Küçük Düşün Büyük Olsun!

hakikatten yaa müebbet yicek bu gidişle :KK70:

Şimdi kenardan kenardan okuyodur

bende çocuk için düşünüyorum 2,5 yaşında yapabilir miyim acaba
Canım çocuklara olmuyor .. Ama kendinize yapıp ilerdfe o parayı çocuğa kullanabilirsiniz..
Benim küçük kızımın da yaşı tutmuyor ama mesela benim adıma ödediğimizi küçük kızıma , babasının adına ödediğimizde büyük kızım için kullancağız..ancak öyle oluyor..

Canım çocuklara olmuyor .. Ama kendinize yapıp ilerdfe o parayı çocuğa kullanabilirsiniz..
Benim küçük kızımın da yaşı tutmuyor ama mesela benim adıma ödediğimizi küçük kızıma , babasının adına ödediğimizde büyük kızım için kullancağız..ancak öyle oluyor..

bankacı arkadaşımla görüştüm dediğiniz şekilde oluyormuş teşekkür ederim.

Selam
Trlelli yine gitmiş.gerçekten bu topik dışında yazma trlelli.

Oğlumu parka götürdüm kumlarla oynadı stres attı.
Akşama terbiyeli kereviz fırında etli pilav tarhana çorbası var.haftalık menü yaptım bende. Yarın mantı yapıcam.

Bugün başıma gelenler aman allahımmm komşuları 3 komşuyu yani kahveye çağırdım . Onlara kahveye girmiştim çünkü kahve içip kalktım 1 saat oturdum anca . Neyse bunlae geldi kahve içtik oturduk sonra 2 komşu daha çağırdılar 2 saat sonra. Bende çay koydum eşim görevde diye öyle pasta börek yoktu alışverişe de gitmemiştim . Ay öyle zor durumda kaldım ki Kızlar . Tavuk göğsü tatlısı vardı onu ikram ettim çay birde buzluktan hemen yaprak sarması çıkartıp onu pişirdim 10 dk da sıcak servis yaptım İnan’ın çok yoruldum. Hiç böyle bir duruma düşmemiştim

Çok haklısın canım..Bizimde annemlerin var Adapazarının bir köyünde evleri..İstanbula yakın olduğu için yazın hafta sonları fırsat buldukça gidiyoruz..İnan o iki gün bile insanı ne kadar dinlendiriyor..
İstanbulda yaşayanlar için gerçektende de gerekli bir şey bu ..
Biz de kısmetse eşim emekli olunca niyetmiz istanbuldan kaçıp , daha sakin temiz, bir kasabaya yerleşmek ..
Bakalım nasip kısmet..

Rabbim gönlünüze göre versin canım... :)

Çok iyi yapmışsınız. Biz de aynı mantıkla bahçeli ağaçlı müstakil bir ev almıştık ama başka şehirden. Zaman zaman orda kalıyoruz. Çoluk çocuk olmayınca işler kolaydı istediğimiz yerde yaşıyorduk. Şimdi bebişler var artık eşim yurtdışında yaşamak istiyor. Bebişleri birkaç dilli kreşe yazdırmak istiyoruz kısmet. Zaten şimdiden evde üç dil konuşuruz biz bir taraf yabancı. Belki burdaki bahçeli ev satılır. Bebişler bize yeni düzen getirecek anlaşılan. Sizin ev de hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallah canım.

Teşekkür ederim canım... çocukların bizden çok ihtiyacı var doğaya...ben özellikle çocuklar için istedim :)

Bugün başıma gelenler aman allahımmm komşuları 3 komşuyu yani kahveye çağırdım . Onlara kahveye girmiştim çünkü kahve içip kalktım 1 saat oturdum anca . Neyse bunlae geldi kahve içtik oturduk sonra 2 komşu daha çağırdılar 2 saat sonra. Bende çay koydum eşim görevde diye öyle pasta börek yoktu alışverişe de gitmemiştim . Ay öyle zor durumda kaldım ki Kızlar . Tavuk göğsü tatlısı vardı onu ikram ettim çay birde buzluktan hemen yaprak sarması çıkartıp onu pişirdim 10 dk da sıcak servis yaptım İnan’ın çok yoruldum. Hiç böyle bir duruma düşmemiştim
Buna benxer bir olay geçen ben yaşadım komşumu kahveye çağırdım. 1 saat sonrada çocuğu okukdan dönecek oğlumla yaşıt çocuğu daha var oynasınlar diye düşündüm. Hemde çabuk kalkar diye birşey hazırlamadım. Kahve yaptım. Çocuğunun dönüş saati geldiğini evde yemek olup olmadığını sordu hazır yemeğim vardı ama makarna salatası poğaça yaptım hemen. Okukdan geldi sofra hazırladım yediler çay yaptım. Akşam 4 e kadar oturdu. Ben bu hatayı 2. Kez yaptım. Bir kerefr eşim gelmişti sofra haxırlamıştım yiyip gitmişti helali hoş olsun gözüm olduğuna değilde sabah kahvesine gelip akşam yemeğine kadar kalması tuhaf

Buna benxer bir olay geçen ben yaşadım komşumu kahveye çağırdım. 1 saat sonrada çocuğu okukdan dönecek oğlumla yaşıt çocuğu daha var oynasınlar diye düşündüm. Hemde çabuk kalkar diye birşey hazırlamadım. Kahve yaptım. Çocuğunun dönüş saati geldiğini evde yemek olup olmadığını sordu hazır yemeğim vardı ama makarna salatası poğaça yaptım hemen. Okukdan geldi sofra hazırladım yediler çay yaptım. Akşam 4 e kadar oturdu. Ben bu hatayı 2. Kez yaptım. Bir kerefr eşim gelmişti sofra haxırlamıştım yiyip gitmişti helali hoş olsun gözüm olduğuna değilde sabah kahvesine gelip akşam yemeğine kadar kalması tuhaf
Bozuldum biraz yenilip içmesinden asla değil inan eşim 10 gün Yok ya bizimde kartımızda belli bir miktar paramız kaldı memlekette gidicez ona harçlık ayırdık geçen ay işte 15 inde de maaşımız yatacak ondan da para ekleyeceğiz rahatça gidip gelmeyi istiyoruz. Bunun için açıkcası markete inip pastalık malzeme yada ıvır zıvır almak istememiştim eşim yokken bu şekilde olsun parayı harcamayayım dedim yoksa zaten ben onları çayada alırdım . Saat 14:00 te geldiler 18:30 da gittiler

Back
X