- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
InsAllah olur canim.İşte az ve öz ne güzel kimseyi samimi bulamıyorum neden bilmiyorum konu komşuya fazla içli dişli olmakta istemiyorum 6 senedir buradayım senede iki kere falan çağırırim çünkü samimi değiller
Kötü niyetlilerle karsilasa karsilasa insan sarrafi olunuyor insan birine güvenip guvenmiyceni daha kolay anlıyor bakalım oğlum okula başlayınca olur inşallah şöyle esas dostlarım böyle kahvaltıya çaya cagirabilecegim
Evet canim 7.sinif.tr_lelli oğlun simdi 7 diymi? Teogdan en azindan bu sene muzdarip olmadiniz. Sevindim. Seneye Allah kerim.
Ajax, bingo mutlu yuvam, bingo masal, dixi pembe.Bide kızlar ya bana yüzey temizleyici önerebilir misiniz vissmate sabun kokulu kullanıyorum eşim haz etmiyorum bide pempe olanı kullandım o güzeldi değişik kokular denemek istiyorum aslında bingo denemek istiyorum bakalım
Önemli olanda bu kötü gününde insanın yanında olunmalı çok sanslisiniz ama tecrübelisinizde artık kim iyi kim kötü cozmussunuzInsAllah olur canim.
Benim gibiler bunlarda dogallar içleri disları bir.
Misal birbirimize gidelim el atarız yardım ederiz.
Birlikde kurar toplar yıkarız.
Mesela bi kaza geçirdim ozaman geldiler hep aradılar sordular.
Pişirip getirdiler kurdular topladilar.
Yani bu gelsinler yapsınlar degil yani okadar dogallar ictenler.
Hiç ayri gayrı yok.
Cokk teşekkür ederim bakicam mutlaka korkularına bingoyu çok övdüler bakalım nasılAjax, bingo mutlu yuvam, bingo masal, dixi pembe.
Hepsi güzel canim.
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsin.Önemli olanda bu kötü gününde insanın yanında olunmalı çok sanslisiniz ama tecrübelisinizde artık kim iyi kim kötü cozmussunuz
Aminnn inşallah kazik atamalarda olacaksa yalnız kalmak tercihim benimdeAllah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsin.
Aman kötü olcaksa yalnız kalalım daha iyi.
teşekkür ederim canım cevabın için en kısa zamanda deneyeceğimLelliye sormuşsun ama bende kullandığım için cevp vereyim dedim canım..
harika bişey.. duşakabin için denemedim ama tencere çaydanlık ve pimapenlerde harika oluyor.. pimapenleride çok güzel temizliyor..tavsiye ederim.<
sağol canım parlatıcıyı da duydum ikisini de deneyeceğim bakalımDusakabinde denemedim canim.
Ama tencere ve çaydanlıkta tek gecerim.
Caydanliklar suan parladi yarın arkadasim kahvaltıya gelecek ön hazirlik
Parlasın didim.
Ocağın izgaralarinida simdi mak. Atıp yıkıcam.
Yag cöz sıkıyorum bekletiyorum sonra bulasik. Mak. Yikiyorum tüm parcalari
Dusa kabin icin bulaşık mak. Parlaticisini duydum onu denicem ben.
Soguklar baslayinca fiyatlar yükselmeye basliyorEvet cnm 1 tanesi. pazarda bile 3 tanesi 2 tlydi gecen hafta.
İyi temennilerin icin cok teşekkür ederim canim.Trlelli çok maşallah sana.ilerde inş. Okul zamanında senin gibi ilgilenebilirim kuzumla.oğlunada maşallah okusun iyi yerlere gelsin inş.
Benim hiç arkadaşım yok.
Neden yanımda düzgün güvenilir insanlar olmuyor diyede üzülüyorum.
İş yerinde bir ablam vardı ayrıldım kaç kez
Aradım sordum o kadar iyi görüşürdük hiç aramadı.
Eşimin iş yerinden arkadaşı ile görüşürdüm iş yeri kapandı aradım hiç açmadı.
Öküz öldü ortaklık ayrıldı lafı vardır. Hep kısmetime böyle oluyor ben mi çok iyi niyetli yaklaşıyorum bilemiyorum
Komşularımı çok sever görüşürdüm biri eşiyle ayrılcakları günü bekliyorum demiş diğeri yetiştirdi ee ikisinede kapadım kapımı.
Bugün Dünya Tasarruf Günüymüş. Bunun bile günü varmış.
Güzel bir söz öğrendim " harcamalarından kalanla tasarruf yapma, tasarrufundan kalan parayı harca".
Valla alt komşum demiş aslında onunla çok içli dışlı değilim. Çok da önemsemiyorum o günden beri de görüşmüyorum.İyi temennilerin icin cok teşekkür ederim canim.
Allah razı olsun.
Tek umudum kuzum.
O yeterki istesin,okusun, azmi olsun.
Ben uyumam gerekirse yine oturur ders calisirim onunla.
Aslında bende yeni arkadasliklara cok kapali kutuyum.
Istemiyorum.
Olanlar yetiyor bana.
Gercekden fesat bolca var ve evin huzuru, bereketi bile kaçıyor böyle insanların kem gözleri yuzunden.
Ayrica O nasil komşuymuş öyle cok sasirdim.
Ne demek eşiyle ayrılacakları günü bekliyorum.
Fesatliga bak.
Ben oyle bisi duysam hayirdir kocamı sen mi alacaksın derdim..
Eski dosttan düşman olmaz
Hep yeni arkadaşlık yapmaya çalıştıklarından kazık yedim benn.
Yani sonradan tanıdiklarımdan 1.senesindede civki çıktı.
Kaliteli insan kendini belli ediyor.
Söz güzelmiş.
Niye böyle saçma birşey demiş ki acaba eşinden ayrılsan ona ne oluyormuş sinir oldumValla alt komşum demiş aslında onunla çok içli dışlı değilim. Çok da önemsemiyorum o günden beri de görüşmüyorum.
Çevremde böyle insanlar olacaklarına hiç olmasınlar daha iyi.
Zaten çevremden böyle fesatları uzaklaştırdıkça gerçekten evim bereketlendi.çok şükür Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?