Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...

Dualarınızda annemle babamı unutmayın nolur.. Rabbim şefkatiyle muamele etsin ikisine de
Gerçekten çok üzüldüm bugün hasta olduğunu yazmıştınız başınız sağolsun Allahım cennetinde kavuştursun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ikisininde

tuce_tuce Allah yardımcınız olsun cemi cümlesini korusun içinde sizleri de korusun inşallah

Dualarınızda annemle babamı unutmayın nolur.. Rabbim şefkatiyle muamele etsin ikisine de

Allah rahmet eylesin anneciğinize.Nurlar içinde uyusunlar.Tam da babanızla aynı gün ne diyeceğimi bilemiyorum.Başınız sağolsun.Allah sabır versin.

Allah rahmet etsin... başınız sağolsun... Rabbim sana da bol sabır, dayanma gücü versin....
O'ndan geldik ve yine O'na döneceğiz.....

Ruya , birebir sohbetimiz olmasa da, hakkında pek bir şey bilmesem de, annene karşı olan davranışını hep takdir etmişimdir... nickini her gördüğümde, bana "vefa" sözcüğünü hatırlatırdı... ne mutlu, senin gibi, büyüklerin son demlerini huzur içinde, dışlanmadan, bakılma kaygısı olmadan geçirmelerini sağlayacak evlada, geline sahip olanlara....

Bizlere çok güzel örnek oldun.... Allah senden razı olsun canım......

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın ikiside. Annen babana kavuşmuş mekanları cennet olsun.

Öncelikle kim ölmüşse ALLAH gani gani rahmet etsin hanımlar. Herşeye çare bulunurda ölüme bulunmaz. Allah sabırlar ihsan etsin inşallah.

Ben yazı başlığına istinaden yazmak istiyorumda. Görüşlerinizi alırsam mutlu olurum. Birikmişim varda 50 bin tl civarında. Acaba bu birikmişi vadeli hesaba mı yatırsam, yoksa altın mı alsam bilemiyorum. Baya bilgisiz ve tecrübesizim bu konuda. Demin okudum bir arkadaşımız altın konusunda biraz zarara uğramışta. Yılların birikiminin de heba olmasını istemem açıkçası.

Günaydın.

Başladık yine sabah koşturmalarina.

Dün uludagdaydik.
Havası ortam cok güzel ama gereksiz kalabalik çok sıkıcı.

Otoparka bile arabayı park edecek yer yok bekliyorsun araba çıksada girsem diye.

Ben sevmedim bir daha gitmeyeceğim yerler arasında yerini aldı bile.

Böyle bir daha mutlaka gormeliyim !
Bir daha görmemeliyim gibi yerlerim var benim.

Sanirim250tl falan harcadik.

Oğlumun odasini havalandırıp nevresim degistim.
Toz aldım toparladım ciktim bi supurulcek
1.mak çamaşırı attim.
2.mak sirada.

Öğlen hastaneye gidicem
Sonrada arkadaşıma kahveye.

Eve gelir bi sulu yemek yaparim sonrada.

Annem biz yokken yine bisiler almış bana koymuş eve.
Mandalina,muz, salata malzemeleri, 1 kg hamsi, yufka koymus.

Hamsiler buzluğa gitti.
2 yufkadanda sabah kahvaltı icin gözleme yaptim erbaslara.

Bu ay çabucak geçer zaten minnacık ay.

Allah rahmet eylesin
Mekanlari cennet olsun insallah

Cok geçmiş olsun cnmm..Bakıcı mı vermiş yoğurdu,hic mi akıl edememiş?Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizii

Oha artık hakkaten oha evet cok kötü bi durum ,canı acyo ama sana o fotoyu gören ne yapabilir?Dua edebilir onu o fotoyu görmedende eder zaten.İnsanlar gerçekten abartıyo,bebek forumların da da gördüm ben yerleşme kanaması mı diye pedini atanlarban yediler ama ne fayda,gördük bikere..Allah sabır ve azcık tevekkül versin ne diyim..

Cnm tez vakitte kavuşun inss

Aaa Basınız saolsuın canımm.Rabbim yerinde dinlendirsin ins

Günydın kızlar
Dün orta harcamalı bi gündü
Eskisehire gittik gezmeye,ben 45 tl (hediyeliklere)esimde toplamda 140 tl harcamış,yemek vs.müze ziyaretleri faln.
Kardesimlerle tek araba gittik,onların araçlarda tasıtmatik olduğundan benzine bzi karıştırmadılar.Diğer harcamaları ortk yaptık.Cok eğlendik,gitmeyen varsa mutlaka bal mumu heykel müzesini gezsin.Giris 12 tl ama sinemaya gitsem bukadr duygulanmazdım.Tüylerim diken diken çıktım.
Herkese iyi haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…