- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
Aşiri hizli sürüp takla atan bir kadin olarak amannn dikkat diyorum
kronikuykucu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba gelemiyorum bu ara
Kuzum bronşit oldu
Hastaneye 320 tl ödedik
Oğluma sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim
Aranızda kullanan varsa yazabilirmi
Hangi sigorta memnunmusunuz yıllık ücreti vs
Benim de süpürgem sulu. Ama bir de bekonun minik süpürgesini aldım günlük işimi görüyorKizlar süpürge arıyorum ama 500tl geçmeyen bisi.
Supurgem bozuldu.
Sulu var surekli kullanıma uygun degil.
Annemin Doğum gününde gömlek yokladım yurtiçi kargodan 20 tl ödedim galibaKızlar bişiy kargo göndermem lazım eşim 100 tl tutar dio. 2 tane atkı çok uzak olmayan yere 100 tl tutar mı ya. Ne en fazla 10 15 tutar diyorum
Yakın zamanda kargo göndren arkadaşlar ne kadar tutar. Yani bir yarfım kampanyasıymış katılnak istedim ama inş. Eşimin dediği gibi tutmaz
PTT kargo çok uyguna götürüyor, gidecek yere varsa onca ona bakınKızlar bişiy kargo göndermem lazım eşim 100 tl tutar dio. 2 tane atkı çok uzak olmayan yere 100 tl tutar mı ya. Ne en fazla 10 15 tutar diyorum
Yakın zamanda kargo göndren arkadaşlar ne kadar tutar. Yani bir yarfım kampanyasıymış katılnak istedim ama inş. Eşimin dediği gibi tutmaz
Bende ptt kargo uygun götürür diye düşündüm çok ağır biiy değil ki 100 tl tutsun kimse kargo göndermez o zamanPTT kargo çok uyguna götürüyor, gidecek yere varsa onca ona bakın
ayy Allah korusun canimm senin de verilmis sadakan varmis.yok ben tirsagim ya maximum 70 yapiyorum acemiyim zaten ya.Aşiri hizli sürüp takla atan bir kadin olarak amannn dikkat diyorumkronikuykucu
Sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun. Ben de bir hafta soğuk algınlığı şimdi de bronşite dönüştü ne ilaç yazdı acaba. Geçen yıl bronşit atlattım kronik hale dönüşecek sanırım.
sagolasin canimBende ptt kargo uygun götürür diye düşündüm çok ağır biiy değil ki 100 tl tutsun kimse kargo göndermez o zaman
kronikuykucu çok geçmiş olsun
-Mavi senin de kuzuna geçmiş olsun
bu arada mumkun degil tutmz ben kocaman koliler yolladm 20 tuttuBende ptt kargo uygun götürür diye düşündüm çok ağır biiy değil ki 100 tl tutsun kimse kargo göndermez o zaman
kronikuykucu çok geçmiş olsun
-Mavi senin de kuzuna geçmiş olsun
Yani en fazla o kadar tutar diye düşünüyorum.Annemin Doğum gününde gömlek yokladım yurtiçi kargodan 20 tl ödedim galiba
Annem bir arkadaşına baya uzak bir ile hemde hediye yolladı 1 koli ağırdıda 50 tl ödedi.ona dayanarak söyledim bende eşimin bir akrabası ihtiyaç sahipleri varmış onlara göndercem yapıp bişiylerbu arada mumkun degil tutmz ben kocaman koliler yolladm 20 tuttu
Evet ucuz atlattim . Araba kotü olmustu. Yüzüm sargılı uyaninca yüzüme birsey mi oldu diye bagirdigimi hatirliyorum.ayy Allah korusun canimm senin de verilmis sadakan varmis.yok ben tirsagim ya maximum 70 yapiyorum acemiyim zaten ya.
Birşey Yok daha Zeynep ya aman olmasın ben sürekli haberlerdeyim izliyorum okuyorum. Çok yorucu ve yıpratıcı bir dönem. Bende örgü örmeyi bıraktım ona da beyin gerekiyor şuan ben iptal durumdayımAnnem bir arkadaşına baya uzak bir ile hemde hediye yolladı 1 koli ağırdıda 50 tl ödedi.ona dayanarak söyledim bende eşimin bir akrabası ihtiyaç sahipleri varmış onlara göndercem yapıp bişiylertuce_tuce arıyorduk ya böyle bişiy huzur veir bana da.
Haber var mı canım bir gelişme. Bugün ben takip edemedim haber falanda yüreğim dayanmıyor.
Canım kafan dağılır. Örmek terapi oluyor bana. Biraz kitap okuyorum biraz örüyorum biraz tesbih çekiyorum gece bitiyor. Tv falan izlemiyorum zaten moral bozuk iyice bozuluyor. Sende bakma bir süre haberlere yıpratıcı. Rabbim yardım etsinBirşey Yok daha Zeynep ya aman olmasın ben sürekli haberlerdeyim izliyorum okuyorum. Çok yorucu ve yıpratıcı bir dönem. Bende örgü örmeyi bıraktım ona da beyin gerekiyor şuan ben iptal durumdayım