Merhaba kızlar
Az önce geldim eve...
Sabah A101 e gittim tüy toplayıcı ve ekmek aldım 4.5 lira ödedim. öğlen yeğenim okuldan yemeğe geldi onu doyurdum yolladım okula... Sonra eşimin teyzesi köye çağırdı 60 km uzaktalar oraya gittik kızımla çay ‘a

güzel vakit geçirdik.. Dönüşte 5 kg süt , bi kavanoz ev yapımı pekmez bi de kış karpuzu verdi teyzem.. eşime de biraz biraz yaptıklarından koydu.
Dönüşte eşimi işten aldım. Yemek yedikten sonra da komşuma başsağlığına gittik..
Kızıma sipariş verdiğim çadır geldi onu kurduk.. komşum aldı kargoyu 23 lira ona kargo ücreti ödeyeceğim yarın.
Avandan kolonya ve çanta sipariş vermiştim onlar gelmiş Pazartesi’ye de arkadaşa parasını yollarım ne kadar tutuyorsa söyleyecek...
Kumbarama 4 lira attım... Ev felaket durumda bir haftadır çamaşır yıkamak ve sermek dışında pek bişey yapmadım.. yarın sabahta kv ye kahvaltıya gidicez misafir geliyor.. umarım halledebilirim işlerimi gidene kadar...
zelalke
maşallah canım yerleşmişsin...
tr_lelli
bugün A101 de senin dediğin yeşil yumuşatıcıya baktım .. kasayerler kendileri için şaklamış kasa altına kalmadı dediler