Mutlaka birine gidecek canim.Lellicim maşallah oğluşuna
Benim kızım çok küçük ama işim gereği gözlemlerim var bu konuda. Çalışkan ve kapasitesi iyi olan çocuk bir şekilde iyi yerlere yerleşiyor, çok uç bir engel olmazsa. Fakat bu çocuklar takviye aldıklarında normalde girebilecekleri bir okuldan çok daha iyisine yerleşiyorlar bu da bir gerçek. Hem bebeğiniz gelecek tam yeni dönem başlangıcında, senin ilgin ister istemez dağılacak bir kere her şeyden önce -sen de çok iyi biliyorsun ki- bilişsel olarak doğumdan sonra bir süre abandone oluyoruz eee haliyle senin de performansın düşecek. Özetle ben destek almayı bir düşün derim. Oğluna iyi gelecektir okul kursu ya da etüt neyi tercih edersen, ben bu süreçlere harcanan parayı gereksiz görmüyorum illaki bir temel oluşturuyor çocukta.
2 aylık kumbara mı maşallah siz atıyorsunuz 100 100 ben atıyorum 10 kuruş 1 tl nasıl olacak bu birikim birileri bişey desin nasıl artiricamBirikime 2yıldır merak saran biri olarak bildiklerimizi yada eksiklerimizi burdan anlatarak,ögrenerek,paylasarak güzel birikimler yapıcaz insAllah.
Daha önce 1yılda 10.000tl lik altın yatirimi yaptim
Daha sonra 1sene icinde kumbara yöntemiyle 16.000tl biriktirdik.
Bu yıl yine devasa bi kumbarayla birikime devam ediyoruz.
Bakalım bu birikimde 3.senemiz
Kumbara dolana kadar acmıcaz yine.
Ama 6aydami dolar ama 10aydami bilmiyorum
Amacimiz cabuk doldurmak degil
Yavas yavas kendimizden cok da kısıtlamadan ilerlemek.
Acelemiz yok çok şükür
Yavaş ama emin adımlarla hayale doğru gidiyoruz
Bu da 2aylık kumbaramız
Eki Görüntüle 1786116
Canim insAllah temennimiz öyletr_lelli benim gözlemlediğim kadarıyla üniversitede dersanede de çalışmıştım oğlunuz gibi zaten çalışkan olan çocuklar dersane desteğiyle kazanabileceklerinden daha iyi okullara yerleşiyorlar.Zaten temeli saglam olduğu için kendini biraz daha geliştirerek çok daha iyi bir okula gidebileceğini düşünüyorum.
Ay canim cok minnoşlarmısÇok ciciler lelli.
Kız olsa bile zıbın falan vatsa giydirirsin.
maşallah Size yazdıklarınızı çok beğeniyorum sizinde..cocugunuza ne gibi aktivitarkadaşlar ..
dışarda çalıştığımdan bilgisyar başına oturamıyorum arkadaşlarım..
ama birikime devam tutumlu olmaya devam ..
dışarda yemek yemeyerek kuaför işlerimi kendim hallederek terziliğimi kendim yaparak ve çocuğuma kutu aktivitelerini kendim hazırlayarak şu sıra 500tl kara geçtim ayırdım kenara...555tl ye iki çerek aldım..
kenarda 5000tl biriktirdim...
çok şükür bereketli olsun
İg. Hesabınız varsa akademisyenanne varbenimde ikibuçuk yaşında bir oğlum var bizde beraber bişeyler yapıyoruz belki farklı Aktiviteler duyarım sizlerden
teşekkürler canım bakicamİg. Hesabınız varsa akademisyenanne var
Çok güzel şeyler yapıyor bir göz atın derim.
benimde ikibuçuk yaşında bir oğlum var bizde beraber bişeyler yapıyoruz belki farklı Aktiviteler duyarım sizlerden
canım renkleri saymayı öğrendi aslında hoplamayi ziplamayi daha çok seviyor babası sağolsun benden daha çok ilgileniyorcanım en basiti taşıtlar -hayvanlar-yiyecekler den ikişer çıktı alıp aynısını bulmasını sağlayabilirsin..
mesela hayvan çıktısı alıp kalın kartona yapıştıırp bir hayvanı iki ye bölerek puzzle gibi birleştirmesini sağlayabilirsiniz ..
ben bikaç gün önce yaptım
çocuğunuzun ilgisi nasıl mesela?
zıplama hoplamalı oyun mu çizme boyamak mı?
Bereketli olsun canimSelamlar
Bugün zebramo yu keşfettim. Bir sürü bir şey sattım
Bende oğlumla aktivite yapıyorum sürekli.
Şimdi isim farkındalığı için renkli kağıtlara harfleri yazıp ismini tamamlamasını isticem
Renklerden çok etkinlik yaptık
Birde kağıtlara rakam yazım katlıyorum
Açıyor çıkanı söylüyor boş çıkarsa gıdıklamaca zıplamaca yapıypruz
kaç yaşında kuzuBende oğlumla aktivite yapıyorum sürekli.
Şimdi isim farkındalığı için renkli kağıtlara harfleri yazıp ismini tamamlamasını isticem
Renklerden çok etkinlik yaptık
Birde kağıtlara rakam yazım katlıyorum
Açıyor çıkanı söylüyor boş çıkarsa gıdıklamaca zıplamaca yapıypruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?