- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
Acil servis heran hazır arkadaşlar malesef olası ihtimallere karşı. Izinler durduruldu. Rabbim ülkemizi korusun inş
Hataydami?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acil servis heran hazır arkadaşlar malesef olası ihtimallere karşı. Izinler durduruldu. Rabbim ülkemizi korusun inş
İyiyim toprağım sen nasılsınKullandığın m3 e bak canım. Aynıysa vergilerden dir muhtemelen.
Amin Allah askerimizin yanında olsun.
Nasılsın iyi misin bakim sen?
Rabbim hayırlısı ile dönmeyi nasip etsin.Evet gidiyor haber bekliyoruz gidiş için
Yapma ya. Bana da su normaldekinden fazlar geldi ama kaynana vardı ona bağladım. Gelecek ayı görücem artık.İyiyim toprağım sen nasılsın
5 m2 geçen ay 29.90 gelmiş 7m2 bu ay. İnceledim öyle vergiler gelmişki.
Rabbim hayırlısı ile dönmeyi nasip etsin.
Bugün gün vardı yorulmuşumYapma ya. Bana da su normaldekinden fazlar geldi ama kaynana vardı ona bağladım. Gelecek ayı görücem artık.
Bende iyiyim şükür. İş güç bildiğin gibi.
Ooo çok oldu ya. Ayı geldi galiba.Bugün gün vardı yorulmuşum
Çocukn sesinden kafam tuttu. Ay çok çocuklu ailelere bravo valla.
Kv gittimi senin. Gözün aydın.
amin diyorum gonuldenEşin gidiyor mu?
Gidiyorsa Allah tez vakitte kavuştursun. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
rabbbim tum askerlerimizin yardimcisi ola. Dualarimiz onlarla hersey bos suan onemli olan bu durum ki cok cok kutsal . allahim ulkemizi bayraksiz koymaya pkk ve yanlilarini da haşat ede beter eyleye bacim. Guzel dusun guzel yarinlariniz hattta evlatlarimiz ici. Guzel yarinlarimizzzz ola. Olacakta eminim insalllahEvet gidiyor haber bekliyoruz gidiş için
Canım günle falan hiç işim olmaz benim sevmiyorum böyle toplantıları bir sürü kadın gereksiz yere toplanıp çal çene yapıyor. Ama benim oğlum çok içine kapanık. Pedagogla görüştük korkularını yenebilmesi için çocuk içine sok 2 3 seferdr alışır dedi. Böyle bişiy düşündüm kış günü parka gitmiyor bişiy yapmıyor. Arkadaş edinemiyor. 2 sefer çok ağladı pedagog un dediği gibi inatla sabırla bekledim. 15 günde bir oğlum arkadaşları ile vakit geçirsin diye takılıyorum. Oğlum için çok çok iyi oldu açıldı yendi o tutukluğunuOoo çok oldu ya. Ayı geldi galiba.
Ay evet her yerden bir çocuk fırlıyo :) zor valla :) gün filan.
Bizde bi gün yapıyoruz. Toplanamıyoruz ama hesaptan havale.
Hım anladım canım. Evet çok iyi yapmışsın.Canım günle falan hiç işim olmaz benim sevmiyorum böyle toplantıları bir sürü kadın gereksiz yere toplanıp çal çene yapıyor. Ama benim oğlum çok içine kapanık. Pedagogla görüştük korkularını yenebilmesi için çocuk içine sok 2 3 seferdr alışır dedi. Böyle bişiy düşündüm kış günü parka gitmiyor bişiy yapmıyor. Arkadaş edinemiyor. 2 sefer çok ağladı pedagog un dediği gibi inatla sabırla bekledim. 15 günde bir oğlum arkadaşları ile vakit geçirsin diye takılıyorum. Oğlum için çok çok iyi oldu açıldı yendi o tutukluğunu
Şimdi dışarıda herkesle sohbet ediyor.
kgokce bereketli olsun canım kumbaran
Ben annem ile ortak kullanıyorum öyle birşey yapılabilir.Kızlar bir şey soracağım.
Şimdi bizim banka kasamız var. Zam geldi kirasına. Yıllık 400 tl.
Ama içindeki altınlar yılda 400 tl kazandırmıyordur. Kasayı kapatmak istiyorum. Ne yapsam?
Bir sene önceki halim geldi aklımabundan sonra bütün birikimlerim bebiş için![]()
Sıkma canını elbet verir. Hayırlı olsun bu arada. En azından sizinki aile apartmanı sorun çıkmaz. Biz de öyle olmadı nerdeyse herkes birbirine girdi benim payım küçük senin payın büyük vs millet ne aç gözlü şaştım kaldım, davalık oldu kaç daire. Üç senenin kavga gürültü ardından yeni yıkıldı bina şimdi yapılıyor hayırlısıyla .Bi sevinim dedim bin tane bahane siraladi.
Esimde sen ona bakma herkes verince mecbur vermeye dedi.
Yüzüm dustu cunku.
Geçmiş olsun. Ev öyle kalabalık olunca benim de kaçasım geliyor. Benim de ufaklıklardan biri hasta öksürük var doktor bol sıvı dedi başka bişey verilmiyormuş. Bir öksürüyor ciğerdenGünaydın kızlar
perşembeden beri hastayım
Rapor almıştım 2 gün
Bugün işe döndüm
ev kalabalık kv kp görümce hepsi bizdeler
İşe koşarak geldim resmen
Geçmiş olsun. Ev öyle kalabalık olunca benim de kaçasım geliyor. Benim de ufaklıklardan biri hasta öksürük var doktor bol sıvı dedi başka bişey verilmiyormuş. Bir öksürüyor ciğerden![]()
evet insallah yapabilirim..Bir sene önceki halim geldi aklımahamileyken her ay tam altın koydum kenara bebişlerim için doğduklarında da gelen altınlarla çoğaldı maşallah. Şimdi param yok izindeyim çok çok az gram altın alıyorum arada. Tabiki sadece bebişler için 
senin de birikimin bereketli olsun inşallah canım.
anne adayımız
![]()