Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar merhaba gelemiyorum bu ara
Kuzum bronşit oldu
Hastaneye 320 tl ödedik
Oğluma sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim
Aranızda kullanan varsa yazabilirmi
Hangi sigorta memnunmusunuz yıllık ücreti vs

Geçmiş olsun. Ben de bir hafta soğuk algınlığı şimdi de bronşite dönüştü ne ilaç yazdı acaba. Geçen yıl bronşit atlattım kronik hale dönüşecek sanırım.

Kızlar bişiy kargo göndermem lazım eşim 100 tl tutar dio. 2 tane atkı çok uzak olmayan yere 100 tl tutar mı ya. Ne en fazla 10 15 tutar diyorum
Yakın zamanda kargo göndren arkadaşlar ne kadar tutar. Yani bir yarfım kampanyasıymış katılnak istedim ama inş. Eşimin dediği gibi tutmaz

Kızlar bişiy kargo göndermem lazım eşim 100 tl tutar dio. 2 tane atkı çok uzak olmayan yere 100 tl tutar mı ya. Ne en fazla 10 15 tutar diyorum
Yakın zamanda kargo göndren arkadaşlar ne kadar tutar. Yani bir yarfım kampanyasıymış katılnak istedim ama inş. Eşimin dediği gibi tutmaz
Annemin Doğum gününde gömlek yokladım yurtiçi kargodan 20 tl ödedim galiba

kronikuykucu kronikuykucu geçmiş olsun.
Anlatayım da gulun siz de
Ben ilk iki kazamda patronun jeepine çarpmıştım:) hala hatirladikca çok utanırım ve gülerim kendime
Bir neyse de ikinci nedir ya kasten yapsan bu kadar olmaz:))
Pozisyon degisikligi olunca şirket bana araç verdi. Pek trafik pratigim yoktu, şoför arkadaşlar çalıştırıp park etmeyi falan gösteriyorlardı.
İlk kaza günü şirket ile evim arasında yollarda çalıştıktan sonra şirkete dönüyorduk ara sokaktan çıkarken şoför arkadaş burada yavaş ol sağda kal karşıdan da araç gelebilir , çift yön dedi ve o ses duyuldu
Laf ağzında kaldı adamin. Ben panik oldum tabi sonra baktım karsidaki araba tanıdık ve biri siritarak bize doğru geliyor aaaa patronum:)))
İkincisinde de şirketin garajında park ediyorum. Sadece patronun araç var. Ben de bu araç sürekli çıkmıyor diye arkaya bırakayım kimsenin yolunu kapatmasın dedim. Bu sefer de farina vurdum.
Dedim artık kesin kovarsiniz beni, bilinçli yapsam bu kadar olmaz yani.
En iyisi sana direksiyon hocası bulalım yoksa benim arabayı parçalayacaksin demişti:)

PTT kargo çok uyguna götürüyor, gidecek yere varsa onca ona bakın

Geçmiş olsun. Ben de bir hafta soğuk algınlığı şimdi de bronşite dönüştü ne ilaç yazdı acaba. Geçen yıl bronşit atlattım kronik hale dönüşecek sanırım.
Sizede geçmiş olsun
Klamer antibiyotik ve ventolin şurup yazdı ama oğlum daha 3 aylık büyükler için farklıdır sanırım

bu arada mumkun degil tutmz ben kocaman koliler yolladm 20 tuttu
Annem bir arkadaşına baya uzak bir ile hemde hediye yolladı 1 koli ağırdıda 50 tl ödedi.ona dayanarak söyledim bende eşimin bir akrabası ihtiyaç sahipleri varmış onlara göndercem yapıp bişiyler tuce_tuce tuce_tuce arıyorduk ya böyle bişiy huzur veir bana da.

Haber var mı canım bir gelişme. Bugün ben takip edemedim haber falanda yüreğim dayanmıyor.

Selamlar
Pek yazamadım bu 2-3 günde.
Dün dışarıda yemek yedik ailecek.
Bugün 5 lira harcamam oldu

Annem bir arkadaşına baya uzak bir ile hemde hediye yolladı 1 koli ağırdıda 50 tl ödedi.ona dayanarak söyledim bende eşimin bir akrabası ihtiyaç sahipleri varmış onlara göndercem yapıp bişiyler tuce_tuce tuce_tuce arıyorduk ya böyle bişiy huzur veir bana da.

Haber var mı canım bir gelişme. Bugün ben takip edemedim haber falanda yüreğim dayanmıyor.
Birşey Yok daha Zeynep ya aman olmasın ben sürekli haberlerdeyim izliyorum okuyorum. Çok yorucu ve yıpratıcı bir dönem. Bende örgü örmeyi bıraktım ona da beyin gerekiyor şuan ben iptal durumdayım

Birşey Yok daha Zeynep ya aman olmasın ben sürekli haberlerdeyim izliyorum okuyorum. Çok yorucu ve yıpratıcı bir dönem. Bende örgü örmeyi bıraktım ona da beyin gerekiyor şuan ben iptal durumdayım
Canım kafan dağılır. Örmek terapi oluyor bana. Biraz kitap okuyorum biraz örüyorum biraz tesbih çekiyorum gece bitiyor. Tv falan izlemiyorum zaten moral bozuk iyice bozuluyor. Sende bakma bir süre haberlere yıpratıcı. Rabbim yardım etsin

Back
X