Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selaaaaamssss bugün çok işim var bavul ayarlıyorum.
Sabah markete gittim olmuyo gitmeyince

Bu arada ayın 4 ünden 12 sine kadar annemlerin yanına gidicem biletimi aldım çok sevincliyim:))

Eşim gelmiycek onla agustosta gidicez artık kısmet olursa

Bi de 2 kız arkadaşım var dun iftarda bi anda tatil planı yaptık bizim tatil planı olmadığı için çok işime geldi 3 gün de onlarla bozcaadaya gidicim

Ohhh :)))

Ya yabancı insanlar bende aynı şeyi düşündüm canım. Ama şöyle bişey var bi iki arkadaşta gidicez deyince aaa arabayla giderseniz bizde gelelim dedi. Bende sırf bu yüzden tura yöneldim şimdi gidersek niye haber etmediniz olacak..

Ohhh sefan olsun canım...

Selamlar
Yarın Eskişehir yolcusuyuz. Bayramda kayınvalidemlerde olacağız. Eşim ve kızım haftayı birleştirecekler. Ben bayram bitiminde Ankara'ya döneceğim. Haftasonu Eskişehirde düğün olduğu için Cumartesi tekrar gideceğim. Dolayısıyla Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yalnızım. Kocasız ve çocuksuz günler başlasın

Dün akşam kitap okuyordum. Kızımda saçlarımla oynuyordu. Arkamı bir döndüm. Elinde makas ve benim koca bir tutam saçım
Kızım naptın dedim. Kuaförcülük oynuyordum diyor.
Saçlarım şu an epey uzun, yaz sıcaklarında kestirmeyi düşünüyordum. Kızımın kuaförcülük girişiminden sonra bugün mecburen kestireceğim zira arka kısımda büyük bir kısım omuz hizama kadar kısalmış vaziyette. Uzun bob kestireyim diyorum. Önlere doğru uzun olacak şekilde.

Bedavaya geliyordu az da kalsin oysa
Niçunn devam etmesine izin vermedin :)

Ya o modele ben bayiliyorum fekat kuaforum israrla yapmadi.
Yuzun yuvarlak yapmayalim dedi.
Hic de anlamam ben hangi yuze ne gider.
Ama o model hala kafamda istiyorum
Kisin yaptiricam yakismasada yaza kadar uzar kisin evdeyim ne de olsa.

Çok alemsiniz kızlar :)) 35 yaş sınırınıza bayıldım benim için de 35 yaş sınırı vardı ama tersine. 35ten önce asla doğurmam diyordum :)) 39 umda doğurdum nitekim hiç pişman değilim. Tüm dünyayı gezdim evleri eşyaları aldık akademisyen oldum kitaplar yazdım hobilerimi geliştirdim sergiler açtım şimdi bebişlerimle ilgilenme zamanı. Bu arada literatür geç yaşta doğan bebeklerin daha akıllı olduğunu da destekliyor öyle otistik falan demişsiniz evlerden ırak Allaha kalmış bu iş sıkmayın canınızı ne zaman isterseniz olsun inşallah.

Hakikaten fark etmesem neye dönüşecektim acaba
O modeli ben daha önce kullandım. Epey rahat oluyor. Bir de sıcaklarda uzun saçla uğraşmak beni çok yoruyor. Yıkaması bir dert kurutması ayrı.
İş çıkışı gideyim halledeyim bakalım.

Senin beğenilen tarifler olur cnm. Elmali kurabiye tarifini aldim ama hiç denemedim. Onu buzlukta falan saklayabilirmiyim. Ben hiç sevmem böyle marmelatli elmalı kurabiye falan ama kime ikram etsem cok makbule geciyor

Dün akşam markete uğradım hamburger ekmeği aldım 2.5 tl
manava uğradım salatalık ve kiraz aldım 6.5 tl
kırtasiyeden de yeğenlere boyama kitabı ve boya 19 tl harcadım

bugün de e-bebek gidip oğlanı tuvalet eğitimi için alıştırma küdonu aparat falan alacağım

Bak sen yaramaza. İnsan kızamaz da şimdi

Tuvalet eğitimi benim gözümde çok büyüyor. 2,5 yaşında oğlu olan bir tandığım erkek çocuklara tuvalet eğitimini babası vermeli dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum

Senin beğenilen tarifler olur cnm. Elmali kurabiye tarifini aldim ama hiç denemedim. Onu buzlukta falan saklayabilirmiyim. Ben hiç sevmem böyle marmelatli elmalı kurabiye falan ama kime ikram etsem cok makbule geciyor
Buzluga hic koymadim
Yumusar bence o kiyirlik gider.
Hani oylede severim yerim diyenler koyabilir
Ben sana bir kac tarif atim canim.

Merhaba hanımlar

Bugün bankaya gideceğim bes iptali için
Gene başka bir bankaya gidip altınımı kasaya koymalıyım. Babaannesi sağolsun geçen hafta doğumgünüde kızıma altın bilezik almış küçük olanlardan

Akşama et çıkardım buzluktan. Sebzeli sote yapacağım, yanına da eşimin özel talebi ile patates kızartması.

Ayrıca salon ve mutfağı süpürmem, ütü yapmam lazım.

Yemegim var aslinda ama canim patlican dolmasi cekti bende doldurdum biraz etli sumakli falan.
Ev dolma kokuyoo be.
Canim istedi bak.
Yogurdum yok aksama yogurtda isteyeyim barisi.

Merhaba kızlar
Çok yoğundum. Sizi çok az okuyabildim. Ama yazamadım pek

Bugün 617 tl para yatmış bana. Ne alsam yoksa tl olarak mı kalsa bilemiyorum. Yaz döneminde oraya buraya gideceğiz. Karta yüklenmekteyse bu parayı vadeliye ( faiz almak değil amacım. Parayı gözümden uzağa göndermek) yatırsam da Deniz tatiline gidince harcasak diye de düşünüyorum.

İşe gitmedim bugün. Dışarıda işlerim vardı. Onları hallettim. Eve geldim.

besin bayağ yüksekmiş görevin ne canım bizden kesilen çok cüzi maaşın oranına göre kesiliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…