Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben ilk defa gidiyors

Listeni paylaşır misin papatya
alışveriş listemi soruyorsun değil mi?
çay, un, şeker, kağıt havlu, peçete, kireççözücü, çamaşır deterjanı, sirke, yumurta, sucuk, tuvalet kağıdı, pamul, yağ, kahve, jöle, kolonya, yoğurt ve süt
bu liste harici hiçbirşey o arabaya giremez, girmez...
bu listedekiler evde hala var ama bitmeye yüz tutmuş olanlar. çünkü ayda bir kere market alışverişi yapıyoruz. aralarda yumurta süt vs için markete uğruyoruz.

6 yaşında idi canım..
ilk biz de çok tereddütlü idik. ama bize hiç sıkıntı çıkarmadı. hepimiz de çok keyif aldık ve ondan sonraki her yaz 1 ya da 2 kere çıkmaya çalıştık. programlı bir şekilde olursa hiç sıkıntı olmaz. merak etmeyin. onun gelişimi açısından çok faydalı oluyor gezilerimiz.
şimdi o da bizimle program yapıyor. listemiz için araştırma yapıyor. şuraya gidelim filan diye.

pikiii, en iyi yatırım aracı hangisi sizce ?
İşte o kişiye göre değişir. Aslında en iyisi türk parası olsunda nasıl olursa olsun
Ama yinede çeşitlendirmekten yanayım. Bütün yumurtaları tek sepete koymuyorum. TL, euro, altın ve kron olarak birikim yapıyorum.

birikim hesapları var faiz getirili. yada altın hesabı. ama altın hesabından altın bozdururken çok zarar ediyormuşsun. en iyisi yine dediğiniz gibi altın galiba. ama evde tutmak da sakıncalı. Düğünden kalan bir miktar altınım var da, eşim araba almak için bozdurmak istiyor. bilmiyorum versem mi. daha önümüzde çok harcama bizi bekliyor. bebek olunca, sonra ev araba almak istiyoruz.. nasıl para biriktirecem bu şartlarda..

Bizde dün market alışverişi yaptik 175 tl tuttu şeker süt yoğurt yumurta sucuk kaşar domestos cif tuvale kağıdı lavabo acıcı makine tuzu parlatıcı banyo paspasi mayonez tahin armut muz domates salatalık biber mandalina olips .. esime de bi karton parlament 125 tl de o tuttu ..

Son düzenleme:
O zaman tek çocukta kalırsam 3 sene, 2.yi de doğurursam 7 sene sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…