Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba kizlar. cenazesi olan herkesin basi sagolsun. Rabbim mekanlarini cennet eylesin insaallah. Hasta olanlara da Rabbimden acilnsifalar diliyorum. ayin 30 una kadar esimde 200 ben de 500 var. bemdeki 500 un 300 unu cuzdanimdaki bir goze koyup unuttum. insaallah geri kalanla idare edebiliriz

Kizlar selammm.

Oğlumu doyurdum sonra dışarı ciktim.
Bir ablama gittim caya su gecen bahsettiğim abla hani eşi ölmüş olan ona alışveriş yaptim. Güle güle tuketsin.
Ben gelicem diye hashasli borek yapmis bi de elinde acmis.

Ben bunu yemim de napim ya minnoş abla.

Sonra dönüşte lcw girdim oğluma alt ust esofman aldim
Arkadaşımın bebeğine 2 tane üst 1 tane alt 1 tane zıbın 3lü çorap aldım.
Yarın da ona gidicimmm.
Çok erteledim çıksın aradan.
Bir dahaki ay da arkadaşımın bebeği olacak.
Onada hediyelik biseyler bakmak istiyorum bir ara.
Alayim dursun.
Aksam dayım geldi iş çıkışı yemek falan derken demin gitti.

Başkasına bisi seçerken cok zorlanıyorum ya

Islerim kaldi tabi bu arada.
Mutfağımı toplayim gidim

Kızlar iyi akşamlar
Gelemiyorum bi kaç gündür...
Evi görmeye gelmediler şükür ki :dua:
İnşallah gelmezler de :dua:

Kiraları aldık şu an 2100 lira var elimde napsam kızlar ? Altın alayım diyorum eşim ay başında çatıya başlarız kısa zamanda altın kazandırmaz diyor napsam bilemedim :KK43: günden güne de dolar Euro yükseliyo offf :KK43:

Şükür halimize... Bugün eşime 110 lira verdim , 1/2 kg kıyma ve yufka aldı.. ne kadar kaldı bilmiyorum , kalanı da geri almadım..

Sehpam vardı bi tane metal.. onun için boya almıştık.. bugün eşimle karar verdik boyamaya başladık.. Boya yetmedi eşim 1 tane daha aldı.. üzerine de mermer kestirdik 20 lira da oraya verdi eşim...

Dünde markete gittik. 40 lira multinetten , 30 lira da nakit verdim. Eczaneye de 30 lira civarında ödedim bu hafta bi daha dışarı çıkmamak lazım :KK70:Ama mümkün değil çünkü eşim evde bu hafta mutlaka gezmeye falan çıkarız... Bot almam lazım bakalım ne kadar daha erteleyeceğim... :işsiz:

@sempatik_kiz başınız sağolsun

Kızlar iyi akşamlar

Kiraları aldık şu an 2100 lira var elimde napsam kızlar ? Altın alayım diyorum eşim ay başında çatıya başlarız kısa zamanda altın kazandırmaz diyor napsam bilemedim :KK43: günden güne de dolar Euro yükseliyo offf :KK43:

Şükür halimize... Bugün eşime 110 lira verdim , 1/2 kg kıyma ve yufka aldı.. ne kadar kaldı bilmiyorum , kalanı da geri almadım..

Sehpam vardı bi tane metal.. onun için boya almıştık.. bugün eşimle karar verdik boyamaya başladık.. Boya yetmedi eşim 1 tane daha aldı.. üzerine de mermer kestirdik 20 lira da oraya verdi eşim...

Dünde markete gittik. 40 lira multinetten , 30 lira da nakit verdim. Eczaneye de 30 lira civarında ödedim bu hafta bi daha dışarı çıkmamak lazım :KK70:Ama mümkün değil çünkü eşim evde bu hafta mutlaka gezmeye falan çıkarız... Bot almam lazım bakalım ne kadar daha erteleyeceğim... :işsiz:

Kısa vadede lazımsa nakit kalsin

Benimde içim acıdı
Allah borcu olana yardım etsin.
Bu ay hiç bişey almadım elim gitmiyor. Dün 3,88 di bugün 3,94 oldu dolar.
Yatay seyrettiği an alıcam diyorum uçuyo da uçuyo. Bi yerde durmak zorunda sonsuza kadar çıkamaz ki.
Sonumuz hayrolsun..

Evet yaklaşık iki aydır takip ediyorum hep yükselişte
Durumlar çok vahim

Merhaba Kızlar
Biraz altın ce Euro almak istiyorum. Ama çok arttı.
Altın 160 ın, Euro da 4.60 on altına inince alacağım. Şu yazdığım rakamlara inanamıyorum. Ne kadar arttı böyle
Ben de aynı durumdayım
Biraz para koymuştum kenara 157 bin altına düşsün alayım dedim düşmedi gittikçede artıyor
Hatta paranın birazınızda harcadım :(

Herkese günadyın..Hayırlı sabahlar..
Benimde elimde nakitim var kenara koyduğum..Dolar ve euro alacaktım.. ama maalesef yetişemedim(>
düşmesini bekleyeceğim ..Ben düşecepğini düşünüyorum..Hiçbirşey sonsuza kadar çıkmaz..
yazın çok düşmüştü dolar..Şimdi onun çıkışı..
elbette inecek diye kendimi motive etmeye çalışıyorum..:p

Günaydın.
Evi havalandırıp yatakları toparladim.
Çamaşır attim mak.
Mutfağımı topladim.
Saat 10:30 gibi gidicem cok durmak istemedim bi sabah kahvesi olsun dedim ama arkadasim kahvaltıya gel bari dedi.
Bebisli arkadaşlarıma kıyamıyorum cok oturup vaktini almak istemiyorum başka çocuklarında var okula giden.

Yemeğim yok gelince ev supurup yemek yapicam.

Günaydın.
Evi havalandırıp yatakları toparladim.
Çamaşır attim mak.
Mutfağımı topladim.
Saat 10:30 gibi gidicem cok durmak istemedim bi sabah kahvesi olsun dedim ama arkadasim kahvaltıya gel bari dedi.
Bebisli arkadaşlarıma kıyamıyorum cok oturup vaktini almak istemiyorum başka çocuklarında var okula giden.

Yemeğim yok gelince ev supurup yemek yapicam.
bu iki oldu canım:)kalp kalbe klarşı olayı:)
gene aynı zamanda yazmışız..

selam kızlar.. sempatik_kiz sempatik_kiz başınız sağolsun..
ben de dün işe geldim bi arkadaşım aradı, benim üniversitedeki ev arkadaşımın annesi vefat etmiş arkadaş onun haberini verdi.. bize yakın bi ilçede oturuyor.. ben de hemen izin aldım ve dolmuşa atlayıp taziye evine gittim, arkadaşımı öyle görünce içim parçalandı rabbim sabır versin.. Anne acısı tarif edilemez.. nasılda anlatıyordu annesini nasılda içi yanıyordu akşama doğru 6 da döndüm eşim beni otogardan aldı dışarda yemek işini hallettik.. biraz da alışveriş yaptık eve geldik.. ama ben baya yoruldum, baş ağrısı da tuttu.. üzüntüden.. rabbim sabırlar versin tüm kaybettiklerimize rahmet eylesin inşallahh..

sempatik_kiz sempatik_kiz başınız sağolsun.
Selam kızlar çok sıkıcı günler geçiriyorum Rabbim hayır etsin.daha beterinden sakınsın.

Kızlar iyi akşamlar

sempatik_kiz sempatik_kiz başın sağ olsun
Hastanızda umarım kısa sürede sağlığına kavuşur
Bu süreçler insanı maddi ve manevi açıdan çok sarsıyor maalesef
zelalke zelalke başınız sağ olsun

Amin kızlar çok teşekkürler hepinize

Hayırlı sabahlar kızlar
Bugünü temizliğe ayırdım. Azıcık dinlenip, öğlen başlarım. Zaten çok pis değil üstten temizleyeceğim.
Öğlen ki psikolojime göre de akşama misafir çağırabilirim

Acilen açılmayan teneke kumbaralardan almam lazım.
O olmadan birikim yapamıyorum ben.
Bu sayede 3-5 demeden eldekiler birikiyor.

Halı hazırda devam eden bir güne girmiştim.
15 günde bir 50 TL veriyorum. Şuan birikim namına yaptığım tek şey bu.

Bu aralar evde tasarruf namına hiç bir şey yapamadım. Çöpe gidecek tavugum ve corbam var:KK43:

Faturam çok yüksek geliyor. Onun içinde azıcık idareli olmalıyım.
Kendime azıcık çekidüzen vermenin zamanı geldi.
Bugün ki tek harcamam yoğurt ve ekmek almak olacak gibi görünüyor

günaydın kızlar.. ben de dün geç saate kadar evde yalnızdım. yemeğim vardı ısıttım yedim.. bi de çay yaptım elime kitabı alıp okumaya başladım.. eşim gelene kadar kitapla oyalandım. 22.00 de geldi. zaten yemek yiyip geliyor birşeyler hazırlamıyorum.. bu hafta hep böyle olacakmış. ben de kendime göre birşeyler yerim akşamları..
akşam bi de hesap yaptık, ödemelerimizi yazdık:
  • 930 ev kredisi
  • 1000 kredi kartı
  • 250 her ay sabit verdiğimz bi para
  • 70 tl mobilyacı
  • 2000 tl elden aldığımız borç
  • 500 tl dişçi
TOPLAM 4 750 TL ÖDEME olacak.. bu ödemelerden sonra hayırlısıyla elden ufak tefek borçlarımız bitiyor.
ocağa kadar sıkışık geçecek ama sonrası daha düzenli olacak inşallah

Back
X