- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Muhakkak turla gezince onemli yerleri gezip rehberle detayli ogreniyorsun.
Ama ben netten arastiriyorum once.
Nereleri gezebiliriz.
Neresi uygun yemek icin.
Nevigasyonda sagolsun gayetde guzel egleniyoruz.
Ben kalabaligi sevmedigimdenmidir nedir esimle tatil yapinca yada gezince daha keyif aliyorum
Tur bile gozumde buyuyo acikcasi kalabalikla gezmeyide sevmiyorum.
Esime kalsa mesela otele giderken sevdigimiz bi iki insanda olsun istiyor
Ben reddediyorumm
Gitmem ozaman diyorum.
Ben birilerine gore hareket etmekde hoslanmiyorum.
Kalabalik olunca kim ne yapiyosa uymak zorunda kaliyosun
Misal okey oynuyolar ben belki o an oynamak istemiyorum.
Odama cikmak istiyorum belki.
Belki havuz basi diilde aksam deniz kenarinda oturasim var.
Yanindakilere ayak uydurma olayini sevmiyorum
Ohhh sefan olsun canım...Selaaaaamssss bugün çok işim var bavul ayarlıyorum.
Sabah markete gittim olmuyo gitmeyince
Bu arada ayın 4 ünden 12 sine kadar annemlerin yanına gidicem biletimi aldım çok sevincliyim:))
Eşim gelmiycek onla agustosta gidicez artık kısmet olursa
Bi de 2 kız arkadaşım var dun iftarda bi anda tatil planı yaptık bizim tatil planı olmadığı için çok işime geldi 3 gün de onlarla bozcaadaya gidicim
Ohhh :)))
Bedavaya geliyordu az da kalsin oysaDün akşam kitap okuyordum. Kızımda saçlarımla oynuyordu. Arkamı bir döndüm. Elinde makas ve benim koca bir tutam saçım
Kızım naptın dedim. Kuaförcülük oynuyordum diyor.
Saçlarım şu an epey uzun, yaz sıcaklarında kestirmeyi düşünüyordum. Kızımın kuaförcülük girişiminden sonra bugün mecburen kestireceğim zira arka kısımda büyük bir kısım omuz hizama kadar kısalmış vaziyette. Uzun bob kestireyim diyorum. Önlere doğru uzun olacak şekilde.
Hakikaten fark etmesem neye dönüşecektim acabaBedavaya geliyordu az da kalsin oysa
Niçunn devam etmesine izin vermedin :)
Ya o modele ben bayiliyorum fekat kuaforum israrla yapmadi.
Yuzun yuvarlak yapmayalim dedi.
Hic de anlamam ben hangi yuze ne gider.
Ama o model hala kafamda istiyorum
Kisin yaptiricam yakismasada yaza kadar uzar kisin evdeyim ne de olsa.
Bi netten arastirim canim sagolasin haklisin ya havuzuda pek seviyorum nekadar sagliksiz olsada.
Canim ne turuydu?
Sagol canim 2. Sanki guzel olur gibime geldi kirde belli etmez.
Canin istedigin ozel bir tarif var mi?
Yoksa ben surekli yaptigim ve begenilen tariflerimden veriyim öyle kafama gore
Dün akşam kitap okuyordum. Kızımda saçlarımla oynuyordu. Arkamı bir döndüm. Elinde makas ve benim koca bir tutam saçım
Kızım naptın dedim. Kuaförcülük oynuyordum diyor.
Saçlarım şu an epey uzun, yaz sıcaklarında kestirmeyi düşünüyordum. Kızımın kuaförcülük girişiminden sonra bugün mecburen kestireceğim zira arka kısımda büyük bir kısım omuz hizama kadar kısalmış vaziyette. Uzun bob kestireyim diyorum. Önlere doğru uzun olacak şekilde.
Dün akşam markete uğradım hamburger ekmeği aldım 2.5 tl
manava uğradım salatalık ve kiraz aldım 6.5 tl
kırtasiyeden de yeğenlere boyama kitabı ve boya 19 tl harcadım
bugün de e-bebek gidip oğlanı tuvalet eğitimi için alıştırma küdonu aparat falan alacağım
Buzluga hic koymadimSenin beğenilen tarifler olur cnm. Elmali kurabiye tarifini aldim ama hiç denemedim. Onu buzlukta falan saklayabilirmiyim. Ben hiç sevmem böyle marmelatli elmalı kurabiye falan ama kime ikram etsem cok makbule geciyor
Yemegim var aslinda ama canim patlican dolmasi cekti bende doldurdum biraz etli sumakli falan.
Ev dolma kokuyoo be.
Canim istedi bak.
Yogurdum yok aksama yogurtda isteyeyim barisi.
besin bayağ yüksekmiş görevin ne canım bizden kesilen çok cüzi maaşın oranına göre kesiliyor yaMerhaba kızlar
Çok yoğundum. Sizi çok az okuyabildim. Ama yazamadım pek
Bugün 617 tl para yatmış bana. Ne alsam yoksa tl olarak mı kalsa bilemiyorum. Yaz döneminde oraya buraya gideceğiz. Karta yüklenmekteyse bu parayı vadeliye ( faiz almak değil amacım. Parayı gözümden uzağa göndermek) yatırsam da Deniz tatiline gidince harcasak diye de düşünüyorum.
İşe gitmedim bugün. Dışarıda işlerim vardı. Onları hallettim. Eve geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?