- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin ne kadar dikkat edersek edelim illa israf oldugu oluyor. Allah gorduklerimizden mahrum etmesin.O kadar çok dikkat ediyorum ama yine de israf oluyor işte. O insanları biliyoruz, bazen görüyoruz ama öyle bir hayat yaşamadığımız için (çok şükür) zaman zaman unutuyoruz.
Bu kış için kendimce bazı kararlar aldım. Bakalım uygulayabilecek miyim...
Çok çok geçmiş olsun. 2 ay kadar erken gelmiş kuzu. İnşallah sağlığına kavuşur hayırlısı ile.
Evet canim aynen oyle. Biz de damak tadimiza uygun mu degil mi onu seciyoruz. Allah gorduklerimizden mahrum etmesin.Off be yasen böyle dillendirince çok kötü oldum. Ivır zıvır hiçbirşey almamak gerek. Utanmak gerek. Bilinçli olmak gerek.
Canım Allah şifa versin.Kızlar
Dün doğum yaptım.Erken gelmek istedi kuzum.
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
Amin inşallah...Haklisin ne kadar dikkat edersek edelim illa israf oldugu oluyor. Allah gorduklerimizden mahrum etmesin.
En azindan farkindayiz, ya farkinda olmasaydik? Benim babaannem Allah bu kadar musriflige ekmek veriyor davyiyoruz der hep.Amin inşallah...
İsraf ettikçe çok kızıyorum kendime ve eşime... o parayı kazanmak için sabahtan akşama kadar çalışıyorum, çocuğumu bırakıyorum, o parayla marketten pazardan taşıyorum. Sonuç hiç elim titremeden bazen çöpe atıyorum. Akşam ki salata gibi...![]()
Bak bu söz kulağıma küpe olacak benim... çok hoşuma gitti.En azindan farkindayiz, ya farkinda olmasaydik? Benim babaannem Allah bu kadar musriflige ekmek veriyor davyiyoruz der hep.
Mesajlariniz dan anladığım kadarıyla çok iyi bi insan a benziyorsunuz ornek insan da olmasi gereken çok iyi huylarinuz var konuşmalarımızda anladığım kadarıyla çoğu zaman hayranlıkla okuyor helal olsn diyorum cidden merak ettim sizi ya biraz kendinizi tanıtın varmı bu zaman da böyle olgun değerlerimize bağlı gençlerEn azindan farkindayiz, ya farkinda olmasaydik? Benim babaannem Allah bu kadar musriflige ekmek veriyor davyiyoruz der hep.
Kızlar
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
Amin canım.Evet canim aynen oyle. Biz de damak tadimiza uygun mu degil mi onu seciyoruz. Allah gorduklerimizden mahrum etmesin.
Kızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
rabbim sağlığına kavuştursun bebişini ve de seni.. toparlanacak Allahın izniyle.. dualarım seninle..Kızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
aynen senin gibiyim.. muallakta.. bakalım kızlar ne dicek.. acaba elimizdekilerle zaman kaybetmeden çeyrek yarım, tam gibi altınlar mı alsak kii.. ama çoookkkk yüklesleeeerrr...Kizlar altın tirmanistayken ne diyorsunuz?
- Bens
- _
ege_sny
- _
zelalke
- _ M muhendiseylul
5_ E Esila09
6_elecda
7_hawar
8_ @algernonacicekler
9_beren_naz
10_mornergis
11_chericherilady
12_sempatik_kiz
13_nazenin9320
14_ M maviduvar1
15_bir yudum mutluluk
16_ @meyraa
17__bloom_
18_aysenn__
19_ @Seyhan77
20_gulfemhatun
21_KIZLARIMCANLARIM
22_joeyfun
23_ @Beyazpapatyammm
24_yenidennn
25_areser
26_ @Defnelisemih
27__Sitare_
28_ @limonlutarcinlikek
29_Basi Agriyan Ordek
30_ A Aysem8989- 31_ @serenita90
- 32_
Janita
- 33_ K kahvemsi mutluluk
Mart ayında cok fazla yukselirse gr dusecek alacağımız bilezigin.
Muallâktayım.
Kizlar altın tirmanistayken ne diyorsunuz?
- Bens
- _
ege_sny
- _
zelalke
- _ M muhendiseylul
5_ E Esila09
6_elecda
7_hawar
8_ @algernonacicekler
9_beren_naz
10_mornergis
11_chericherilady
12_sempatik_kiz
13_nazenin9320
14_ M maviduvar1
15_bir yudum mutluluk
16_ @meyraa
17__bloom_
18_aysenn__
19_ @Seyhan77
20_gulfemhatun
21_KIZLARIMCANLARIM
22_joeyfun
23_ @Beyazpapatyammm
24_yenidennn
25_areser
26_ @Defnelisemih
27__Sitare_
28_ @limonlutarcinlikek
29_Basi Agriyan Ordek
30_ A Aysem8989- 31_ @serenita90
- 32_
Janita
- 33_ K kahvemsi mutluluk
Mart ayında cok fazla yukselirse gr dusecek alacağımız bilezigin.
Muallâktayım.
Düşse düşse 2 tl filan düşer canım altının düşmesi zor bencetr_lelli
zelalke Kızlar siz altının iyi takipçilerindensiniz, benden de tecrübelisiniz tabi o yüzden size sorayım.
Benim elimde bir miktar altın var. Bi ara yükselince bozdurayım 2-3 lira düşse bile yeniden alır 1 tane de olsa çeyrek fazladan almış olurum demiştim hiç üstüne eklemesem bile.
Düşer mi sizce ne dersiniz? Ben daha bu sene biraz biraz bakmaya başladım altına.