadım
Turşu kurcam
Birazda memleketden gelirken almıştım turşu ev yapımı 5kilo kadar var yeter
Reçel yapmak istiyorum 2şer kavanoz ayva ve incir
Pazardan ham incir bakıcam
Zaten eşimle ben yiyoruz bize yeter erik reçelimde var
Allah bereketini versin

Selam kızlar,
Bir kaç gündür. İş güç doğum günü hediyesi bakmaydı elanın arkadaşının doğum günüydü koşturmaca..
Sıraya dizildiler😅
Haftaya da diğer arkadaşının doğum günü var. Yine bir günüm hediye bakmaya bir günüm doğum gününe gider.
Ela da istiyor bu yıl doğum günü.
Valla Ela istemese ne doğum gününe gidesim var ne de doğum günü yapasım var.
Tabi hepimiz bir çeşit pasta kurabiye vs yapıyoruz.ev işine de tamamen girişemedim.
Bugün de dün gece geç yatınca sabsh uykum vardı.
Baba kız çıktılar ben yatış😅
Saat 11 e doğru uyanmışım.
Evi toparladım. Kahvaltı yaptım. Az bir oturayım işlerime devam edeyim dedim. Dirseğimde ağrı başladı. İki gündür
Doktor tenisçi dirseği hastalığı demişti. Bayağıdır geçmişti. Başladı yine.
Ağır iş yapamıyorum. Yine doktora gitmem lazım. Söylediği iğneyi de yaptırmak istemiyırum. Çok zorda kalmadığım sürece yaptırmam. 40 yaş sonrası böyle oluyor işte dökülüyor vücut😅 bacaktı koldu.
Ela iki gündür yarın okula gitmeyeyim dedi.Ben de gitmen lazım. Önemli dersleri kaçırırsın dedim. Arkadaşın gidiyır dedim.
Gitti.
Tabiki arada gitmesin ama sebepsiz yere gitmemeye de alışsın istemiyorum.
Hani bizlerde de oluyor bazen gitmeme isteği, bir gün dinlenmek. Ama çalışan insanlar bunu yapamıyor.
Bakalım biraz zaman geçsin bir gün yaparız. Daha iki hafta oldu :)

Buraya uzunca bir süre birikim yazmayacağım
Hani noldu birikimler goy goy a dönmüş diye gelen/gelecek olanlara rica ediyorum gelmeyin!

Biz birikimi zaten yapıyoruz hemde oldukça yüklü meblada
En azından rahat 1 sene ben extra olarak bir birikim yapamıcam elimizdeki avucumuzdakiler zaten birikime gidiyor yani
Sadece 2 bilezik alacağım sene sonuna kadar kendime söz vermiştim onu yapıcam.
Ki şu dar zamanımızda bunu bile yapabilirsem bu bana büyük kocaman bir ödül olacak.

Ayrıca bundan sonrası için büyük hedeflerim, yüklü birikim düşüncelerim vs yok.
En azın ön görebildiğim kadarıyla en az 1 yıl sonrası için konuşuyorum tabiki biraz altın, gerisi gezme tozma olacak bizim için..

Ama aramızda ev , araba , altın alanlar motive amaçlı yazın

Bol bol tasarruf, eldekini değerlendirme, faturaları düşürme, ihtiyaç mı? İstek mi? Alışverişleri ve tabiki indirip takip stok olacak.
Hatta şu olaylar bi bitsin :) (tam düzenli hayata geçtim diyorum malum bozuluyo kendime nazar değdirme hızım 💯) bütçe düzenlemesi yapıcam ay ay..
Çok güzel yazmışsın
Bende aynı fikirdeyim

D dimple81 cok gecmis olsun, saglik her seyin basi, dikkat et kendine.
A Asmin75 hayirli olsun okulunuz, insallah cok sever, yeni arkadaslar edinir.
tr_lelli tr_lelli hayirli olsun yatiriminiz. Kiz da alisir merak etme, benim cocuklar calistigim icin kucukken krese basladilar 1-2 ay surmustu aglamalarinin bitmesi. Kiz kardesim anaokulu ogretmeni, 18 ogrencisi varmis, aglayanlar da varmis tabi, hadi gel soyle yapacagiz boyle yapacagiz diye sinifa aliyormus, 5-10 dakikaya susuyorlarmis, butun gun boyle olsalar sinifta tutamam, ailelerini ararim diyor.

D dimple81 cok gecmis olsun, saglik her seyin basi, dikkat et kendine.
A Asmin75 hayirli olsun okulunuz, insallah cok sever, yeni arkadaslar edinir.
tr_lelli tr_lelli hayirli olsun yatiriminiz. Kiz da alisir merak etme, benim cocuklar calistigim icin kucukken krese basladilar 1-2 ay surmustu aglamalarinin bitmesi. Kiz kardesim anaokulu ogretmeni, 18 ogrencisi varmis, aglayanlar da varmis tabi, hadi gel soyle yapacagiz boyle yapacagiz diye sinifa aliyormus, 5-10 dakikaya susuyorlarmis, butun gun boyle olsalar sinifta tutamam, ailelerini ararim diyor.
Benim kızda öyle içeri girene kadar sıkıntı kapıdan girince daha aramıyolar beni
Ama bugün gitmek istedi yani hep istiyor ama o kapıda bişi var oraya gelince cozutuyor 🥴

Selamlar herkese, hepimizin yeni egitim ogretim yili hayirli olsun. Bizim cok sukur bir sikintimiz yok, siniflarini ogretmenlerini sevdiler. Bizim okul odevsiz okul, her okul boyle degilmis ama, oglum seneye ortaokul olacak o zaman baslayacak tabi odevler. Odev yok ama ben kizla her aksam kitap okuyorum, sayi sayma falan yapiyoruz, yarim saat falan yetiyor. Gecen hafta okulda toplanti vardi, daha dogrusu cocuklar velilere siniflarini gezdiriyorlar, ogretmenle tanisiyorsun, mufredat hakkinda bilgi aliyorsun falan. Veli grubumuz falan yok, sinif haberlesmeleri email uzerinden yapiliyor, ogretmen haftalik ne yaptiklarini aciklayan bir email atiyor cumalarari o kadar. Iki kisi gonullu olarak sinif anne/babasi oluyor, sene icinde bir iki kere email ile ogretmen ve yardimcisina yilbasi/christmas gibi zamanlar icin alinacak hediyeyi organize ediyor, bu bazen cocuklarin yaptigi elislerini bir araraya getirmek oluyor, zaten pahali hediye alamayiz, ogretmenin kabul edebilecegi miktar yasal olarak senelik 150 dolar gibi birsey.
Kizim baleye basladi, yakin arkadasi gitmek istiyormus annesi birlikte gitsinler mi dedi ben de zaten dusunuyordum, kiyafetlerini ayakkabilari aldik, cok tatli oldu.

Back
X