• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

28 yasindayim ama aramizda kalsin:63:
Ben bilincli degildim burayi fark edince para isleri kafami karistirmaya basladi..ilk defa bu sene birikime yoneldim onceden olani harcardim.
Artik vijdan yapiyordum ne gerek vardi ki diye aorguluyorum ama ekimden umutluyum:dondurma: bu ay kemer sikacagim yani ins ekstra bisey cikmaz ne zman bu ay birikim yapacagim desem olmadik masraflar cikiyor:KK34:

Ben bilincli degildim burayi fark edince para isleri kafami karistirmaya basladi..ilk defa bu sene birikime yoneldim onceden olani harcardim.
Artik vijdan yapiyordum ne gerek vardi ki diye aorguluyorum ama ekimden umutluyum:dondurma: bu ay kemer sikacagim yani ins ekstra bisey cikmaz ne zman bu ay birikim yapacagim desem olmadik masraflar cikiyor:KK34:
sıkma canını yaparsın ben bagazıma kadar borçluyum suanda ben bıle boyleysem sen haydı haydı yaparsın
bende buraya takılalı beri kendımı tutar oldum
yoksa cokttaaan ayakkabılar kıyafetler alınmıştı

sıkma canını yaparsın ben bagazıma kadar borçluyum suanda ben bıle boyleysem sen haydı haydı yaparsın
bende buraya takılalı beri kendımı tutar oldum
yoksa cokttaaan ayakkabılar kıyafetler alınmıştı
Ya isin ilginci para harcamayacagim dedikce alisveris meraki sardi:)
Bisey durtuyor sanki
Ben interneten alisveris hic yapmazdim bugin urunleri incelerken yakaladim kendimio_O
Fasfood merakim yoktu sanki as eriyorum surekli biseyler almak istiyorum ama almayacagim.biseye ihtiyacim yok.
Allahtan borcum yok iste ozman fena toslardim.ins. maasa kadar eksi hesaba dokunmam:dua:

Ya isin ilginci para harcamayacagim dedikce alisveris meraki sardi:)
Bisey durtuyor sanki
Ben interneten alisveris hic yapmazdim bugin urunleri incelerken yakaladim kendimio_O
Fasfood merakim yoktu sanki as eriyorum surekli biseyler almak istiyorum ama almayacagim.biseye ihtiyacim yok.
Allahtan borcum yok iste ozman fena toslardim.ins. maasa kadar eksi hesaba dokunmam:dua:
aslında bırsey ıcın borca gırmek ınsanı mecburen almamaya surukluyor
sende bırsey ıcın borclan arsa ev araba
belkı bunlar senın ıcın buyuk seyler ekonomını tam bılmdıgım ıcın soyluyorum
eger oyleyse bunların hayalını kurmak bıle bırıkım yapmaya ıtıyor ınsanı
ben evlendıgımden berı ev hayalı kurdum ıkı sene bekledım
şimdi evımdeyım Allaha bınlerce şükür onun borcunu ödüyorum dolayısıyla harcayacak para kalmadı :KK53:

Evinde gule gule otur hayirli olsun.ev mantikli kira yerine krediyi odersiniz.
Ben bkrctan korkuyorum ya beni cok kasiyor ufak borc bile.param olnasin isterse ama bkrcumda olmasin o dereceyim.sirf bu yuzden kk bile hic kullanmadim.hep nakit alirim.
Altin dusmus ekim maasi alir almaz altin almayi dusunuyorum.boyle cil cil altinlarim olsun istiyorum:)
Kizmar kumbaralari actikca heves ediyorum benim kumbara dolmadi gerci;)
Acemilik edip en kocaman kumbarayi almistim:)
Sen kumbara yapiyormusun

Ben bkrctan korkuyorum ya beni cok kasiyor ufak borc bile.param olnasin isterse ama bkrcumda olmasin o dereceyim.sirf bu yuzden kk bile hic kullanmadim.hep nakit alirim.
Altin dusmus ekim maasi alir almaz altin almayi dusunuyorum.boyle cil cil altinlarim olsun istiyorum:)
Kizmar kumbaralari actikca heves ediyorum benim kumbara dolmadi gerci:KK66:
Sen kumbara yapiyormusun
evet canım yapıyorum ama ben para verıp kumabara almadım bu kadar para harcamamaya taktım yanı :KK48: kullanmadıgım bır bardak seklınde termoslar varya onun ıcıne atıyorum baktım bugun 40 lıram olmuş
benıde kk.ya eşim alıştırdı ama evın tadılatı surecınde baya işimize yaradı. bende borcu hıc sevmıyorum bırtek anneme borcumuz kaldı elden onuda haftaya verınce rahatlıcam ocak ayında da tum borclarımız bıtıyor kredı dısında o zamanda derın bır oh cekıcem. altından bahsetmıssın al tabı ama ıyı sakla parayı harcıyorsun ama altın bozdurmaya ınsanın eli gıtmıyor

evet canım yapıyorum ama ben para verıp kumabara almadım bu kadar para harcamamaya taktım yanı :KK48: kullanmadıgım bır bardak seklınde termoslar varya onun ıcıne atıyorum baktım bugun 40 lıram olmuş
benıde kk.ya eşim alıştırdı ama evın tadılatı surecınde baya işimize yaradı. bende borcu hıc sevmıyorum bırtek anneme borcumuz kaldı elden onuda haftaya verınce rahatlıcam ocak ayında da tum borclarımız bıtıyor kredı dısında o zamanda derın bır oh cekıcem. altından bahsetmıssın al tabı ama ıyı sakla parayı harcıyorsun ama altın bozdurmaya ınsanın eli gıtmıyor
Aynen oyle altin bozdurmak zor olur bari.
Iyi sizinde borclar yakinda bitiyormus allah yuz akiyla kurtarsin ins.
Owww saat kac olmus gozlerim kapaniyor dukkani kapatalim istersen sabahbilk gelen acsin:)
Iyi geceler tatli ruyalar:KK19:

Aynen oyle altin bozdurmak zor olur bari.
Iyi sizinde borclar yakinda bitiyormus allah yuz akiyla kurtarsin ins.
Owww saat kac olmus gozlerim kapaniyor dukkani kapatalim istersen sabahbilk gelen acsin:)
Iyi geceler tatli ruyalar:KK19:
sagol canım sana da tatlı ruyalar
benden de bu kadar benımde gıttı gozler

kızlar sabah ılk gelen cayı koysun tükkanın onunu sulasın süpürsün
ben genelde gecıkırım işyerıne o yuzden pogaçalar benden :KK50:

çok tatlısın aramızda elbet :KK66: ben 38 yaşındayım ilk defa altın işine girdim. ama daha önce para biriktirmişliğim var elbet. evimizi arabamızı falan çoktan aldık, borçları falan bitirdik çok şükür. şimdi ikinci bir araba almak istiyorum, kendime. diğerini hep eşim kullanıyor. onun için birikim yapıyorum.

Kizmar kumbaralari actikca heves ediyorum benim kumbara dolmadi gerci:KK66:
Sen kumbara yapiyormusun
ah ben de çil çil altın alalım :spor: hatta bir kumbara alıp içine sırf altın mı atsam diyorum :KK59:

kizlar benim bi komsum var kadina. bayiliyorum ya mesela yesillikleri legende yikiyor yikadigi suyu indiri apartmanin dibindeki agaclara dokuyor asla ve asla bir seyi ziyan ettigini gormedim bayat ekmekler tost makinasinda kizartip tereyag surup yiyor ya ne bikiyim bi cok seyi yapiyor. evi arabalari vardi simdi bide yazlik almislar karasuda denize yakin bir yerden 90'milyara sifir borcsuz aldi ne guzel ya cokta inanan bi insan kadin durmadan igne oyasi yapiyor cocuk bakiyor her seyi kendi aldi kocasi alkolik biri aldatiyor falan oda diyo umrumda deil ben kendime guveniyorum diyor
Aldatiliyor bosanmiyor
Ve hala biriktirip kendinden kısip kocasını mi ihya ediyor ..
Bu kadına saygı duyamam!

Aşüre günü ( 10 muharrem ) eve alışveriş yapıldığında bereketli olur diye biliyorum .
Bunun için ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Toz şeker , un , Bakliyat , aşüre malzemesi ( kuru yemiş ) A101 , şok , bim marketlerin hangisi daha uygun ? Kuru yemiş için tatbak mı , marketler mi uygun ?

bugunlerde tasarruf adına yaptıgım bişey var onu yazmak ıstedım
bız damacana suya 9,5 tl verıyoruz genelde de 50 kurusu almıyoruz gelen adama bırakıyoruz yanı 10 tl verıyoruz
yanı 19 lt 10 lıra
bimdekı 5 lıtre su 1,6 tl
20 kılosu 6,4tl yapar

yanı ben bımden su alsam ıkı haftada bır 3,6 kuruş kardayım
ayda 7,2
yılda 86,4 tl kardayım

cok bısey degıl ama yıne de o parayı cope atmadıgımı düşünürsem baya karlı bi iş :KK70:
amma pinti cıktım bende ya :KK70:
plastik şişede su kanserojen. ayrıca çok para. benim daha iyi bi fikrim var. hem her an taze suyun olacak hem de suya 1 kere para verip ömür boyu içeceksin. tezgahaltı su arıtma cihazları var. 700-800 lira ama o parayı dediğim gibi 1 kere veriyorsun veee damacanaya son. hem sebzeni bile yıkarsın. yetmedi miii, eline yıka:))

Aslında kuymaklik peynir var dilpeynirine benziyo ama tel tel aciliyo
Ondan ben bulamadım.
Telli peynir(çeçil) sanki ona en yakın gibi
Ama yoksa kasar peynirde koyuyorum.
Peynirin uzaması önemli.
Evet cnm bende karadenizliyim esimde.
Ama biz mihlamayi bilmiyoduk evlenince ögrendim.
Lahana yemegini,corbasini hep evlenince ögrendim.

Karasuda 60bine buldum yeni 2+1 ev.
Ama begenmedim
100bine denize sifir memlekette buldum(karadeniz)
60binede var ama benim baktigim ev daha yeni ve balkonu lebi derya.

İlla vardır da beğenilebilecek istanbula yakın yerlerde biraz zor gibi
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Aşüre günü ( 10 muharrem ) eve alışveriş yapıldığında bereketli olur diye biliyorum .
Toz şeker , un , Bakliyat , aşüre malzemesi ( kuru yemiş ) A101 , şok , bim marketlerin hangisi daha uygun ? Kuru yemiş için tatbak mı , marketler mi uygun ?
bence a101. kendi markası hem kaliteli hem uygun. kuruyemiş markette pahalı olur şu kiloyla satan yerlerden gramla alabilirsin.

Gunaydin
Bn de merek ediyorum hangisi uygun
Asure günü alicam asure malzemelerini
tr_lelli tr_lelli bilir ona soralım
Komşum bim a101 happy center hakmar mopas hangisi uygun

Back
X