• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bizimde evde net yok
cepten giriyoruz
benim 20 gb
eşimin 15 gb
dakikada sınırsız
ama benim internet bitiriyor
ocakta sürem bitecek daha az internetli bir pakete geçiyim diyorum
en güzeli wifi de biz bir almadık
ev telfonu filan lazım diye
yook canim bizde ev telf yok.
Aliniyor artii ev telf olmasada.
70tl oduyoruz sinirsiz.
tv de falan cok dizi izler.
pc derken oglum sayesinde hep acik.
Rahatlik.
simdi senin oglan buyudukce daha cok lazim olur alirsiniz.

Biz henüz baslamadik petekleri yakmaya evin içi iyi kasımın 20 sini bulur gibi tabi çok soğuk olmazsa su anda evin içinde güneş sıcacık uzandığını koltuğa vuruyor kemiklerim ısındı vallahi

Bı tek oğlanı yıkarken fanli ısıtıcı tanıyoruz yarım saat kadar üşümesin diye

Benim elektrik çok gelecek bu ay galiba bende fırınla her gün uğraşıyorum kurabiye poaca kek ayrıca fırın yemeklerine bayılıyorum yapacak bişi yok Azda gelse çıksa gelse paşa paşa ödüyoruz rabbim yardımcımız olsun

Annemle konuştum bu gün bir tane kartına 50 tane yufka ekmek dürmus saolsun seviyoruz ya mis gibi kokar şimdi taze taze börek yapıyorum hafif ıslatıp durum yapıyoruz peynir olsun yeşillik olsun birde basma peynir yapmış onuda koyucak hakkı nasıl ödenir bilmem ki boğazından geçmiyor

Dün pazara gitmiştim
1kilo hamsi aldim 7 TL
Yarım kilo kabuklu ceviz aldım 10 TL
İki litre süt aldım 7 TL
Eşimde gelirken pazarin kurulduğu sokak onun yolüstü oda bir kilo pırasa almış 2,5 TL birde turp almış 2kilo oda 1tl imiş

Balığı pişirdim dün fırında buğulama yaptım
Sütude pişirip yoğurt mayaladim
Bu gün pırasa yapicam yanında mercimek çorbası çorbayı yarında içeriz büyük ihtimal pırasa en sevdiğim yemek diyebilirim bayılırım
Göz şikayeti bende de var hele şu bı kaç gündür çok kötüyüm bulanık görüyorum benimki kesin telefon yüzünden ya mahvediyor gözlerimi gerçekten en kısa zamanda benimde gitmem lazım göz doktoruna

Bunun kestanesini denicem.
Bi denemedigim bu kaldi zaten sanirim.
sagol kuzu
Pazardaki kestanecilerde bunun üstünde yapıyor mis gibi kokuyor ya inşallah güzel olur bende yanmaz tavada yapıyorum koz e uymaz tabi ama ne yapalım

Babam alırdı eskiden sobanın üstüne dizerdik sofraabezini yere serer yerdik annem kuzineye patates falan atardı sobanın üstünde çayı demlerdi ohh mis gibi yine memleket özlemim depresti ne güzeldi o günler

Son düzenleme:
Pazardaki kestanecilerde bunun üstünde yapıyor mis gibi kokuyor ya inşallah güzel olur bende yanmaz tavada yapıyorum koz e uymaz tabi ama ne yapalım

Babam alırdı eskiden sobanın üstüne dizerdik sofraabezini yere serer yerdik annem kuzineye patates falan atardı sobanın üstünde çayı demlerdi ohh mis gibi yine memleket özlemim depresti ne güzeldi o günler
bi de ekmek kizartip yag surmeye bayilirdim ben.
Ahh olsa yesek.
soba olsa ben 5kilo kesin alirim :)
kizarmis yagli ekmek, patates, kumpirler oo

Biz henüz baslamadik petekleri yakmaya evin içi iyi kasımın 20 sini bulur gibi tabi çok soğuk olmazsa su anda evin içinde güneş sıcacık uzandığını koltuğa vuruyor kemiklerim ısındı vallahi

Bı tek oğlanı yıkarken fanli ısıtıcı tanıyoruz yarım saat kadar üşümesin diye

Benim elektrik çok gelecek bu ay galiba bende fırınla her gün uğraşıyorum kurabiye poaca kek ayrıca fırın yemeklerine bayılıyorum yapacak bişi yok Azda gelse çıksa gelse paşa paşa ödüyoruz rabbim yardımcımız olsun

Annemle konuştum bu gün bir tane kartına 50 tane yufka ekmek dürmus saolsun seviyoruz ya mis gibi kokar şimdi taze taze börek yapıyorum hafif ıslatıp durum yapıyoruz peynir olsun yeşillik olsun birde basma peynir yapmış onuda koyucak hakkı nasıl ödenir bilmem ki boğazından geçmiyor

Dün pazara gitmiştim
1kilo hamsi aldim 7 TL
Yarım kilo kabuklu ceviz aldım 10 TL
İki litre süt aldım 7 TL
Eşimde gelirken pazarin kurulduğu sokak onun yolüstü oda bir kilo pırasa almış 2,5 TL birde turp almış 2kilo oda 1tl imiş

Balığı pişirdim dün fırında buğulama yaptım
Sütude pişirip yoğurt mayaladim
Bu gün pırasa yapicam yanında mercimek çorbası çorbayı yarında içeriz büyük ihtimal pırasa en sevdiğim yemek diyebilirim bayılırım
Göz şikayeti bende de var hele şu bı kaç gündür çok kötüyüm bulanık görüyorum benimki kesin telefon yüzünden ya mahvediyor gözlerimi gerçekten en kısa zamanda benimde gitmem lazım göz doktoruna
Esimde hep bana öyle dedi.
telf. cok vakit geciriyorsun gozunu mahvettin dedi.

Ahh olsa yesek.

bizim köy yakın arada senin hesap eski huylarım tutyor
babama kuru soğna pişirtiyorum
babam soğanın kafasını kesip direk sobanın üzerine koyar
ekmeği kevretip pişmiş soğanı ekmeğe atar ve içine yağ sürer
nefis olurrr

yook canim bizde ev telf yok.
Aliniyor artii ev telf olmasada.
70tl oduyoruz sinirsiz.
tv de falan cok dizi izler.
pc derken oglum sayesinde hep acik.
Rahatlik.
simdi senin oglan buyudukce daha cok lazim olur alirsiniz.

aslında bu yıl d-smart süresi bitince biz o internetli paketlere geçmemiz gerekiyoru
şimdi 24 ay a okey dedi.

Ahh olsa yesek.
Ama soba olsa işin bitmez yediğinizde temizlik yapa yapa eritirsiniz siz kesin biraz zahmetli ama değer ya ay o kuzinesi yok mu neler yapardı annem kış geldi mi okuldan gelmeye yakardi biz üşüyoruz diye üstüne çay koyardı aman böyle anlattıkça da üzülüyorum hayat geçip gidiyor bı tadına varamadan

Ya ben de çok uğraşıyorum telefonla özellikle gece yatağa uzaninca çok uğraşıyorum oda karanlıkta goUmu alıyor yakından uğraşıyoruz birde gitsem kesin bana da gözlük verir bir arkadaşım yarın gözünü cizdirecek 3 numara olmuş onunkide bakalım ilerde bende düşünebilirim geçmiş olsun tekrardan

Ama soba olsa işin bitmez yediğinizde temizlik yapa yapa eritirsiniz siz kesin biraz zahmetli ama değer ya ay o kuzinesi yok mu neler yapardı annem kış geldi mi okuldan gelmeye yakardi biz üşüyoruz diye üstüne çay koyardı aman böyle anlattıkça da üzülüyorum hayat geçip gidiyor bı tadına varamadan

Ya ben de çok uğraşıyorum telefonla özellikle gece yatağa uzaninca çok uğraşıyorum oda karanlıkta goUmu alıyor yakından uğraşıyoruz birde gitsem kesin bana da gözlük verir bir arkadaşım yarın gözünü cizdirecek 3 numara olmuş onunkide bakalım ilerde bende düşünebilirim geçmiş olsun tekrardan
Valla bitmez isim.
Her senede 2 defa odayi boyatirim.
onunu temizle bacasini temizle.
odun komur tasi.
zor ya.

Bende öyle aksam daha cok bakiyorum.
Esim benim sevmedigim diziyi izliyo mesela o ara bende telf. daliyorum.

Nerede harciyor peki bu parayi?
k.p ve k.v dedigi miktar 50-100binden bahsediyorlar.
bu adam ev almadi araba almadi ee para nerede?

yalan soyluyor borc vercem falan.

Ayrica para icin evi dagit cocugu kacir nasıl sacma sapan davranislar.
Canim senin bunu sert bir dille uyarman gerek.
Belliki senin yuzun yumusak ve ne yaparsam gitmez rahatligi var adamda.
Korkutman gerek.
Seni kaybetmekden korkmasi lazim.
700 liradan fazlaymis . O gün pazara çıkmıştı hem onukoymcakmis hemde benim verceğim parayı. Konuştum istemiyorsan beni korkutarak değil ailene aileme söyleyelim öyle bitirelim

Benim oglumdan baska varlığım yok dedim.

canım çok geçmiş olsun
can sıkıcı br şey yaşamışsın
seni üzmek istemiyorum ancak
bu para ya kumarda gider veya başka bir evi varsa o zaman gider.
yani canını sıkmak istemiyorum
ama başka açıklaması yok
ve ailesi oğlunu çok iyi tanıyor
sana açık vermek istemiyorlar
ayrıca sen ardıktan sonra gelmiş olması şuna işaret
kayınvaldengilde biliyor gitti yeri
Canım kayinvalidemler aradı birde benim babamın whatsaptan tesadüfen bebek kardeşim aramış. Eve gelince ortalığı ayağa kaldırdın niye babana söyledin diye konuştu.
Bende söylemedim dedim ama aileme söyleyeceğim. Onlar ne derece arkamda durur bilmiyorum
Ay soktayımmm
Ya kumar ya Allah korusun uyuşturucu aklıma geldi:KK43:
Baska bi kadın olsa anlarsın sen herhalde..
Allahım ya cok üzüldüm.
Rabbim akıl fikir versinn
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?Ailen ne der acaba alıp cocugu gitsen:KK43:
Başka bir kadın da olabilir kumarsa.
Evde sadece tv izlerken bir aradayız.
1 saat tuvaletten çıkmaz.
1 saat balkonda oturur.
Asla sohbet yok.
Yakınlaşma yok.
Başkasida olabilir bilmiyorum.

Valla bitmez isim.
Her senede 2 defa odayi boyatirim.
onunu temizle bacasini temizle.
odun komur tasi.
zor ya.

Bende öyle aksam daha cok bakiyorum.
Esim benim sevmedigim diziyi izliyo mesela o ara bende telf. daliyorum.
Aynen zor ama insan özlüyor bazen gerçekten ama doğalgazda büyük rahatlık hele Ocak ve su bakımdan nimet yani bir tüp 95 TL oda ay gelmeden biter doğalgaz öyle deil
Su telefonlara bakmadan iyi ama insan bağımlı oluyor gerçekten azıcık boş vaktim olsa hemen elimde telefon

700 liradan fazlaymis . O gün pazara çıkmıştı hem onukoymcakmis hemde benim verceğim parayı. Konuştum istemiyorsan beni korkutarak değil ailene aileme söyleyelim öyle bitirelim

Benim oglumdan baska varlığım yok dedim.

Canım kayinvalidemler aradı birde benim babamın whatsaptan tesadüfen bebek kardeşim aramış. Eve gelince ortalığı ayağa kaldırdın niye babana söyledin diye konuştu.
Bende söylemedim dedim ama aileme söyleyeceğim. Onlar ne derece arkamda durur bilmiyorum

Başka bir kadın da olabilir kumarsa.
Evde sadece tv izlerken bir aradayız.
1 saat tuvaletten çıkmaz.
1 saat balkonda oturur.
Asla sohbet yok.
Yakınlaşma yok.
Başkasida olabilir bilmiyorum.

canım az çok bu tepkiler bir başka kadını işaret eder
yani şubu düşün oğlunla bir hayat kursan yürütebilrimsin
çünkü bu bir evlilik değil
ama benim hattime düşmez
bir f,ki,r açıkcası