• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

O var zaten
Devlet okulu dersin ama inanamazsın o havalı ayakkabılar,cantalar havada ucusuyor
Kadınlar bile takıyolar burgu bilezikleri ajdları kapıda cocık bekliyo sangır sangır
O kadar avamki 3 tane özel okul degistirdik bak böyle avamlıklar görmedim
Yani kimse takıp takıstırmazdı
Aileler sakindi evet marka alınırdı ama bukadr herhafta degisik ayakkabı canta görmedim yani neyi kanıtlıyoasun yani?
Tmm var paran anladık diyesim geliyor
Gercekten delirmelij
Ayy ayy ayy bizim anaokulunda bir veli vardı. Allahım okulun kapısında konuşmalarda sanki dünyalar zengini gibi kendini yansıtırdı. İşte ben evde pek yemek yapmam. Dışardan söylüyoruz. Eve temizlikçi geliyor. Vs vs. Ama insanın görünüşü az çok belli eder zenginliğini 😅
Alakası yoktu.
Eee bir de sonra küçük çocuğunu o okula göndermek için uğraşıyordu. O yıllarda 80 bin isteseler veririm dedi. İyi de o kadar paran var niye koleje göndermiyorsun.
İlkokulda da veli toplanmasında yok ben lcw giydirmem çocuğuma naylon onun ürünleri derken. Aaa bir de baktım ne göreyim lcw mağazalarında geziyor 😆
Ben hangisi yakışırsa hangisi hoşuma giderse onu giydiririm.
Lcw de aldım gap da aldım. Önemli olan beğenmem ve yakışması.
Elbette çok kalitesiz gördüğüm ürünü almam ama bir ürün için bir markayı komple giydirmiyorum da demem.
Şu sözü de çok severim. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
İnsanlarıanlamak zor. Ama böyle insanlar genelde komplekslidir.

Back