Biz de yakıyoruz gerçi benim 9 aylık bebeğim var ama o olmasa da yakardık başkent soğuk. 200 lira yüklemiştik doğalgaz kartına az kaldı 1 ay olmadı henüz
Ankarada kartlı sistem değil mi öyle
Daha iyi olur aslında takip edebilirsinde.
Biz bekliyoruz ne kadar gelecek diye.
Bende sayaçtan hesap ediyorum birim fiyattan. Süpriz fatura görmek hoşuma gitmiyor.bize bu ay o kadar gelmez bu faturaylada birim hesabı yapıcam.
Markete gittik. 5. Yılına özel indirimler vardı. Çok uygun geldi fiyatlar 132 tl harcadık
Aklıma gelenler
5 kg torku şeker 15 tl
32 li tuvalet kağıdı 13 tl
Anavarza bal 500 gr. 14 tl
Hünkar 1 kg kuru fasülye 5 tl
Hünkar 1 kg bulgur ince kalın 1.85
Oba makarna 90 kuruş
Sinangil un 5 kg 14 tl
Torku ve sütaş 700 gr kaşar 14 tl
Pantene şampuan 7 tl 750 ml
Ayrıca almadıklarım ve yarın almayı planladığım
Finish sıvı bulaşık makinası deterjanı 10 tl
Birde abc çamaşır suyu 5kg 7 tl bunu almayacağım abc 7 kg çamaşır deterjanı 14 tl. Bunuda almayı düşünmüyorum tursil almıştım 19 tl di keşke almasaydım dedim.
Çaylar deterjanlar kağıt havlularda çok uygundu öncü salça 2.99 dü. Evde baya vardı yine aynı marketten başka indirimke 5 tane almıştım.
En önemli kalemim sütaş süt 2.5 tl di 6 paket aldım çok tatlı yapıyorum nescafeye çok kullanıyoruz. Nescafede uygundu aldım 6 tl ama gramı kaç bilmiyorum 500 gram sanırım.
İhtiyaç listesinde olmayan ama kışın beni yarıda bırakacak şeker şampuan un fasülye bulgur almış oldum bulaşık makinadı deterjanları çok iyi fiyattı 25 li finish deterjan 10 tl di. Sıvısını alıcam kısmetse.
Bunların haricinde pazar alışverişimide yaptım marketten 1 ay markete adım atmamam lazım.