- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Amin canım sağolasınHahha ne guzle.ikiz olsalar cok seker olur..
Ins saglikla alirisn kucagina![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağolasınHahha ne guzle.ikiz olsalar cok seker olur..
Ins saglikla alirisn kucagina![]()
yazdıkların cok komık ama gözlerım dolduOzman sen hemen yarin bi kosu acik kahverengi sogan aliyosun birlikte baslayalim bende yapayim rahmi temizliyor sogan kurune basla gor bak o ay hamile kacakasin.
Esinede keciboynuzu ozu yada pekmezi her sabah icir. Yarin basliyoruz tamami.
Senin icin tefriciyede okuyacam ben doguramiyorum daha babasini bulamadim bari siz dogurun![]()
Kiz dur ne aglamasi.dr biseyiniz yok demis bizde alternatif tibba yoneliyoruz.yazdıkların cok komık ama gözlerım dolduipeqbojuqu herseye aglayasım gelıyo tamam yapalım bakalım var evde var soganlardan
Iyi geceler tatli ruyalarkızlar benım feci uykum geldı ıyı gecelersızlere
hepınızı cok sevıyorum
Oyle hissetmene sevindim allah sendede razi olsun ben hepinizi yakin hissediyorum.yanı komık derken hoşuma gıttı benım yakınım arkadasım gıbı hıssettım senı Allah razı olsun canımipeqbojuqu
iyi uykular off benim hiç uykum yok gidip kendime sütlü nesquick yapayım bari.kızlar benım feci uykum geldı ıyı gecelersızlere
hepınızı cok sevıyorum
Bende bdv baktim bi ne var ne yok.Ay herkesler yatmis ben tukkanda tek kalmisim
Bari bdv ye gideyim kavga felan varsa cekirdek citleyeyim tukkani kapatiyorum ilk gelen cayi koysun sekeer![]()
Tadi kotu degil oyle ylgun koku yada tad yok.Bende bdv baktim bi ne var ne yok.
Su sogan kurunu rahim temizlemesi icin bende deniyim.
İcebilirmiyim bilemedim ama
Tadina bakmam lazim
Vay be ne soganmis :)Tadi kotu degil oyle ylgun koku yada tad yok.
Ben adet duzeni icin yapiyorum arada duzenliyor.
Eski kadinlar cocuk dusurmek icin yaparmis.bu eskilerde harbi kimyagerlik varmis.
Hamilelirin yapmasi sakincali mesela.
Âmin canımgunaydin kizlar
rabbim evlat isteyenlere evlat
ev isteyenlere ev
is isteyenlerede is versin. insallahhh

İnşallah sağ salim kavusursun bebissineamin canım sağolasın. ben 38,5 yaşındayım. eylülde tüp bebek yaptık daha önceden kayıplarım var kan pıhtılaşmasından dolayı. 27 eylül transfer günüm söyle bakim cinsiyeti ne![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kucağıma alması nasip olsun inşallah.