oley be inşallah daha da düşer mutlaka alacam. beklesek mi yoksa alsak mı ya?Kizlar altin dusmus.ceyrek 201 tlye gerilemis ins dahada duser
Olurda 200ün altına inerse hemen 2 tanede tam altın alıcam.Kizlar altin dusmus.ceyrek 201 tlye gerilemis ins dahada duser
Daha fazla dusmesi bekleniyor.Olurda 200ün altına inerse hemen 2 tanede tam altın alıcam.
al canım al. sen evli misin bu arada?Olurda 200ün altına inerse hemen 2 tanede tam altın alıcam.
alışveriş listemi soruyorsun değil mi?Ben ilk defa gidiyors
Listeni paylaşır misin papatya
6 yaşında idi canım..M maviduvar1 oğlunuzla ne zaman yurtdışına çıkmaya başladınız? Ben de kızımla gezmeyi çok istiyorum ancak kaç yaş itibariyle eziyete dönüşme olasılığı azalır ve hepimizin keyif aldığı bir gezi olur?
Insallah daha da duserKizlar altin dusmus.ceyrek 201 tlye gerilemis ins dahada duser
Bencede düşsün ya olmuyor böyle altın almak istiyorum resmen.Daha fazla dusmesi bekleniyor.
Ay dussun ya aldi basini gitti resmen.
Yok cnm bekarımal canım al. sen evli misin bu arada?
İşte o kişiye göre değişir. Aslında en iyisi türk parası olsunda nasıl olursa olsunpikiii, en iyi yatırım aracı hangisi sizce ?
Uzun vadede altin.pikiii, en iyi yatırım aracı hangisi sizce ?
O zaman tek çocukta kalırsam 3 sene, 2.yi de doğurursam 7 sene sonra inşallahalışveriş listemi soruyorsun değil mi?
çay, un, şeker, kağıt havlu, peçete, kireççözücü, çamaşır deterjanı, sirke, yumurta, sucuk, tuvalet kağıdı, pamul, yağ, kahve, jöle, kolonya, yoğurt ve süt
bu liste harici hiçbirşey o arabaya giremez, girmez...
bu listedekiler evde hala var ama bitmeye yüz tutmuş olanlar. çünkü ayda bir kere market alışverişi yapıyoruz. aralarda yumurta süt vs için markete uğruyoruz.
6 yaşında idi canım..
ilk biz de çok tereddütlü idik. ama bize hiç sıkıntı çıkarmadı. hepimiz de çok keyif aldık ve ondan sonraki her yaz 1 ya da 2 kere çıkmaya çalıştık. programlı bir şekilde olursa hiç sıkıntı olmaz. merak etmeyin. onun gelişimi açısından çok faydalı oluyor gezilerimiz.
şimdi o da bizimle program yapıyor. listemiz için araştırma yapıyor. şuraya gidelim filan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?