Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok teşekkür ederim bu buzluk böreğini duymuştum aslında nette videosunu bile izledim o zaman 10 tane yufkanın birazını sigara birazını gül birazını da buzluk böreği yapayım patatesli ve peynirli yapicam dondurucunn bulunsun ki misafir gelince hemen hazır olsun
Baya kurtarıcı oluyor.
Ben seviyorum.
Benimde buzlugum az boşalsa bende bisiler koysam.
Şuan hic bisi yok hamur isi tarzi.

Bakim bende bu hapycenter ara ara indirim yapıyor senede bir kaç defa açıyor kendini açılışını yapıyor diyorum.
aaa evet geçen sene de bu zamanlar açılış yapar gibi müzikli palyaçolu anonslu indirim yapmışlardı herhalde yine öyle yapacaklar iyi indirim olur inşallah
haydi lelli göreyim seni yarın o bahsettiğin kişi de gelirse esirgeme lafını pat pat pat

aaa evet geçen sene de bu zamanlar açılış yapar gibi müzikli palyaçolu anonslu indirim yapmışlardı herhalde yine öyle yapacaklar iyi indirim olur inşallah
haydi lelli göreyim seni yarın o bahsettiğin kişi de gelirse esirgeme lafını pat pat pat
Bana yakın happy market yok ama haftasonu anneme geçince oradan alabilirim. İndirim broşürü çıkınca sen hepimizi bilgilendiriyorsun zaten

Ooo cok pis gaza geldim.
Sen hayirdir? dicem.
Çat çat saydıricimm.
InsAllah gelmez ya bakalim.
Bu insanlar benim enerjimi düşürüyorlar iki lokma enerrciiim var zaten.

Buradaki Hapycanterda ozamanlar cok kuyruk oluyor sizin oralarda da öylemi?

Trlelli bu tarif içine ne koyuyorsun patatesli olur mu?

Hamileliğin ilk 4 ayı boyunca 37 kiloya düşmüş biri olarak bir çözüm bulamadım.
Nane kokla canım biraz iyi gelir.bulantı bileklikleri varmış kullanmadım hiç iyi geldiğini duymuştum. Serum takıyorlardı bana 3 gün iyi geliyordu. Sonra yeniden başlıyordu çıkarmalar.

Nane kokla canım biraz iyi gelir.bulantı bileklikleri varmış kullanmadım hiç iyi geldiğini duymuştum. Serum takıyorlardı bana 3 gün iyi geliyordu. Sonra yeniden başlıyordu çıkarmalar.
Olur tabiki
Kıyma patates ıspanak peynir hepsi olur

Kıyamam sana hemşehrim bee

Bana yakın happy market yok ama haftasonu anneme geçince oradan alabilirim. İndirim broşürü çıkınca sen hepimizi bilgilendiriyorsun zaten
6-12 aralıktaymış indirim broşür çıkınca yazarım tekrardan canım
sitesinden takip ediyorum Hoppa

Ooo cok pis gaza geldim.
Sen hayirdir? dicem.
Çat çat saydıricimm.
InsAllah gelmez ya bakalim.
Bu insanlar benim enerjimi düşürüyorlar iki lokma enerrciiim var zaten.

Buradaki Hapycanterda ozamanlar cok kuyruk oluyor sizin oralarda da öylemi?
tabi yaaa bu tipler kendileri mutsuz olduğu için herkes mutsuz olsun ister
onlar sana negatif enerji yaymadan sen onları tepetaklak edeceksin
aslansın kaplansın lelli

evet burada da çok kuyruk oluyor hatta tereyağ kaşar gibi şeylerde iyi indirim varsa hemen ilk günden bitiyor
ben de öğle tatilinde gidiyorum koştur koştur
ah şu indirim takıntım
indirim gördüm mü dayanamayruuum

Kizlar börek severler tavuklu ve yeşil mercimeklisini yapın
Her yiyen beğeniyor ben misafir gelince yapiyorum.

Yufkaları banyolu borekdeki gibi 2 katın arasını yagliyoruz.

Iç harcı icin tavuklu olanina.
Soğan,biber soteliyoruz.
Tavukları minik minik dogruyoruz
Soteyle pişiriyoruz salça koyuyoruz tuz pul biber baharatlar azıcık su koyup cektiriyoruz.

Iç harcı bu oluyor yani bunu yufkaya sarıp karnı yarık gibi ortasını kesip yumurta sarısı sürüp pisiriyoruz.

Yeşil mercimekli iç harcı icinde.
Yesilmercimekleri hasliyoruz.
Yine soğan biber soteleyip icine yesilmercimekleri koyup salça baharatlar harmanlayıp azıcık pisiriyoruz.

Iç harcı bu oluyor aynı sekilde karnı yarık gibi kesiyoruz boregi.

Kim yese cok beğendi bunlari.

Bi ara bana yapmakdan öö gelmisti.
Bikmistim.
Istiyorlardi.

Back
X