Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhabalar kızlar.
Bu ayı toparlamak zor olacak benim için biraz.
Geçen hafta ameliyat oldum, 1400 tl öğretim üyesi farkı ödedim, bir de hastanede ihtiyaç olur diye ilave rahat iç çamaşırı, pijama, çorap vs almıştım.
Büyük oğluma da bir kot ile 3lü çorap aldım.
Biraz da lüzumsuz harcamalarım oldu, stresten diyorum artık normalde baya kontrollüyümdür çünkü.
Neyse bugün kartımın ödemesini yaptım.
Ay başında 2750 de kredi taksidi ödemiştim.
(Tadilat yaptırıyorum, o yüzden kredi çekip çabuk kapatıp tekrar çekiyorum vs, ev bitene kadar böyle gidecek) tadilat da oldukça büyük ve kapsamlı bir tadilat (komple tesisatlar, mantolama, pvc kapı laminat, dolap, vs vs aklınıza ne gelirse)
O yüzden 200-250 civarı bir şeye malolacak bize
Neyse dün para harcamadım, yeni ameliyatlı olduğumdan dışarı pek çıkamıyorum zaten, internet alışverişini de kendime yasakladım.
Bugün oğlumun kitaplarını kategorilendirmek için 4 tane plastik dikdörtgen sepet ve 1 halley aldım (küçük oğluma)
Toplam 12,5 vermiş oldum. Sabah da su geldi, 8 de ona evdeki paradan verdik.

Merhabalar kızlar.
Bu ayı toparlamak zor olacak benim için biraz.
Geçen hafta ameliyat oldum, 1400 tl öğretim üyesi farkı ödedim, bir de hastanede ihtiyaç olur diye ilave rahat iç çamaşırı, pijama, çorap vs almıştım.
Büyük oğluma da bir kot ile 3lü çorap aldım.
Biraz da lüzumsuz harcamalarım oldu, stresten diyorum artık normalde baya kontrollüyümdür çünkü.
Neyse bugün kartımın ödemesini yaptım.
Ay başında 2750 de kredi taksidi ödemiştim.
(Tadilat yaptırıyorum, o yüzden kredi çekip çabuk kapatıp tekrar çekiyorum vs, ev bitene kadar böyle gidecek) tadilat da oldukça büyük ve kapsamlı bir tadilat (komple tesisatlar, mantolama, pvc kapı laminat, dolap, vs vs aklınıza ne gelirse)
O yüzden 200-250 civarı bir şeye malolacak bize
Neyse dün para harcamadım, yeni ameliyatlı olduğumdan dışarı pek çıkamıyorum zaten, internet alışverişini de kendime yasakladım.
Bugün oğlumun kitaplarını kategorilendirmek için 4 tane plastik dikdörtgen sepet ve 1 halley aldım (küçük oğluma)
Toplam 12,5 vermiş oldum. Sabah da su geldi, 8 de ona evdeki paradan verdik.
Hoşgeldin geçmiş olsun.

Kızlar cok sagolun dün iğneden ve ilaçlardan sonra kendine geldi
Bugünde ben okula yollamadim.
Yatti.

Canım sıkkindi sali pazarinada niyetim vardi kafam dagilir dedim erkenden salipazarina gittim.

Nevresim falan arayanlar mutlaka gitsin.
50tl cift kişilik taç nevresimler vardi.
Ben 1 tane aldim.
1 de emaye-porselen çaydanlık aldım o da 40tl.

Y.odam içinde yikanabilen 80x150 2 tane yolluk siparis verdim tanesi 25tl.
Haftaya yine gidicem.
Mutfağımda kullanıyorum cok memnunum.

Tek kişilik 2 tane nevresim alirsam (oglum icin) nevresim sezonunu kapatiyorum.

Y.odama tül ve perde yaptiricam.
Onuda salipazaridan.

Kalın polar pijamaların hepsi kalkmis.
Sözde alıp 2 tane atacaktım kenara ben cok seviyorum.

Yine salı pazarı candır ya herşey var hem de nasıl ucuZ.

Annemin verdiği 100tl suladım geldim anlicaniz.

Kızlar cok sagolun dün iğneden ve ilaçlardan sonra kendine geldi
Bugünde ben okula yollamadim.
Yatti.

Canım sıkkindi sali pazarinada niyetim vardi kafam dagilir dedim erkenden salipazarina gittim.

Nevresim falan arayanlar mutlaka gitsin.
50tl cift kişilik taç nevresimler vardi.
Ben 1 tane aldim.
1 de emaye-porselen çaydanlık aldım o da 40tl.

Y.odam içinde yikanabilen 80x150 2 tane yolluk siparis verdim tanesi 25tl.
Haftaya yine gidicem.
Mutfağımda kullanıyorum cok memnunum.

Tek kişilik 2 tane nevresim alirsam (oglum icin) nevresim sezonunu kapatiyorum.

Y.odama tül ve perde yaptiricam.
Onuda salipazaridan.

Kalın polar pijamaların hepsi kalkmis.
Sözde alıp 2 tane atacaktım kenara ben cok seviyorum.

Yine salı pazarı candır ya herşey var hem de nasıl ucuZ.

Annemin verdiği 100tl suladım geldim anlicaniz.
Hoşbuldum
Geçmiş olsun. Çocuklar hep hasta bu ara ya..

Merhaba hatunlar
Bu are değişik bir ruh halindeyim
Ben işten ayrılalı 9 ay oldu ev bunaltmaya başladı sanırım ama işde bakamıyorum oğlum daha çok küçük
Maaş teke düştüğünden beri dengeyi kuramadık arabamızı sattık daha uygun birşey aldık elimize geçenle bir kredimiz vardı ona ara ödeme yaptık taksitler düştü biraz
Bazen üzülüyorum sonra yarına çıkacağımız belli değil bu kadar borca girmenin mal mülk için kendiniz üzmenin ne manası var diyorum
Zaman çok hızlı geçiyor bu ara hep genç ölüm haberleri alıyorum
Rabbim ölümünde hayırlısını versin
Belki kısacık ömrümüz var sevdiklerimizle iyi zaman geçirmek kalp kırmamak en büyük kazanç
Canım evde durmak zor çalılan insana
Bebeğinle bol bol dışarı çık gez. Bunalıma sokma kendini
Bebikler küçükken ne yapabilirsek yapıcaz yok. Büyüdüklerinde birşey yapılmıyor diyorlar.
Bende 3.5 yıl oldu evdeyim. Annem yaşlı bakamıyor şimdi biraz büyüsün belki rahat bakar diye bekliyorum. Çok zorlanıyoruz bunalıyoruz bu bunalımka başımıza başka işler açıyoruz

Kızlar bankaya gittik bugün teb le görüştük ziraate gittik
2 bankada eşime bir ev kredisi varken başka ev kredisi veriyor 70 bin veririz dediler 30 35 binde biz çıkartcaz.
Araba gidicek tabi. Arabasız olmak zorlayacak beni. Eşime diyorum bari şahin alalım parka markete gitmeye. Çocukla zor ya bir avm ye bile gidemeyiz otobüsle hiç gitmedim ki
Neyse ev daha önemli araba illa alınır
Tabi ilk 4 yıl zor olacak çünkü 2 kredi devam edicez. 4 yıldan sonrada çok rahatlarız. Bu arada oğlum 7 yaşında olucak ve ben inş. Artık 6 7 ay sonra ciddi ciddi iş aramaya başlıcam.
Bugün bir daireyi aradık 500 tl kiracılı ve masrafsız tam annrmin istediği gibi ama kusmet değilmiş ev sahibi vazgeçmiş
Bizim hep böyle oluyor ne zaman bulsak ev ev sahibi vazgeçiyor.

Lelli oğlun iyi mi şimdi
Iyi canim
Ona kahvaltı hazırladım gittim ben annemde var ya o da gelip bakmis suan cok iyi.
Kusmadı cok sukur ishalide durdu.
Dün perişan olduk ama ilaç falan verdiğim halde banamisin demedi.
Çocuklar büyüdükçe ilaçlar etkinliğini kaybediyor.

Mesela dr. Ben toz olan ishal ilacindan verdim kesmedi dedim o kapsül olandan yazdi şıp diye kesti.
Yaş büyüdükçe surup falan tesir etmiyo hep hap verdi.

Bebikler küçükken ne yapabilirsek yapıcaz yok. Büyüdüklerinde birşey yapılmıyor diyorlar.
Bende 3.5 yıl oldu evdeyim. Annem yaşlı bakamıyor şimdi biraz büyüsün belki rahat bakar diye bekliyorum. Çok zorlanıyoruz bunalıyoruz bu bunalımka başımıza başka işler açıyoruz

2 bankada eşime bir ev kredisi varken başka ev kredisi veriyor 70 bin veririz dediler 30 35 binde biz çıkartcaz.
Araba gidicek tabi. Arabasız olmak zorlayacak beni. Eşime diyorum bari şahin alalım parka markete gitmeye. Çocukla zor ya bir avm ye bile gidemeyiz otobüsle hiç gitmedim ki
Tabi ilk 4 yıl zor olacak çünkü 2 kredi devam edicez. 4 yıldan sonrada çok rahatlarız. Bu arada oğlum 7 yaşında olucak ve ben inş. Artık 6 7 ay sonra ciddi ciddi iş aramaya başlıcam.
Bugün bir daireyi aradık 500 tl kiracılı ve masrafsız tam annrmin istediği gibi ama kusmet değilmiş ev sahibi vazgeçmiş
Ben anlamadım cnm siz ev alıp kiraya mı vereceksiniz ne kadarlık ev bakıyorsunuz

Ay sizi okudukça kendimden utanıyorm kızlar:(4 yıl 2 krediye cesaret edebilmeniz müthisss:eğlence:Ev kredisi dedin mi benim adamın tüyü ters dönüyorda:)İns gönlünüze göre bir ev bulursunuz cnm:dua:

Ben anlamadım cnm siz ev alıp kiraya mı vereceksiniz ne kadarlık ev bakıyorsunuz
Evet canım biz 5.5 yıldır kredi ödüyoruz wv kredisi
Kapatıp alalım diyorduk ama faizler ve ev fiyatlarına yetişilmiyor o yüzden yeniden kredi çekelim dedik. Bankada maaşımıza göre ödediğimiz miktarı düştü eşimin kalan maaşına göre hesap çıkardı.
Alıcağımız evide kiraya vericez
Ama tabi kendi hesabımızı yaparken kiraya vericemiz hesabı yapmıyoruz

Ay sizi okudukça kendimden utanıyorm kızlar:KK43:4 yıl 2 krediye cesaret edebilmeniz müthisss:eğlence:Ev kredisi dedin mi benim adamın tüyü ters dönüyorda:)İns gönlünüze göre bir ev bulursunuz cnm:dua:
Canım zaten 5.5 yıl oldu ödüyoruz. Birikimde yapıyoruz. Birikim yaptığımız parayı yeni krediye verelim dedik
Bankayla görüştük ok ledi 2 bankada.
Risk almadan borçlanmadan mal sahibi olunmuyor ki. Eşim de öyleydi alalım alalım dedim korka korka girdik de şimdi eşim istiyor alalım diye

Ay sizi okudukça kendimden utanıyorm kızlar:KK43:4 yıl 2 krediye cesaret edebilmeniz müthisss:eğlence:Ev kredisi dedin mi benim adamın tüyü ters dönüyorda:)İns gönlünüze göre bir ev bulursunuz cnm:dua:
Amin canım inş. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Evet canım biz 5.5 yıldır kredi ödüyoruz wv kredisi
Kapatıp alalım diyorduk ama faizler ve ev fiyatlarına yetişilmiyor o yüzden yeniden kredi çekelim dedik. Bankada maaşımıza göre ödediğimiz miktarı düştü eşimin kalan maaşına göre hesap çıkardı.
Alıcağımız evide kiraya vericez
Ama tabi kendi hesabımızı yaparken kiraya vericemiz hesabı yapmıyoruz

Canım zaten 5.5 yıl oldu ödüyoruz. Birikimde yapıyoruz. Birikim yaptığımız parayı yeni krediye verelim dedik
Bankayla görüştük ok ledi 2 bankada.
Risk almadan borçlanmadan mal sahibi olunmuyor ki. Eşim de öyleydi alalım alalım dedim korka korka girdik de şimdi eşim istiyor alalım diye
masAllah canim Allah rizkinizi bereketlendirsin nazar deger canim herkesin yaninda bahsetme insanlar iyi niyetleriyle bile kotu enerji yayabiliyorlar. biz de araba kredisi oduyoruz daha 2 yilimiz var mevlam insAllah ev almayi da nasip eder

Canım
masAllah canim Allah rizkinizi bereketlendirsin nazar deger canim herkesin yaninda bahsetme insanlar iyi niyetleriyle bile kotu enerji yayabiliyorlar. biz de araba kredisi oduyoruz daha 2 yilimiz var mevlam insAllah ev almayi da nasip eder
valla benim ailem hariç kimse bilmiyor onlarda detaylı bilmiyorlar.bir tek size yazdım. Hepimizin rızkı bereketlensin inş.
Rabbim herkese nasip etsin.

Back
X