- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
ayy sagolasın canım ekran kaydı olunca yukledi tesekkur ederımAyy nasıl rahat
Ben yazın bol ince pant. Cok seviyorum terletmiyor rahat.
Ama pacasi dolaniyor ayagima.
Bilek boylarda hoş ama bana yakismiyor
Canım kolaj yapiyorum.
Ya da ekran resmi aliyorum direk.
Diğer türlü beceremedim.
Tek resim bende yukleyemiyorum.
Ama böyle iki resim kolajlayınca hemen yukleniyor
Evet ya doyuruyor biz doymicaz zannediyoruz istetr_lelli biliyorsun ben diyetisyene gidiyorum
Bu hafta öğle yemeğimde 1 kabak 1 kase yoğurt ve dereotu vardı
İlk görünce doymam sandım ama
Çok doyurucu oldu
Bağırsakları da çok güzel çalıştırıyor
Rica ederim canimayy sagolasın canım ekran kaydı olunca yukledi tesekkur ederım
Alıcağım eşyayı eğer yakınımda çevremde biri aldıysa asla almam.takıntılıyım bu konuda. O yüzden de çoğunlukla klasik model düz renk tercih ederim. Özellikle lcw de o sezon bir model çıktıysa tamam sokaklar belediye dağıtmış gibi oluyor.Aynen canım ben birinin yaptığını yapmam almam da ama millet öyle düşünmüyor demekki.
Kolay gelsin. Hayırlı yolculuklar.Selamlar
Bugün akşam şehir dışına çıkacağız kızımla.
Şu anda deli gibi ev temizliyorum. Halıları kaldırdım yıkamaya vereceğim. Deli gibi ütüm var
bana çok samimi geliyorsunuz, hayırlı olsun eşinizin işi :) bebisiniz kismetiyle geliyorhepinize çok teşekkür ederim.. rabbim herkese gönlünce işler nasip etsin:)
hayırlı ugurlu olsun canım Allah utandırmasın bereket versin evınıze ınsAllahkızlar merhaba.. ne güzel bol bol yazmışsınız.. böyle sayfalar birikince çok keyifli geliyor okumak..
veeeee eşim atandı :) işini değiştiriyor binlerce şükür.. dün akşam mülakat sonuçlandı.. tekniker olarak cezaevine atandı.. şuan çalıştığı yer elektrik kurumuydu riskliydi ordan kurtulmasını çok istiyordum.. şükürler olsun artık kafamız rahat.. maaşıda daha iyi olacak işi de rahat olacak inşallah... bebişimizin kısmetine diyoruz biz de.. çünkü mülakata gitmeden önceki akşam gebeliğimi öğrenmiştim ve sonraki gün mülakatı çok iyi geçmişti.. şimdi de olumlu haberini alınca çok mutlu olduk:)
ah canım çok teşekkür ederim.. ben de sizinle paylaşıyorum işte:)bana çok samimi geliyorsunuz, hayırlı olsun eşinizin işi :) bebisiniz kismetiyle geliyor
aminnnn hepimizin evleri bereket dolsun taşsın:)hayırlı ugurlu olsun canım Allah utandırmasın bereket versin evınıze ınsAllah
çok teşekkürler canım..zelalke hayırlı olsun canım.
Sensiz olurmu yaw.
Sensiz olurmu yaw.
Kolaymış uygulama evdeyken yapayım o zaman. Acil kilo vermem şart yaza kardeşim evleniyorAllah yardımcınız olsun
Hiç üzülmeyin bende o dönemleri geçirdim sonrası insallah ferahlık sabredin
Ben 1 gün yaptım. 500g. Vermiştim.
2 kilo garanti diyorlar ama 2 gun yapmak lazım.
Sabah zeytin peynir domates salatalık 2 haşlanmış yumurta ile kahvalti.
Sonrasinda
Öğlen; kabak detoxu
İkindi; 2 orta boy meyve
Akşam; kabak detoxu
Şekersiz çay ve kahve sınırsız
Uzman diyetisyen Nilay Keçeci’nin tarifi
Kabak tarifi 2 kabağı rendeliyoruz kısık ateşte pisir( cok az yag koyabilirsin) hafif öldurunce kabaklari yogurt ve dereotu eklicez.
Ekmeksiz falan sadece bu kabagi tuketicez.
Gaz verelimde yapalım ya.
Sen surekli de o da alisirbugün sabah oğlum ile günaydın dememesi üzerine konuştuk ve ben sanırım biraz fazla kızdım.
bütün gün üzüldüm.
akşam gidip bol bol öpmek istiyorum :)
çok zor yetiştirmek ,
sakin konuşuyorum ciddiye almıyor
sert olunca ben üzülüyorum
evlat ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?