• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bozuklar canimcim sigara ve dolmusa gidiyor:KK66:
Kagitlar kumbise ama kumbiste bayagi para var 800 civari sanirim ama dolmuyorrr:KK34:
Ne yapmayi dusunuyorsun birikimle bir planin varmi
Bu zamana kadarkilerde hep bir şey çıktı. Kumbarayı patlattım. Güneş enerjimiz patlamış onu yaptırdım.
İkinciyi patlattım. Banyo alt kata su akıtıyormuş onu yaptırdık.
Ben her kumbarayı açtığımda evde bir aksilik çıktı. İnşallah evde bir yer yine patlamazsa, nakit olarak TL de kalıcam. Henüz bankada sadece 1000 liram var onu 10.000e tamamlayıp altına yatırım yapıcam artık. Öğrenci olduğum için ev araba gibi yüksek hedeflerim yok. Çünkü çalışmıyorum. 2 Tanede çeyrek altınım var kenarda. Kışa altın düşerse her ay bi tanede çeyrek almayı planlıyorum

geçmiş oldun bu arada. bol bol C vitamini almaya çalış ilaçtan daha etkili
Cok tesekkur ederim atlatiyorumda sifayi iyicr kapmassam
Kaparsam bir haftada zor.
Valla super fikirde devir degisti icindekileri calmasinlarda:deli:
Valla bak orasini hic dusunmemistim.
Ben herseyi beklerim artik
Seni bozukparadan sorumlu devlet bakanı yapicim :)

gecmıs olsun tr_lelli tr_lelli
oo Allah arttırsın sempatik_kiz sempatik_kiz
masallah coşmuş buralar
bende yarınkı mısafıre hazırlık yaptım uykum geldı ve yoruldum ama burda muhabbet gırla gıdınce benım uyuyasım gelmıyo
Sagol cnm salgın var
Sizlerde dikkat edin.

Sssss yerin kulagi var 28 aramizda kalsin ok:sus: evde kalma yolunda emin adimlarla ilerledigimi caktirma:super:
Bende birikim yapip ailem dahil kimseye soylememeyi dusunuyorum buda aramizda kalsin:sus: yalniz ne cok sir paylastim seninle:KK48:
Annem ve babam gelirleri fena degil asiri savurganlar baskarina bisey gelse kenarda biseyleri yok babam alisveris delisi dizginleyemiyoruz adami sanatci gibi kiyafet aliyor ben genc kizim onun kadar kiyafetim yok:kızgın:
Annemde ona yakin.
Bende oyleydim burada akkilandim.anneme kizyorum arada kk dan ogrenip beni terbiye ediyorsun diyor:olamaz:
akıl yaşta degıl başta desene
okuyo musun pekı canım yoksa calısıyo musun?

Ya bozuklari buyunletmeye utaniyorum o yuzden onlari harciyorum hayirdir nerede dilendin diyecekler gibi geliyor:KK53:
Kimse öyle demiyor cnm. Bütün marketler seve seve alıyor. Bir dönem kasiyerlik yapmıştım. Bozuk para gelince sanki kendi cebime girecekmiş gibi seviniyordum :)

Sssss yerin kulagi var 28 aramizda kalsin ok:sus: evde kalma yolunda emin adimlarla ilerledigimi caktirma:super:
Bende birikim yapip ailem dahil kimseye soylememeyi dusunuyorum buda aramizda kalsin:sus: yalniz ne cok sir paylastim seninle:KK48:
Annem ve babam gelirleri fena degil asiri savurganlar baskarina bisey gelse kenarda biseyleri yok babam alisveris delisi dizginleyemiyoruz adami sanatci gibi kiyafet aliyor ben genc kizim onun kadar kiyafetim yok:kızgın:
Annemde ona yakin.
Bende oyleydim burada akkilandim.anneme kizyorum arada kk dan ogrenip beni terbiye ediyorsun diyor:olamaz:
alemsin ya:))) sigara içiyormuşsun hımm o zaman bi sigara parası da kumbaraya at bakayım 10 lira bekliyom. bu arada ben de 31 yaşında evlendim daha 3 yılın var:))

Bu zamana kadarkilerde hep bir şey çıktı. Kumbarayı patlattım. Güneş enerjimiz patlamış onu yaptırdım.
İkinciyi patlattım. Banyo alt kata su akıtıyormuş onu yaptırdık.
Ben her kumbarayı açtığımda evde bir aksilik çıktı. İnşallah evde bir yer yine patlamazsa, nakit olarak TL de kalıcam. Henüz bankada sadece 1000 liram var onu 10.000e tamamlayıp altına yatırım yapıcam artık. Öğrenci olduğum için ev araba gibi yüksek hedeflerim yok. Çünkü çalışmıyorum. 2 Tanede çeyrek altınım var kenarda. Kışa altın düşerse her ay bi tanede çeyrek almayı planlıyorum
Düşse keske.
Bende güne girdigimde böyle oluyo malesef.
İlla bisi cikiyo
Girmicem bu sene güne falan totem yaptım.

akıl yaşta degıl başta desene
okuyo musun pekı canım yoksa calısıyo musun?
Memurum cnm.
Ya ben bereketede inaniyorum bazen yok yere masraf cikar yada hastalik okur vs.kenarda olmali su zmanda kimin kapisina kosulur basa bisey gelse. Babam uslanmayack geliri cok iyi ama adami para sokuyor resmen.
Baktim durmuyor harciyor aldiklari cope evde 3 kisiyiz 10 tane karpuz aliyir dusun evde fil surusu var sanki.

Düşse keske.
İlla bisi cikiyo
Keske hepimiz ayni sehirde olsaydik birikime reel devam ederdik toplu halde gun yapabilirdik:KK14:
Gun deyince hep aklima recep ivedikin kadinalrla yaptigi altin gunu geliyor aklima mezdeke oynuyoardi:halay:

Memurum cnm.
Ya ben bereketede inaniyorum bazen yok yere masraf cikar yada hastalik okur vs.kenarda olmali su zmanda kimin kapisina kosulur basa bisey gelse. Babam uslanmayack geliri cok iyi ama adami para sokuyor resmen.
Baktim durmuyor harciyor aldiklari cope evde 3 kisiyiz 10 tane karpuz aliyir dusun evde fil surusu var sanki.
:D komık adammış ya kım yıcek 10 tane karpuzu :KK57:

Düşse keske.
İlla bisi cikiyo
Öyle totemmi olurmuş. Sen başka totem yap gir gününebellimi olur belki yanına kar kalır.
Benimde kasımda 2300 tl gelcek günden direk bankaya atıcam inşallah. Hatta o ayda gün parası veriyormuş gibi üstüne eklemeyi düşünüyorum

Keske hepimiz ayni sehirde olsaydik birikime reel devam ederdik toplu halde gun yapabilirdik:KK14:
Gun deyince hep aklima recep ivedikin kadinalrla yaptigi altin gunu geliyor aklima mezdeke oynuyoardi:halay:
ya evet ya bende gunlerı sevıyyorum guzel oluyor bır eksık bıseyını alıyorsun yada borcuna derdıne yardımcı oluyor

alemsin ya:))) sigara içiyormuşsun hımm o zaman bi sigara parası da kumbaraya at bakayım 10 lira bekliyom. bu arada ben de 31 yaşında evlendim daha 3 yılın var:))
Ayy valla sevindim 31 de evlenmene demeki hala umut var:deli:
Sigaraya belki bu zmana kadar bir araba parasi vermisimdir.ufak paralar ama yillara vuruldugunda harbi yekun teskul ediyor.
Dur atayim gercekten dolsun artikk kumbaram:işsiz:

her ay bişeyin taksidini ödüyor gibi bi tane çeyrek alacam. nasıl ki takside girince paşa paşa ödüyoruz ..
gercekten dogru dıyosun ama bızım kartlar aldı başını gıdıyor bır kac aya borclar bıtecek ınsallah sadece harcadıklarımız kalacak ınsallah

ya evet ya bende gunlerı sevıyyorum guzel oluyor bır eksık bıseyını alıyorsun yada borcuna derdıne yardımcı oluyor
Bi ara annem gine girdi babamdan her ay gun parasi istiyor adam ver ver bikti bi gin ya hepmi sen gotureceksin bu gun sirasi hicmi sana gelmeyecek dedi:)
Yalniz gun bitti adamin haberi yok annem hala gun parasi isteyil tirtikliyordu:KK48:

Ayy valla sevindim 31 de evlenmene demeki hala umut var:deli:
Sigaraya belki bu zmana kadar bir araba parasi vermisimdir.ufak paralar ama yillara vuruldugunda harbi yekun teskul ediyor.
Dur atayim gercekten dolsun artikk kumbaram:işsiz:
sigarayla ılgılı su soz guzel
parasını el alır dumanını yel alır gercekten dogru

gercekten dogru dıyosun ama bızım kartlar aldı başını gıdıyor bır kac aya borclar bıtecek ınsallah sadece harcadıklarımız kalacak ınsallah
biz ne kadar sıkışsak da asla kredi kartı kullanmıyoruz. varsa harca yoksa harcama:) k.kartı tıpkı batak gibi allah uzak etsin

Bi ara annem gine girdi babamdan her ay gun parasi istiyor adam ver ver bikti bi gin ya hepmi sen gotureceksin bu gun sirasi hicmi sana gelmeyecek dedi:)
Yalniz gun bitti adamin haberi yok annem hala gun parasi isteyil tirtikliyordu:KK48:
Döner sermaye o :)

Back
X