çok geçmiş olsun canım..Günaydın
hastalıklı yatmalı bir haftasonu geçirdik oğlumla
bugün ben işe o kreşe döndü
çalışmak güzel ama bazen de kendimi köle gibi görmek fikri sinirlerimi bozuyor
hayatım sanki kısıtlanıyor çalışırken
çok geçmiş olsun canım..
İnan senin düşündüğünün zaman zaman bende düşünüyorum.bir maaşa özgürlüğümü teslim etmişim gibi geliyor..
Ama evde de çok kalınca oda sıkıyor beni..
Ya paran çok olacak ihtiyacın olmayacak.. gezeceksin.. yada böyle çalışmaya devam diyorum
günaydın kızlar
mornergis ve KIZLARIMCANLARIM havalardandır o havalardan, geçer :)
böyle havalarda ben de neden çalışıyorum diye isyan ederek yataktan çıkıyorum, misal bu sabah alarmı kaç kere erteledim bilmiyorum
ama çok şükür gidecek bir işimiz var
Tabiki çok şükür gidecek şimiz var..İsyan değil benimki..Ama zaman zaman bende diyorum çalış çalış ömür tüketiyorum..
Mis gibi evinde oturup çocuğunlailgilnene anneleri görünce bir ah çektiğimde oluyor..
Ama ben kendimi biliyorum..Evde de duramıyorum ben..Bir müddet güzel gelsede sonrası beni boğuyor..
Dediğin gibi çok şükür çalışacak bir işimiz var..
Haberlerde gördum kadinin sirt cantasindan cüzdanini çaldilar. Içinde 3 çeyreği varmisBen dışarı çıkarkn çok korkuyorum Rabbim yaşatmasında bir kredi kartıyla açıyorlar.
Benim evdeyken başıma geldi.
Oğlumu sallıyordum ayağımda kapı tıkladı nasılsa komşumdur defim açmadım.
O bazen tıklar gider oğlan uyanınca çalarım kapısını.neyse aradan 3- 5 dk geçti kapı tırak etti açıldı tabi oğlanı ayağımdan bırakıp kim o diye bağırdım kapıyı çektiler tam o sura elim kapıya gitti. Açacaktım Dedim kendine gel kapıyı açsam belkide gitmediler hemen.( ki öyle oldu sesleri iki üç basamak indiler gibi geldi )attım üst kilidi arafım komşumu. O sırada asansör çağıdılar binaya giren oldu ses duyuluyor kapınım ordan. Balkona çıktım hiç saçı başı görünmüyordu saçı yüzü heryeri bağlı 3 kadın çıktı.Aynı olay ben yokken komşumada olmuş aynı hafta içinde 2. Şanslarını bizim kattan denediler. O zamanda onun kv si evdeymiş oğlu geldi sanmış seslenmiş. Seni korkutmak istemedik söylemedik dediler.şimdi tık olsa kapı açıp bakıyoruz.
Evde üst kilidi atıyorum da kapım bozuk dışardan atılmıyor alt kilitleniyor nerelere koycağımı şaşırıyorum bazen alıp anneme gidiyorum. Avm ye gitceksen ya da ist. A falan onda duruyor. O da evde yoksa yanımda sırt çantamda taşıyorum 3 poşet içinde. Yaşadığım yerde çok oluyor bu tarz olaylar ne yazık ki. Bekarken de 3 komşumuza girmişti. Oturduğum apartmanda da ayakkabı bebek arabası çalınma olayları çok oldu.
Bende öyle diyorum. Borç var kimse bilmez neyim var. Zaten ev kredim var benimde biliyorlarda komşularımda iyi insanlardır. Desem de kimse mala kötü gözle bakmazAyy cok kotu bisi ya.
Allah korusun.
Var tabi buralarda da oluyor.
Ev araba soyuyorlar.
Ben takmıyorum bilende yok burda altınım oldugunu.
Ben borç oduyoruz falan derim etrafa ki yalan değil araba kredisi oduyoruz..
Diğer evimde üst 2 daire gündüz soyulmustu.
Ki bende evdeydim oglum küçüktü aynı senin gibi oğlumu salliyordum.
Sonra kapım çaldı
Karşılıklı 2 komşu avm gitmişler 2 saatliğine o ara soyulmuş bilen biri yapmıştır yani ikisinin çıktığını görmüş demek.
Bana sordular diğer komşulara sordular
Ben ses falan duymadim.
Ama senin gibi benim kapımıda zorlayabilirlerdi.
Allah korusun
Cüzdanımda hiç para tutmam. Birde bebek çantası ya içi çok dolu en üstte eşorfmanlar oluyor el sokupta alıcak boyutta olmuyor. En güvenli sırt çantası.Haberlerde gördum kadinin sirt cantasindan cüzdanini çaldilar. Içinde 3 çeyreği varmis
Canım ben bu akşampetek temizliği yaptırıcam kısmetse..Bu evde en sinirimi bozan doğalgaz ve isinma.
Hep bahsediyorum ya dış cephe yapılı degil ve kuzey.
Tamam hepsini geçtim 3 petek yaktım bu ay ve kapamadım ama en düşükde yandı ayarıyla hic oynamadım
213tl fatura gelmis.
Ben anlamıyorum millet bütün petekleri cayir cayir yakiyor 150tl oduyor
Artık bu durumdan cok sıkıldım ben.
Aksam kapatsam evim anında soguyor zor isiniyor.
Oglum üşüyor.
Kapatmıyorum fatura malum
Binada neredeyse en cok bana geliyor.
Üzülüyorum yani bukadar idare edip böyle gelmesine.
150 gelir belki dedim ama 213 ne ya.
Ki oyle ince birşeylere gezemiyoruz zaten kısa kollu falan zaten imkansiz.
Bu evden iyice bana nefret geldi.
Soğudum artik
filtre temizliği dediğinizi kombinin filtresimi petek filtreleri falanmı?Gelenler Kombi bakımıda yapacaklar.. birde koruyucu ilaç koyacaklar petek suyunun içine.. öyle dediler..Trlelli durmaman doğru bir kere haberlerde görmüştüm beyoğlunda kadının bacağına şırınga vurmuşlar kadın uyuşmuş çantasını almışlar ve kadının tansitonu fln fırlamış ölebilirmiş.
Faturan çok gelmiş. Bizim dış cephe belli yerlere yapmış müteahhit her yerde yok.olmayan yerlere biz stragor yaptık dekoratif taş görünümlü.çatı katından da soğuk yiyoruz orayıda strafor kapladık kalın. Ama cam yünü istiyor 45 50 de yakıyorum yaktığıöda 3 petek yanar havlupan hariç.bu ay en çok 120 150 arası gelir.
Bizimde öyle hiç ısınmıyordu yak yak petekler kendini zor ısıtırdı. Petek temizliği değil de filtre temizliği yaptırdık 2 yıldır düzenli yaptırdık. Şimdi iyiKIZLARIMCANLARIM ın dediği gibi öyle bişiy olabilir bir baktır.
İçerden yapabilceğin yalıtım varsa yapmaya çalışın çok fayda ediyor.dış yalıtım şart bende apartmanda her zaman söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?