Canımsın ya biliyorum . Bana hep iyi geliyorsun biliyorsun dimi
İkisinin de mekanı cennet olsun, kavuştular birbirlerineKızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...
Dualarınızda annemle babamı unutmayın nolur.. Rabbim şefkatiyle muamele etsin ikisine de
Kızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...
Dualarınızda annemle babamı unutmayın nolur.. Rabbim şefkatiyle muamele etsin ikisine de
Allah rahmet eylesin insAllah sabir versin sizlere deKızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...
Gerçekten çok üzüldüm bugün hasta olduğunu yazmıştınız başınız sağolsun Allahım cennetinde kavuştursun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ikisinindeKızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...
Kızlar eşim yarın sabah gidiyor . Bana Çarşamba için bilet aldık annemlere gidiyorum. Evi kapatıyoruz buzdolabını boşattım bugün biraz. Yaptığım fasulyeler patlıcanlar filan hep komşuya verdim. Halıları kaldırıcam filan işlerim var. Uçakla gidemiyorum çünkü hem bizim bulunduğumuz şehirde uçak Yok 80 km başka şehire gidicem oradan da uçak aktarmalı in bin zor . Yol çok uzak olacak Çarşamba öğleden sonra 14:30 da binicem perşembe sabah 10 da inermişim. Ayrıca balığımız var onu uçağa almazlar . Kavanoza koyucam çiçekler komşuda. 600 tl parayı eşimle bölüştük maaşımız yatacak zaten offf ki ne offf
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın ikiside. Annen babana kavuşmuş mekanları cennet olsun.Kızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...
Allah rahmet eylesinKızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...
Allah rahmet eylesinKızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...
Cok geçmiş olsun cnmm..Evimize geldik kızlar şükür ki..
Annem için ilaç verdiler , isterseniz gidebilirsiniz dediler ama hasta nakil ambulansları 9 dan önce çalışmıyormuş , ambulans ta götürmüyor.. arabayla getirdik annemi.. Eşim de komşum da sabaha kadar çok yardım ettiler sağolsunlar.. Eve gelir gelmez herkes yatağına dağıldı.. Ben bakıcı ablayı bekliyorum..
Kıyamet kopacak bu sabah galiba !
Doktor değerlerde hiç bir sorun bulmadı. Ama annem hem kusuyor hem afedersiniz ishal..
Üşüttü midesini ve tahminlerim doğruysa ki %99 eminim dolaptan çıkarttığı yoğurdu soğuk soğuk verdi anneme...
Yorgunluktan , üzüntüden ve uykusuzluktan bitmiş durumdayım , sırtım inanılmaz ağırıyor ama yine de beklicem kadını hele bi gelsin de
Oha artık hakkaten oha evet cok kötü bi durum ,canı acyo ama sana o fotoyu gören ne yapabilir?Dua edebilir onu o fotoyu görmedende eder zaten.İnsanlar gerçekten abartıyo,bebek forumların da da gördüm ben yerleşme kanaması mı diye pedini atanlarRüya geçmiş olsun canım
Kızlar bişiy sorcam ya sonunda ban yemek var mı bilmiyorum
Yani şu neti nasıl saçma şeylere kullanıyoruz.uzun süre akıllı telefon almadım ben. Çünkü gerçekten doğru düzgün kullanmıyoruz.
Watsapta üniversiteden bir grup var kızlar grubu
Pek aktif değilim sevdiğim birkaç arkadaşım var onlar için duruyorum
Arkadaş düşük yapıomuş ya çektiği resim wc de akan kanlar
Hayır ben görmek zorundamıyım çıksam olmuyor kalsam olmuyor neyse günah derler adet kanının başkasını görmesi bu adet kanı değil ama abdest alıp oturmuştum gittimi abdest şimdi benim
(Sorum saçma gelebilir ama sıracak başka kimsem yok)
Cnm tez vakitte kavuşun inssKızlar eşim yarın sabah gidiyor . Bana Çarşamba için bilet aldık annemlere gidiyorum. Evi kapatıyoruz buzdolabını boşattım bugün biraz. Yaptığım fasulyeler patlıcanlar filan hep komşuya verdim. Halıları kaldırıcam filan işlerim var. Uçakla gidemiyorum çünkü hem bizim bulunduğumuz şehirde uçak Yok 80 km başka şehire gidicem oradan da uçak aktarmalı in bin zor . Yol çok uzak olacak Çarşamba öğleden sonra 14:30 da binicem perşembe sabah 10 da inermişim. Ayrıca balığımız var onu uçağa almazlar . Kavanoza koyucam çiçekler komşuda. 600 tl parayı eşimle bölüştük maaşımız yatacak zaten offf ki ne offf
AaaKızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?