- 16 Temmuz 2016
- 278
- 613
- 23
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün anneme geldim. O da köyden gelmişti.
5 kilo zeytin
1 kasa elma
1 kasa tam olmamış domates. Balkonda güneşle sereceğim
Bir koca poşet cennet Elmas'ı. Bu da tam olmamış. Güneş'e sereceğim.
Turşu
Erişte
Bulgur
Kuru biber
Kuru taze fasülye
Ceviz götürüyorum.
Bende yarin 3lt lik alicam
Kasap getiriyo sutu mayasiyla
Kaymagi yogun oldu sevdim.
Bende ev yogurdunu sviyorum esimde.
Ama ogluma yediremiyoruz cabuk eksiyo tabiki ev yogurdu tadı degisik diyo yemiyo malesef.
Zorlamak istemiyorum alisir zamanla.
Yogurt yapmaya bu yaz basladim malesef cok gec kaldim.
Apartman,bina,kalabalık,mecburiyetler sıkıyo hepsi beni.
Köye gidince ohh cekiyorum
Dünya varmis,gercek dünya diyorum.
Her dönusumde aglayarak oluyo
Hep bi gözlerim doluyo bisi olsada gidemesek be diyorum.
Herkes ait oldugu yerde olsa keske
Böyle bir imkan verseler.
bende hafta sonu çok yoruluyorumYemek yendi. Bulasiklar yikandi. Mutfak toplandı. Ogluslara meyve ikram ederken buraya da bakayım dedim. Poğaça hamuru yoğurdum mayalanmasini bekliyorum.
Hafta sonu daha çok yoruluyorum ben galiba...
Cocuk gunlerce yemek yemiyorsa bunun altinda muhtemelen ya degerleirnde bir eksiklik vardir.Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar önerdiginiz ilaclari doktora sorup bende denicem ınş ise yarar süper dadiya da birbakayim ne yöntemleri deniyor uygulamaya çalışayim.Çok tsk ederim sagolun.
Canım cok haslamissin ondandirarkadaşlar beyaz lahanayı nasıl yapıyorsunuz
ben bir defa yapmıştım sanırım yapraklarını çok haşlamıştım saramamıştım parça parça olmuştu
bu gün turşu için aldığım lahananın üst yapraklarını güzelce çıkardım
yarın sarma yapayım diye
eminim bana tarif verecek olanınız vardır![]()

Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin miniğeOğlum yine hasta yada antibiyotigi keseli 4 gün oldu yine boğaz enfeksiyonu ateşi 39 altına düşmüyor çok üzülüyorm hastalaninca ve çok sık hastalaniyor.yarın gidip izin alacam .arkadaşlar size bişey danismak istiyorum benim oğlum iki buçuk yaşında doğduğundan beri çok çok iştahsiz günlerce hiçbirşey yemez söyleyince abartıyorsun birkaç gün ac bırak kendi yer diyor herkes ama öyle degil o yuzden bünye çok zayıf bu konuda ne yapabilirim.