Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhabalar benim oğlum da öyle.sabah kahvaltısıyla akşam ettiği oluyor inatla yemek yemek istemiyor.aç yatıyor diye üzülüyorum ya öneriniz var mı tecrübeli anneler oğlum 2.5 3 yaşına az kaldı
Canım blw denemediysen dene.
Çocuklar dönem dönem bazen yiyor bazen yemiyor zorlamıyorum artık. Öğrendim bende dönemsel. Belki sizin oğlunuzunda bu dönem istemiyordur canı.
Bir ara çorba içmezdi sonra çorbaya düştü.
Kuru gıdaları eline verin mücver krep gibi
Değişik şeyler yapın sıkılmış da olabilir.
Aralarda meyveli süt yapın sever belki. İçmezse az kakao deneyin içine
Sıkmayın kendinizi biz anneler çok üzüyoruz böyle.
2 yaşında dr ye yemek yemiyor diye götürdüğümde dr bana baya çemkirmişti
O gün bugün takılmıyorum.

merhabalar benim oğlum da öyle.sabah kahvaltısıyla akşam ettiği oluyor inatla yemek yemek istemiyor.aç yatıyor diye üzülüyorum ya öneriniz var mı tecrübeli anneler oğlum 2.5 3 yaşına az kaldı
Ben oğluma kucukken vitamin şurubu kullanıyordum.
Istahini epey acmisti.
Şuanda da iştahı cok guzel ama yemek seçiyor sadece.

Ocean balık yağı kullanıyoruz bizde. İştahı eskiye göre iyi bunu kullandığımızdan beri. Yazınca aklıma geldi.

Ben oğluma kucukken vitamin şurubu kullanıyordum.
Istahini epey acmisti.
Şuanda da iştahı cok guzel ama yemek seçiyor sadece.
eşim bir tane almış ama onu da düzenli kullanamıyorum sabah işe yetişcem diye nasıl evden çıktığımı bilmiyorum.aç karnına mı veriyordunuz ben öyle bildiğim için aç veriyordum onu

onu içirebilirmiyim bilmiyorum ya :) hamileyken doktorum vermişti çok kötü bulandırıyordu midemi benim :) peki nasıl veriyorsunuz sabah akşam? aç tok ?
Tok karnına günde bir kere herhangi bir zaman aklımıza geldiğinde.
Portakallı tadı severek içiyor. Haftada 5 kere veriyorum bir gün balık yiyor.

eşim bir tane almış ama onu da düzenli kullanamıyorum sabah işe yetişcem diye nasıl evden çıktığımı bilmiyorum.aç karnına mı veriyordunuz ben öyle bildiğim için aç veriyordum onu
Yoo ben tok veriyordum.
Şuan piyasada var mı bilmiyorum adı minadex idi.
Baya iştahını açmıştı ondan sonra kilo aldi iştahı acildi.
Tabi siz yine araştırın sorun doktorunuza.

Şimdi doğacak bebegimde de iştah problemi yaşarsam alirim yine.

akifinannesi bir de ben mesela memlekete ya da tatile vs giderken yanimda götürüp iciriyordum.
Hava değişimi oluyor ya.
Bagisikligida guclendiriyor.

Ama düzenli vermiyordum.

Bazen 1 hafta düzenli veriyordum.
Bazen 1 ay vermiyordum.
Ama sanirim anaokuluna kadar olan dönemde yani bi 3-4 senelik donemde.
Senede 1 defa alip kullandim.

Selam arkadaşlar.Nişanım çok güzel geçti düğün gibiydi :) Ama gecenin sonunda nişanlımın koluna girip evimize gitmek istedim sanki düğün sonrasını yaşadım ahh ama tekrar baba evine geldim :)) çok değişik bir duyguydu ya

Bu aralar da acayip bi durumdayım.Kıskançlığım tavan yaptı buradaki konuları okudukça insanlara güvenim sarsılıyor.Acaba birine mi baktı şu kızın bacağı açıktı güzeldi acaba ona mı baktı.Başkasını hayal ediyor mu vs kafamda deli sorular.Adamı da bunaltacağım yakında kaçmasa iyi.Bir kere nişanım bozuldu ya , ya bu da öyle olursa diye içimde bir korku halbuki seviyor beni ben seviyorum neden böyle düşünüyorum.Whatsaba bakıyorum çevrim içi olsa kimle yazışıyor mesengerda aktif olsa napıyor falan akrep burcu özelliğim pekişti galiba.Kendi kuzenimden bile kıskandım itiraf ediyorum sakın gülmeyin

Siz eşlerinizi kıskanıyor musun bişeyler söyleyin bana.Face nişanlı yaz dedim yok diyor sevmiyormuş öyle şeyleri ne demek sevmemek ya.Halbuki ben ondan daha güzelim o beni kıskansın ama nasıl geçireyim bu duyguyu bana bir akıl verin

Öyle kıskançlığımız ikimizde de yok.
Herşey dozunda güzel.
Face lerimize bakmayız şifrelerimiz aynı çünkü unutuyorum ben eşime soruyorum neydi diye.instagramım var eşim bakmaz bile. Güveniyoruz birbirimize.ben hiç kıskanç değilimdir eşim ilk zamanlar yapıyordu ama alıştı benim rahatlığıma
Yanından dünyanın en güzeli geçse acaba onu düşündümü diye düşünmem o tip bir insan değil
Bu durum ayrılık sebebi değil ama ilişkiyi yıpratır sıkar.

Bu arada nişanında hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin. En güzel günlerin tadını çıkarın

Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.

Benim de düzelmem lazım bu aralar okuduğum esmaları boşladım.Ves veselendim galiba.Hayır işine şeytan çok girermiş.Yeniden başlayacağım birazdan okuyayım bu fikir bile beni şimdiden rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…