- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Canım blw denemediysen dene.merhabalar benim oğlum da öyle.sabah kahvaltısıyla akşam ettiği oluyor inatla yemek yemek istemiyor.aç yatıyor diye üzülüyorum yaöneriniz var mı tecrübeli anneler oğlum 2.5 3 yaşına az kaldı
Ben oğluma kucukken vitamin şurubu kullanıyordum.merhabalar benim oğlum da öyle.sabah kahvaltısıyla akşam ettiği oluyor inatla yemek yemek istemiyor.aç yatıyor diye üzülüyorum yaöneriniz var mı tecrübeli anneler oğlum 2.5 3 yaşına az kaldı
eşim bir tane almış ama onu da düzenli kullanamıyorum sabah işe yetişcem diye nasıl evden çıktığımı bilmiyorum.aç karnına mı veriyordunuz ben öyle bildiğim için aç veriyordum onuBen oğluma kucukken vitamin şurubu kullanıyordum.
Istahini epey acmisti.
Şuanda da iştahı cok guzel ama yemek seçiyor sadece.
onu içirebilirmiyim bilmiyorum ya :) hamileyken doktorum vermişti çok kötü bulandırıyordu midemi benim :) peki nasıl veriyorsunuz sabah akşam? aç tok ?Ocean balık yağı kullanıyoruz bizde. İştahı eskiye göre iyi bunu kullandığımızdan beri. Yazınca aklıma geldi.
Tok karnına günde bir kere herhangi bir zaman aklımıza geldiğinde.onu içirebilirmiyim bilmiyorum ya :) hamileyken doktorum vermişti çok kötü bulandırıyordu midemi benim :) peki nasıl veriyorsunuz sabah akşam? aç tok ?
Güle güle kullanın içi dolup taşsınSelam kızlar :)
Bugün buzdolabı aldık.Bizimki 30 senelikti çok küçüktü içi falan.
Arçelikten aldık 2549 tl ye.Kampanya varmış bu ay sonuna kadar.
Sağolun daha iyileri sizin olsun.Güle güle kullanın içi dolup taşsın
Yoo ben tok veriyordum.eşim bir tane almış ama onu da düzenli kullanamıyorum sabah işe yetişcem diye nasıl evden çıktığımı bilmiyorum.aç karnına mı veriyordunuz ben öyle bildiğim için aç veriyordum onu
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Selam arkadaşlar.Nişanım çok güzel geçti düğün gibiydi :) Ama gecenin sonunda nişanlımın koluna girip evimize gitmek istedim sanki düğün sonrasını yaşadım ahh ama tekrar baba evine geldim :)) çok değişik bir duyguydu ya
Bu aralar da acayip bi durumdayım.Kıskançlığım tavan yaptı buradaki konuları okudukça insanlara güvenim sarsılıyor.Acaba birine mi baktı şu kızın bacağı açıktı güzeldi acaba ona mı baktı.Başkasını hayal ediyor mu vs kafamda deli sorular.Adamı da bunaltacağım yakında kaçmasa iyi.Bir kere nişanım bozuldu ya , ya bu da öyle olursa diye içimde bir korku halbuki seviyor beni ben seviyorum neden böyle düşünüyorum.Whatsaba bakıyorum çevrim içi olsa kimle yazışıyor mesengerda aktif olsa napıyor falan akrep burcu özelliğim pekişti galiba.Kendi kuzenimden bile kıskandım itiraf ediyorum sakın gülmeyin
Siz eşlerinizi kıskanıyor musun bişeyler söyleyin bana.Face nişanlı yaz dedim yok diyor sevmiyormuş öyle şeyleri ne demek sevmemek ya.Halbuki ben ondan daha güzelim o beni kıskansın ama nasıl geçireyim bu duyguyu bana bir akıl verin
Bu arada nişanında hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin. En güzel günlerin tadını çıkarın
Öyle kıskançlığımız ikimizde de yok.
Herşey dozunda güzel.
Face lerimize bakmayız şifrelerimiz aynı çünkü unutuyorum ben eşime soruyorum neydi diye.instagramım var eşim bakmaz bile. Güveniyoruz birbirimize.ben hiç kıskanç değilimdir eşim ilk zamanlar yapıyordu ama alıştı benim rahatlığıma
Yanından dünyanın en güzeli geçse acaba onu düşündümü diye düşünmem o tip bir insan değil
Bu durum ayrılık sebebi değil ama ilişkiyi yıpratır sıkar.
Canım hayirli olsunBenim de düzelmem lazım bu aralar okuduğum esmaları boşladım.Ves veselendim galiba.Hayır işine şeytan çok girermiş.Yeniden başlayacağım birazdan okuyayım bu fikir bile beni şimdiden rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?