Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kizlar. birikim topiklerini takip edip yazmaya calisiyorum.burayi da batan okumaya basladim yazin. birikim yapmak cok guzel birsey gercekten. burada da araniza katilabilir miyim? su an icin 20 gr altin ve 60 dolarim var. bu aydan itibaren tam gaz birikimlere devam insaallah. bu arada ev ve araba kredimiz var. her ay 3600 oduyoruz kredilere.

Yeni ev benimde hayalim
Esimin bi müteahhit tanıdığı var.
Yani çalıştığı firmada calisan bi abi.
Ama bizim semtte oturuyor.
Eşimle gidip geliyorlar bazen ise yani esim götürüyor sabahları arada.
Bizim semtden yer alıp 3-4kisi girip ev yapalim diyormuş.
Evin müteahhitliği abi yapicak yani.
Esime senide katıcam diyormus.
Ahh keske.
Topraktan girince epey uyguna gelir.

Esimde dun bahsetti arsa bulsa hemen girerim gözüm kapalı güvenilir abi dedi.

InsAllah bizlerede nasip olur.
Insallah. Evi satip alayim diyorum bu sefer de ya alamazsam kaygısı oluyor.

Arkadasim ev tuttu yeni kirası 1.600tl.
Ev 2+1.
Okadar kira vermem ama yeni evde oturmak guzel ya.
Ev sıcacık herşey yeni çıkanlardan yeni model.
Evin dizaynı, dolapları,banyosu vs.

Bazen çok depresiyor bu ev hayali bende.
Yani bu yaşta oturmicaksam ne zaman diyorum.

selam kizlar. birikim topiklerini takip edip yazmaya calisiyorum.burayi da batan okumaya basladim yazin. birikim yapmak cok guzel birsey gercekten. burada da araniza katilabilir miyim? su an icin 20 gr altin ve 60 dolarim var. bu aydan itibaren tam gaz birikimlere devam insaallah. bu arada ev ve araba kredimiz var. her ay 3600 oduyoruz kredilere.
Tabiki hosgeldiniz.

iyi akşamlar.......

zelalke....evinde güle güle iyi günlerde otur...başından beri haberdarım heyecanından...yeni ev ...ve bir bebek...haydi hayırlısı.........

ben de taylol içtim 2 tane...iyi geldi......yalnız,fazlası kalp çarpıntısı yapıyor...dikkatinize....

Bende alıyorum acikcasi.

Canım eczanelerde taylot var o gribe soğuk algınlığına birebir.
Sıcak suya 1 paket boşaltıp (toz zaten) karıştır ic.
Sifa olsun.
Canım sağol bugün daha iyiyim.
Biliyorum onu çok iyi geliyor. Aferimde iyi geldi kuzuma da bulaşmadı.
Arkadaşıma gittim hediyesini verdim.
Evi çok güzeldi.
Olmayanlarada nasip etsin.
Bizde krediyş bitirip yeni almak istiyoruz.alıştık kredi ödemeye.
Yarın güne gidicem.sonrada bende sıra.neler yapıcam derdi başladı.
Tr lelli hızına yetişilmiyor canım

merhaba hanımlar
bu hafta pazara gidememiştim evde eksikler vardı
eve gelirken salatalık biber kabak filan aldım bir de stok için 12li kağıt havlu aldım 18 lira ödedim

harcamalarımı yazdığım programdan baktım da daha ayın 3'ü bu 3 günde 100 lira mutfak masrafı yapmışım
ihtiyaç olunca mecbur alınıyor bu aya hızlı başladım dikkat etmem lazım

zelalke zelalke evin hayırlı olsun güle güle otur
tr_lelli tr_lelli maşallah tr_lelli değil süper_lelli demek lazım sana şipşak hazırlamışsın evi misafirlere

Merhaba kızlar

Az önce geldim eve...

Sabah A101 e gittim tüy toplayıcı ve ekmek aldım 4.5 lira ödedim. öğlen yeğenim okuldan yemeğe geldi onu doyurdum yolladım okula... Sonra eşimin teyzesi köye çağırdı 60 km uzaktalar oraya gittik kızımla çay ‘a :KK54:güzel vakit geçirdik.. Dönüşte 5 kg süt , bi kavanoz ev yapımı pekmez bi de kış karpuzu verdi teyzem.. eşime de biraz biraz yaptıklarından koydu. :KK6:

Dönüşte eşimi işten aldım. Yemek yedikten sonra da komşuma başsağlığına gittik..

Kızıma sipariş verdiğim çadır geldi onu kurduk.. komşum aldı kargoyu 23 lira ona kargo ücreti ödeyeceğim yarın.

Avandan kolonya ve çanta sipariş vermiştim onlar gelmiş Pazartesi’ye de arkadaşa parasını yollarım ne kadar tutuyorsa söyleyecek...

Kumbarama 4 lira attım... Ev felaket durumda bir haftadır çamaşır yıkamak ve sermek dışında pek bişey yapmadım.. yarın sabahta kv ye kahvaltıya gidicez misafir geliyor.. umarım halledebilirim işlerimi gidene kadar...

zelalke zelalke maşallah canım yerleşmişsin...

tr_lelli tr_lelli bugün A101 de senin dediğin yeşil yumuşatıcıya baktım .. kasayerler kendileri için şaklamış kasa altına kalmadı dediler :sinirli:

iyi akşamlar.......

zelalke....evinde güle güle iyi günlerde otur...başından beri haberdarım heyecanından...yeni ev ...ve bir bebek...haydi hayırlısı.........

ben de taylol içtim 2 tane...iyi geldi......yalnız,fazlası kalp çarpıntısı yapıyor...dikkatinize....
Canım çok teşekkür ederim.. evet biz artık çocuk düşünelim diyoruz. Rabbim nasip ederse tabi..

merhaba hanımlar
eve gelirken salatalık biber kabak filan aldım bir de stok için 12li kağıt havlu aldım 18 lira ödedim

harcamalarımı yazdığım programdan baktım da daha ayın 3'ü bu 3 günde 100 lira mutfak masrafı yapmışım

tr_lelli tr_lelli maşallah tr_lelli değil süper_lelli demek lazım sana şipşak hazırlamışsın evi misafirlere
Teşekkür ederim canım..

Merhaba kızlar

Az önce geldim eve...

Sabah A101 e gittim tüy toplayıcı ve ekmek aldım 4.5 lira ödedim. öğlen yeğenim okuldan yemeğe geldi onu doyurdum yolladım okula... Sonra eşimin teyzesi köye çağırdı 60 km uzaktalar oraya gittik kızımla çay ‘a :KK54:güzel vakit geçirdik.. Dönüşte 5 kg süt , bi kavanoz ev yapımı pekmez bi de kış karpuzu verdi teyzem.. eşime de biraz biraz yaptıklarından koydu. :KK6:

Dönüşte eşimi işten aldım. Yemek yedikten sonra da komşuma başsağlığına gittik..

Kızıma sipariş verdiğim çadır geldi onu kurduk.. komşum aldı kargoyu 23 lira ona kargo ücreti ödeyeceğim yarın.

Avandan kolonya ve çanta sipariş vermiştim onlar gelmiş Pazartesi’ye de arkadaşa parasını yollarım ne kadar tutuyorsa söyleyecek...

Kumbarama 4 lira attım... Ev felaket durumda bir haftadır çamaşır yıkamak ve sermek dışında pek bişey yapmadım.. yarın sabahta kv ye kahvaltıya gidicez misafir geliyor.. umarım halledebilirim işlerimi gidene kadar...

zelalke zelalke maşallah canım yerleşmişsin...

tr_lelli tr_lelli bugün A101 de senin dediğin yeşil yumuşatıcıya baktım .. kasayerler kendileri için şaklamış kasa altına kalmadı dediler :sinirli:
ah evet canım nerdeyse yerleştim ;) hafta sonu islerim bitmiş olacak umarım..

Kızlar iş çıkışı arkadaşa yemege gittik, sonra eve geldik ben biraz mutfağı topladim. Bi süzgeç, bi servis seti ( iki.adet.sosluk, 2 adet tuzluk vardi ) bi tost makinasi ( çok ufakti ) ayırdım. Kv ye verecem. Yatak odası perdesi yıkadım eşim astı. Yatak örtüsü, yastık kılıfları falan taktım. Tuvalet aynasinin aynasini eşim monte etti. Sadece kitafetlerimi henüz yerlestiremedim, yoruldum. Simdi.de uzandim dinleniyorum..

Ruya Ruya hadi ya bak uyaniklara.
Bende gidip bakamadım aslinda 2 tane daha alirdim.

Ama bak su olabilir yeşili her yerde yok.
Şuan az az piyasaya veriyorlar bence tutulursa surekli olur devami gelir.

Denemek icin olabilir suan az olmasi.

merhaba hanımlar

Canımss :KK200:
Geldiler gittiler bile
Bi de dayım geldi herkes nasibini yiyor.

Kolay gelsin zelalke zelalke
Yavaş yavaş yerleşirsin.
Güzel günlerde otur.

Bugün hiç para harcamadık.
Eşim ekmek almayıda unutmuş evde kalanları yedik.
Oğluma netten kitap sipariş ettik 12 tl tuttu.
Uygun olanlardan aldım 8 tane hergün yeni okumak istiyor.
Araba görfü onu istiyormuş. Annemin bir arkadaşı da almış gönderecekmiş kargoyla onları bekliyorum şimdi oyuncak masrafı yapamayacağım.

Ruya Ruya hadi ya bak uyaniklara.
Bende gidip bakamadım aslinda 2 tane daha alirdim.

Ama bak su olabilir yeşili her yerde yok.
Şuan az az piyasaya veriyorlar bence tutulursa surekli olur devami gelir.

Denemek icin olabilir suan az olmasi.

Belki de canım yarın KV gidince oradaki A101 e de bakıcam bulursam alırım ordan :KK56:

Kızlar sütüm pişti soğumasını bekliyorum... yemekte koydum ocağa yarına hazır olsun... Kızımla eşim uyudu bakalım benim işler ne zaman bitecek ölüyorum yorgunluktan :(

Günaydın kızlar ben bir tam altın alacağım da elim gitmiyor ne kadar da arttı öyle :( ama sonuçta gene artacak. Haftaya alayım bari.

günaydın kızlar.. nasılsınız.. ben de işe geldim, aslında bugün gelmeyip evde kalabilirdim ama işi de boşlamak istemedim.. bugün saat 3 te kalan dişim için randevu almış eşim de ben onu erteletsem diyorum.. çok işim var bi hftasonum var evi tamamen bitireyim de kurtulayım istiyorum.. eşime bugün neler yapacağını yazdım.. ben eve gidene kadar onlarla ilgilense ben de halıcıyı ararım bi saate bakalım halılarım yıkandı mı diye..

Selam kizlar. Altin surekli artiyor. K.validem persembe gunu ceyrek altini k.çarşı kuyumcusundan 253 tl ye almis, bu sabah 260 tl demisler:duduk: Dogrusu ben artik altinin 140 lara inecegine ihtimal vermiyorum. Kuyumcu da 170 lere dayanmasini bekliyoruz demis.

O yuzden de internet bankacililigindan altin hesabima devam etmeye karar verdim. Fiziki altina kismen son verdim. Ancak hediyelik ceyrek ve gram alirim diyorum.

Back
X